Şimdi Ara

Ankara / Diyetisyen Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, Ankara'da üniversite hastanesi olabilir veya makul ücretli özel hastanelerde diyetisyene gidip iyi sonuç alan arkadaşlar var mı?
    Git gide kilo aldım boyumda fazla uzun değil bu beni çok rahatsız ediyor.İnternetten araştırıp kafama göre bir yere gitmek istemedim.Cevaplarınızı bekliyorum :)



  • Devlet hastaneleri ücretsiz. Ama ulus devlet hastanesi nde diyetisyenleri iyi diye duydum... Rüzgârlıda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahar demirkıran.kesinlikle öneririm.çok ilgili birisi ben istanbuldayım.ben telefondan internetten soru sorup önerilerini alıyordum o zamanda istediğim vücuda istediğim zamanda ulaştım.sonra ankarada akrabalarıma falanda söyledim gidenler oldu onlarda aynı şekilde.tavsiye ederim yani zaten ilk görüşme ücretsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vayacondıos

    bahar demirkıran.kesinlikle öneririm.çok ilgili birisi ben istanbuldayım.ben telefondan internetten soru sorup önerilerini alıyordum o zamanda istediğim vücuda istediğim zamanda ulaştım.sonra ankarada akrabalarıma falanda söyledim gidenler oldu onlarda aynı şekilde.tavsiye ederim yani zaten ilk görüşme ücretsiz.

    Teşekkürler Bahar hanımın adını çok duydum ama öğrenciyim muayene fiyatlarının yüksek olduğunu duymuştum,ben yinede kendisine bir mail atayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paytak.koala -- 19 Haziran 2012; 21:21:29 >
  • fiyat yüksek olabilir.benim gibi yapabilirsin.öylede çok açıklamalı mesajlar yazıyor.sadece onun cevap verdiği mesajları uyguladım.sende öyle yapabilirsin.ayrıca ücretsizsede devlet hastanesine gitmek çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vayacondıos

    fiyat yüksek olabilir.benim gibi yapabilirsin.öylede çok açıklamalı mesajlar yazıyor.sadece onun cevap verdiği mesajları uyguladım.sende öyle yapabilirsin.ayrıca ücretsizsede devlet hastanesine gitmek çok iyi olur.

    Cevabın için teşekkürler bende öyle yapmayı deneyeyim.Zaten bugün Gazi Üni Hastanesini aradım Beslenme ve Diyet bölümü var mı diye hayır diabet-obezite bölümü var dedi telefonda kadın bunun diyestisyenlikle alakası yok sanırım.
    Ankaradaki tüm hastanelere baktım nerdeyse maalesef bulamadım diyet beslenme bölümü,özellerde var genelde.
  • evet diabet şeker oluyor.senin gitmen gereken beslenme ve diyetetik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bahar hanımın fitness, sporcu beslenmesi hakkında bilgisi var mı acaba ?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben bir site buldum Ankara'daki diyetisyenlerle alakalı. Aslında şuanda pek fazla diyetisyen yok ama aslında diyetler kısmında baya güzel diyetler anlatılmış. Onları inceliyorum. www.AnkaraDiyetisyenleri.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.