Şimdi Ara

Ankara Cankaya Karatas, Mühye , Yakupabtal ,Yaylabag Proje ve Imar bilgileri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
29
Favori
83.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sayın noswagen beyfendi nasılsınız bize yardımcı olmaya cok calıstıgınız ıcın mutesekkırız kesinlikle sizin sayenizde arsamızı uygun bır fıyata satamayacagımızı ogrendık almıs bulundugumuz duyumlara gore bızım yanımızdakı yanı arsamızın yanındakı parsele kuzey ankara cevre kent projesi çok büyük bir hızla yapılıyor inanılmaz umuyoruz ki bizim parselimizde çok aşırı para eder artık duyumlarımız hakkında bizi bilgilendirin acil cevap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyeka

    sayın noswagen beyfendi nasılsınız bize yardımcı olmaya cok calıstıgınız ıcın mutesekkırız kesinlikle sizin sayenizde arsamızı uygun bır fıyata satamayacagımızı ogrendık almıs bulundugumuz duyumlara gore bızım yanımızdakı yanı arsamızın yanındakı parsele kuzey ankara cevre kent projesi çok büyük bir hızla yapılıyor inanılmaz umuyoruz ki bizim parselimizde çok aşırı para eder artık duyumlarımız hakkında bizi bilgilendirin acil cevap

    İyeka önce buradan sordunuz cevap verdim sonra özelden sordunuz daha detaylı cevap verdim her 3 gün geçtiğinde mesaj atıp soruyorsunuz defalarca cevap yazdım . Size son kez buradan yeniden yazıyorum parselinizin edeceği m2 fiyatı 45-55 lira aralığında. Bu konuda size bir daha yazmayacağım. Kuzey Ankara Projesi ile arsanızın alakası yok. Arsanız proje dışında. Daha detaylı bilgi istiyorsanız 0551 907 95 95 Numaradan arayın birde sözlü anlatayım belki faydası olur.




  • Noswagen ( Hakan Bey ) sayesinde yıllar önce Karataş Köyü Solak mevkii olan babadan kalan arsamı iyi fiyattan değerlendirmiş oldum. Kendisine ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim.
  • Selamlar

    Karataş köyü 204 parselde 200 m2 hisseli arsam bulunmaktadır. Bu günlerde sıkça arsayla ilgili olarak aranmaktayım. Şu anda bu bölgedeki durum nedir acaba? M2 si ne kadardır? Beklemelimiyim, satmalıyım.

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıalioğlu -- 19 Eylül 2015; 22:23:19 >
  • Merhaba, 1617 parselle alakali bilgisi olan var mi acaba? Proje icerisinde bir parsel midir? Metrekare fiyatlari nedir bu parselde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacıalioğlu

    Selamlar

    Karataş köyü 204 parselde 200 m2 hisseli arsam bulunmaktadır. Bu günlerde sıkça arsayla ilgili olarak aranmaktayım. Şu anda bu bölgedeki durum nedir acaba? M2 si ne kadardır? Beklemelimiyim, satmalıyım.

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.


    Merhaba Karataş köyü 204 parsel çalışılan proje dısı olup şu an bir hareketlilik ve yükseliş yoktur. Genel piyasa durgunluğu bölgeyi de etkiliyor. Satmayı düşünürseniz Eylül 2015 için ortalama m2 fiyatı 100-120 tl aralığında diyebilirim. Tarih yazmamdaki fiyat 2 sene sonra okuyanlar bölgeyi fiyatları analiz edebilsinler.. Eğer sattığınızda elinize geçen parayı daha iyi bir yatırım ile değerlendirebilecek yılda ortalama %20 - %15 kazandırabilecekseniz satın derim. Satmanıza yardımcı da olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 21 Eylül 2015; 11:21:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetned

    Merhaba, 1617 parselle alakali bilgisi olan var mi acaba? Proje icerisinde bir parsel midir? Metrekare fiyatlari nedir bu parselde?

    Merhaba, 1617 parsel onaylanan proje içerisinde olup imar çalışması bitmiştir denilebilir. M2 fiyatı 400- 425 tl aralığında. Birkaç ay önce 450-460 tl aralığında alıcı bulunabiliyordu fakat şu an o talebi yakalamak mümkün değil hem projenin beklenildiği gibi çıkmaması hemde elinde bölgede yüksek m2 arsalar olan insanların yükselişle birlikte arsalarını piyasaya sürüp satma istekleri bölgeyi biraz üzdü diyebilirim. Fakat yılbasından sonra bölgede yeniden istikrar olacağı düşüncesindeyim.

    Ankara Arsa Toptancısı YÜCESAN... 0551 907 95 95
  • Merhaba konuyu uzun zaman takip ediyorum. Gerçekten çok yararlı bir konu olmuş.

    Herkese iyi forumlar.
  • Karatas 1116 da 1000 m2 arsam var. Proje icindemi, ederi nedir, yapilasma ne kadar zaman alir? Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acan06

    Karatas 1116 da 1000 m2 arsam var. Proje icindemi, ederi nedir, yapilasma ne kadar zaman alir? Tesekkurler

    Merhaba... 1116 parsel malesef projede köy içinde kalıyor ve bu yüzden fiyatı 90 - 110 tl aralığında alınıp satılmaktadır.
  • @NosWagen eski adı Bursal yeni adı Yaylabağ köyü ve daha güneyinde ki köyler ve bölgelerle ilgileniyorum. Bursal köyünün yerlisiyiz. Müşterilerimizden ziyade kendimize ait kök tapu ve arsalarımız mevcut bu bölgede. Sahibinden com da yıldızlar inşaat olarak bakabilirsiniz. Paslaşabiliriz. Bu bölgeler hakkında detaylı ve son çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında da bulunabiliriz.
  • Yaylabağ otoban sınırıda ki bölgelerden imar geçmiştir. Parsel numaraları vs değişmiş bilginiz olsun.
  • Sayın NosWagen Yakupabdal Civanpınar 1155 parsel durumu ve güncel ederi hakkında bilgi alabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekrar merhabalar,

    Karataş 553 parsel konum değer yatırım olarak nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Excellance3561

    Sayın NosWagen Yakupabdal Civanpınar 1155 parsel durumu ve güncel ederi hakkında bilgi alabilir miyim

    Merhaba uzun süredir Yakupabdal bölgesinde alıp satmıyoruz ortalama bir fiyat verecek olursam m2 fiyatı 40TL diyebiliriz.
  • Aras_T A kullanıcısına yanıt
    Aras_T Merhaba bahsettiğiniz 553 parsel daha önceki sordugunuz parseller ile aynı konumda ve aynı değere sahip. m2 fiyatı 50-60 tl aralığında bu parsellerden alabilirsiniz.Eger yatırım düşünüyorsanız arayın daha güzel alternatifler bakalım 0551 907 95 95.
  • İyi günler Ankara Çankaya Karataş köyü mevkisinde pafta no 25 parsel no 768 de bulunan 200 metre kare yerimiz var proje içindemi ederi ne geçiyor bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan1010

    İyi günler Ankara Çankaya Karataş köyü mevkisinde pafta no 25 parsel no 768 de bulunan 200 metre kare yerimiz var proje içindemi ederi ne geçiyor bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

    Merhaba arsanız proje dışında olup güncel m2 fiyatı ortalama 55-65 lira aralığındadır. Konumu için birde resim ekliyorum.




  • Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, acaba 772 nolu parsel proje içinde mi? Bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.