Şimdi Ara

Ankara Ceza Avukatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadim Hukuk ve Danışmanlık idare ve ceza hukukunda sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müvekkilleri paylaşmaktadır. Ankara ceza avukatı arasında yer alan Kadim Hukuk ve Danışmanlık; kurulduğu günden itibaren ceza hukuku ve idare hukuku başta olmak üzere tüm hukuk alanlarında uzman kadroya sahip, vizyon ve misyonu doğrultusunda hizmet anlayışı benimsemiştir. Ceza Hukuku alanında uzman ceza avukatı arıyorsanız, sizde Ankara Avukatları arasında yer alan Kadim Hukuk Bürosu ile görüşebilirsiniz. Kadim Hukuk Bürosu ile iletişim kurmak adına , Kadim Hukuk Bürosu’nun Çankaya’daki ofisine uğrayabilir veya 0312 502 6653 numaralı telefondan randevu talebinde bulunabilirsiniz.

    Kadim Hukuk Bürosu kadimhukuk.com.tr adresinde tüm iletişim kanalları ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Site içerisinde İdare ve Ceza Hukuku dışında avukatlık ve hukuk konularına binaen herkes tarafından bilinmesi gereken bilgiler de yer almaktadır.
    Ceza avukatlığında başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Kadim Hukuk ve Danışmanlık, gösterdiği ilgi ve profesyonel hukuk desteğiyle bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
    ankara ceza avukatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalsa -- 28 Temmuz 2019; 22:15:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.