Şimdi Ara

Ankara'da nerede balık tutulur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
79.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ha bu arada sincanda oturuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnryldry kullanıcısına yanıt
    Slm , mesajı yeni gördüm . Aslında iyi olurdu , bir dahaki sefere artık . Bu arada Kurtboğazı 10 dakikalık at Çek ile ilk turna mı yakaladım . Tamamen acemi şanşı oldu , Levrek için gittim turna geldi , kıyıya çıkarınca 0,20 mm misinamı koparttı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirmir cayi avim. Sabah 7;00 de yola ciktim.otobandan degilde koylerin icinden hedef noktama ulastim ilk defa gittigim bir yerdi lakin simdiye kadar Boyle bir guzellik gormedim onlarca agicin ortasinda akan ufak bir nehir gibiydi fakat istedigim balik yoktu kasna baligi AMA yiginla sazan vardi 3-5 aile gelmis hem piknik yapiyor hemde balik tutuyorlar.sazanlar sansa bagli 1 karisinida gordum 1 kg yakininida bende sadece at_cek icin malzeme vardi kasna icin meps almistim AMA hic tutamadim oglen oradan ayrilip evime geldim. Isin guzelligi 100 Mr kadar bi agaya oltam takildi hoopp hepsini dereden cikarip kullanilmayacak hale getirdim. 2. Side cevremizde gezilmesi gereken cook yer varmis onuda gordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merabalar geçen hafta izmir bergama da 10-15 cm arası kasna aldım bi kaç tane 4m liik kamış ve ince misina ile. Ankarada kurtboğazına gittim at çek ile tatlısu levrek geliyor dediler 2 saatte hiç alamadım.Şöyle balığı bol gideceğimiz nereler var acaba .
    Arkadaşlar abiler forumu güncel tutalım saygılar.
  • hatta tanışılıp toplanılıp gidilebilir talep olursa.
  • 5 gun once dikilitasa gittim tuurna icin zamanim kisitli olmasindan dolayi pek gezerek at_cek yapamadim. 2 saat ugrqsmam sonucu Elin bos dondum.fakat suyun toprakla birlesen yerinde suda bi toz bulutu vardi oltayla birazda tirsarak situ karistirmaya basladim 1 tame turna situ eseliyordu resmen Amma turna abartisiz 1 mt vardi. Kassigin ignesini sagina soluna takmaya calistigim halde bile pek kacmaya calismiyordu.sonuc ise o gun bende olmayan zaman cede benim beceriksizligim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske bende o 60 cm turnayi tutmasaydim.eskiden turnayi levregi bilmez sazan icin oltayi atar treni bekleyen.... Gibi samandiraya bakardikaha batti batacak diye ilk kez ilk aldigim kasikla vede 3. AtisimdA 60 cm turnayi tutunca herseyi silip turna yolculugum basladi. AMA ne yolculuk ankaranin cevresini kopmle dolastim. Gecen sene aldigim ilk arabamla 11000 km yol yapmisim suan 34 yasindayim. Kimi bana deli Der Kimi abartiyorsun... Lakin Ben asik olmusum duyan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnryldry kullanıcısına yanıt
    tatli suda kolay hocam, esas fly tuzlu suda zordur, bir 11000kmde sahillerde yapin derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poias P kullanıcısına yanıt
    Beni araya bilirsin tatlisu kefali icin cebim eski yazilarimda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sene oldu 2018 Ankara ve çevresinde durumlar nasıl. güncel yer tavsiyesi var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    tam bende bugün bu konuda araştırma yapıyordum ki, bu konuyu buldum. Tam 4 yıl aradan sonra @Hakan5434 konuyu hortlatmış ne de iyi yapmış. 6 yaşında oğlum var ve onunla balığa gitmek istiyorum. Varsa üstadlardan tavsiyeler veya beraber gitmek isteyenler, cevaplarınızı bekliyorum.
  • Balık tutacağınız yer, ne tutmak istediğinize göre değişir arkadaşlar ben mesela levrak avına gidiyorum o yüzden Eğrekkaya Barajı ideal oluyor. Ama turna tutacağım derseniz yine bot ile Eğrekkaya ve kıyıdan da Kurtboğazı olabilir. Diğer balık türleri ile ilgili bilgim olmadığından yanlış yönledirme yapmayayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.