Şimdi Ara

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
11
Favori
9.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu takibimde araç aldık ama fiyatlar çok uçuk diyorsunuz. Eğer fiyat performans işçiliği iyi bir yer tavsiyesi olursa bende yaptırmak istiyorum. Piyasaya doymuş olanlar fiyatları yüksek çekiyorlar.

  • Eğer youtube hesabı olan bir yer bulursanız kesinlikle oraya gitmeyin! İki kıçı kırık video çekip acızık da ünleninle normalde alacak olduğu işçilik fiyatının 3-4 katını alıyor çakallar. Aracınızda kullanmak istediğiniz PPF/Cam filminin kendi yetkili uygulama merkezlerini araştırın. Hangisi daha az ünlüyse onu seçin, Google Haritalar yorumları iyi olanları tercih edin. Bi de özellikle "lüks araçları" insanların gözüne sokmaya çalışan işletmelerden uzak durun.

  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Vay beee..ben de bunu demek icin yazacaktim..Hem sahibi 10 numara insan, hem de islemleri yapanlardan sertac bey
  • wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Yasamkent detailing dükkanı,, hocam bazen de kalite yani..3 parcaya degil sw 1 parcaya yaptiririm.Yeter ki neyduubelirsiz marka, iscilik olmasin
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    Hocam tabiki de kalite önemli ama gidipte maliyeti 1000-2000 TL olan malzemeler için 20000 TL işçilik vermek zoruma gidiyor. Her şeyin de bir oluru var. Ben dost işi yapacak birinin kaliteyi o bilindik markalardan çok daha uyguna yapacağını düşünüyorum. Keşke biri çıkıp ön ayak olsa da gidip arabalarimizi gönül rahatlığıyla bıraksak.

  • Steak dynoshield ile tüm aracı kaplamayı 100 binlerden bahsediyorlar. Millet çıldırmış. Aracın %10u kaplama bedeli mi olur o fiyata yıllarca gezerim.
  • wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Ben on ayak olayım ozaman...ozelden yazin bana sertac beyin numarasini vereyim.Kendisiyle görüşün..Benim adimi da verirsiniz, mudur yasin bey de yardimci olacakktri
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Ki stek hani oyle ahim şahım değil..daha baba bir marka olsa ne olacak..Ankara da gm garage mustafa var..Ona gitsek 200k yi filan gözden cikaricaz ozaamn
  • Bu sektörde acayip uçuk fiyatlar dönüyor. Malzeme fiyatları kısa araştırma ile bulunabiliyor. Bir günlük işçilik için 25-30 binler hatta yerine göre 100 binler havada uçuşuyor.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar özelden yazdım.

  • Bende C-SUV aracım için ön 3 parça + tampon + farlar'a kaplama yaptırmak istiyorum. Düzgün bir yer varsa ortalama yaklaşık fiyatla yazabilirseniz süper olur. Konuyu takipteyim.

  • wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Cevapladim, not bu arada supernatural izliyorum :))
  • 1, günlük işçilik için istenen rakamlar korkunç derecede.

    Malzemenin 10 katı işçilik alınması da abartılı bir durum.

    Sanırım az yorulalım bol kazanalım derdindeler.

    Uygun fiyat performans tavsiye olunur ise düşünüyorum bende ama B SUV araca da 30-40 bin verilmesi çok saçma sapan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 8 Ağustos 2023; 20:55:23 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Benim aracima ön 3 parça ppf ve 7 cam için neredeyse 1 hafta bekledim ki islemi adim adim arkadasim bana gönderdi...
  • Merhabalar arkadaşlar. Aracımı Ankara'da detaycı adama bıraktım. Buradan fiyat vermeyeceğim ama piyasada kurumsal olarak çalışan firmalar içerisinde daha uyguna geldi diyebilirim. On kaput çamurluklar ve farlar folyo ile kaplandı geri kalan yerlere seramik yapıldı. Sagolsunlar ufak tefek yapıştırma işi vardı onu da yapmışlar ??. Şuan için yapılan işten memnunum Sahibi Mert Bey beyefendi biri.

    Detailing dükkanı Yasin Bey ile de görüşmüştüm ancak zaman konusunda sıkıntı yaşamıştık cam filmlerini de orada çektirmeyi düşünüyorum

    Aracın fotolarını da yükleyim en azından diğer arkadaşlar içinde bir fikir olur.

    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...


    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...


    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...




  • Geçen ay Facebook grubundan 4 arkadaş birleşip ön üç parça PPF ve seramik kaplama için araştırdık, özellikle yorumları iyi olan yerlerle görüştük. DBY, Datailing Dükkanı çok uçuklu rakamlar verdi. Butik çalışan işletmeler daha uygun, Gopwash’ da karar kıldık. Çok ilgilendiler ve malzeme işçilik bence baya iyi. Aracı yıkatırken seramik kaplama özellikle bariz belli oluyor, yıkamacılar bile soruyor nerede yaptırdın diye. Önceki aracıma bayi yapmıştı filmler bu kadar parlak değil ve seramik var mı yok mu Allah biliyordu 😊 Tavsiye ederim, ürünlerin garanti belgelerini de verdiler

  • Ankara'da kaput ve cam filmi önerebilir misiniz? Orofol ve solarmax için bayi 10 bin tl dedi. Bu fiyatlar çok geliyor açıkçası. Llumar icin bir bayiden 4500 tl fiyat aldım cam filmi için ancak taş sekmelerine karşı kaput filmi de çok öneriliyor. Acaba bu ikisi için uygun ve kaliteli film için nereyi önerirsiniz?

  • Geçen gün bir video izledim. 3 sene sonra bir araç ppf sökümü için detayling firmasına bırakılıyor.

    Araç sökülünce boyaya zarar verdiği görülüyor. Zar zor kurtarılıyor.

    Bu yüzden ben biraz vaz geçtim.
  • atabey92 A kullanıcısına yanıt
    Hocam burada mı yaptırdınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.