Şimdi Ara

ankara ford Özel servis tavsiyesi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
80.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CouRaGe_BoSs C kullanıcısına yanıt
    Bende tavsiye üzerine sedat ustaya gittim ve çok memnun kaldım sedat ustanın yanına gidene kadar onu tanıdıklar benim karşıma çıkarana kadar biraz para harcadım fakat sedat usta sağolsun arabanın sıkıntısını bulup en düşük maliyette işimi halletti. ustalığına diyecek yok gerçekten çok iyi ve bilgili bir usta ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Arabada çekiş problemi vardı birçok ustaya gittim fakat sıkıntımı bir türlü çözemedi sedat usta 1 günde arabanın bütün sıkıntılarını halletti bu yüzden herkese tavsiye ederim. @CouRaGe_BoSs
  • sedat usta şu benim focusa da bak bi zahmet burdasın galiba :)
  • benim aracımda da (dizel focus 2) motor sistem arızası mesajı çıkmıştı. bunun üzerine internette araştırmaya başladım. bu sayfa da vopar sedat ustanın bu kadar övüldüğünü görünce kendisine telefon açıp aracın durumunu anlattım. kendisi telefonda bu arızaya focuslarda genellikle kızdırma bujilerinin sebep olabileceğini söyledi ve aracı götürmem halinde bilgisayara bağlayıp arıza tespitini yapacaklarını söylediler. ertesi gün erkenden gittim. gerçekten çok ilgileniyorlar gelen insanlarla ve gelen arabaları kendi arabaları gibi benimsiyorlar. benim arabamıda kontrol ettiler ve bilgisayara bağladılar. telefonda dediği gibi kızdırma bujileri ömrünü tamamlamış. ustanın işçiliği ve esnaflığı gerçekten çok kaliteli, hak-hukuk, helal-haram kavramlarını bilen birisi, fiyatlarını da ona göre belirliyor. motordan çıkardığı parça ile orjinal olarak takacağı parçayı karşılaştırarak bana göstermesi ve kızdırma bujilerini takmadan önce denemesi beni etkilemişti.

    son söz aracınızın garantisi dolduysa eğer ankarada yetkili servise bile gitmeye gerek yok vopar sedat ustaya gönül rahatlığı ile gidip aracınızı teslim edebilirsiniz.

    teşekkürler sedat usta




  • Şaşmaz sıtkı ikiler oto var birde başkent sanayide ford garage... ben ikisinden de memnunum. garage personeli zaten ikilerden ayrılma. Temiz ve bilgili arkadaşlar.
  • Okumaktan bayaa gına geldi ama çözecez bi şekilde şimdi yeni aldığım 2004 ford focus 1 hb nin güzel olması için ankara da bir sürü yer arıyorum birçok insan gibi sıra motorda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xboxxbox

    selam arkadaslar,
    ankarada ford focus cmax 'imi goturebilecegim ozel tavsiye edeceginiz bir servis varmidir?
    tesekkurler

    Kardeş benimde Focus 2012 model aracım var garantisi bitti (çok şükür), her bakımda yetkili serviste dünyanın parasını ödemeyeceğim artık. Fakat bende hangi servise gideceğimi bilmiyordum. Sanayi dediğin lebi derya misali.

    İnternetten servis araştırırken http://www.otocase.com diye bir sayfaya denk geldim, aracının derdini giriyosun, servisler teklif veriyor.
    Bende teklif girdim ve vopar'ın teklifini kabul ettim biraz pahalı geldi ama evime yakın olduğu için birde atölyenin resimlerine firmanın bilgilerine falan baktım, inceledim, oyüszden götürdüm. gayet memnunum kaldım. http://www.otocase.com sayfası gayet mantıklı tavsiye ederim.




  • Valla ben yeni aldığım 2004 fordum için çoook araştırma yaptım (alırken 5 ay, usta bulmak için de 2 ay) bir çok site den ve arkadaştan. Sonunda motor ve diğer mekanik için Öner oto da karar kıldım. Gittim çok düzgün iş yapan biri zaten telefon ettim konuşması bana yetti düzgün dürüst ve kibar. İş yeride temiz ve düzenli herkes tulumla eldivenle ve başka bir işle ilgilenmeden çalışıyor. Ne gerekiyorsa onu söylüyor cebinizde ki para da hiç gözü yok açık açık herşeyi söylüyor gerek yoksa gerek yok diyor zaten epey yoğunlar iş yaparken devamlı kulaklık var telefonda benim gibi zırt pırt soru soranı hiç bekletmiyor. Telefonu bu 0312 278 71 09 - voparın yanından girince 100 sol sağ yapınca tamirhane. Bir de daha önce yıllarca Başer de çalışmış...
  • Pek yazı yazmaktan hoşlanmam yıllarca hep okudum yararlandım artık bunca yazan paylaşana hakkımı ödeyeyim dedim... birde kaporta tamirhanesi buldum hem normal hemde epey hatasız hızlı yani çekme ve öpücük tabir edilen tipte restorasyon yapan bir yer şaşmazda Şimşek oto - Kemal Şimşek 0532 240 53 69 Kemal şimşek te çok usta bir taraftan sizinle konuşup espirileri ile siz yarılırken bir taraftan da sihirbaz gibi hafif göçük vuruk dolu gibi izleri (boya çok miktar da kazınmamışsa) gözünüzün önünde yok ediyor. Bir de Hasan usta var Şimşek oto da o da tamamen yamulmuş kaportayı hallediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliderki -- 30 Ocak 2015; 10:20:19 >
  • İki dükkan da bolca tatmin eden dükkanlar ikisine de gidin bir bakın öyle karar verin, zaten konuşursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
    saygılar...
  • ankarada özel servis arayanlar için hem uygun fiyatlı hemde iyi bir işçilik isteyenlere bir arkadaşımı önerebilirim

    Benli otomotiv 88.OTO SNY SİT. 1559 SK NO 7 İVEDİK ANKARA ÖZGÜR USTA 0312394 44 02

    Basınevlerinden Mehmet gönderdi derseniz yardımcı olur...
  • Sayfa kendi reklamini yapanlarla dolu . Burasi da iyice memurlar.nete dondu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce bi toyota kullanıcısı idim.Şimdi sizin aranıza katıldım focus aldım ve uzun süre forumlardan bakımını nereye yaptırabılecegimi araştırdım herkes kendınce bişeyler yazmıştı birinin iyi dediğine biri kötü diyodu bende kararsız kaldım bi arkadas otocase diye bi siteden bahsetmişti bende o siteye neler yaptıracağımı yazdım ve teklifler geldi vopar özel servisin teklifi uygun geldi.09.06.2015 tarihine randevü verdim gittim yemek saatiymiş yemek yedik birlikte çay çorba derken işe başladı sedat usta meğer burda bahsedilen meşhur sedat ustanın yanına gitmişim ve gerçekten memnun kaldım.Bakım yaptıracak arkadaşlar otocase sitesini kullansınlar bence o site vasıtası ile gelenlere uygun fiyat veriyolar.1 hafta öncede arabaya boya koruma ve pasta cila yaptırdım otocase sayesinde reis opel servisinde 200 liraya.Herkese iyi günler iyi forumlar ne otocase nede vopar servisiyle bi yakınlığım yok yaptırdığım işleri söyledim arkadaşlara tavsiyem budur.




  • yahya usta az paramızı almadı elemanlar iyi değil kendi bakarsa oda bakmıyor..neyse fort devri bitti..kurtulduk..
  • merhaba arkadaslar,
    konuya katkı yapmak amacıyla bu mesajı yazıyorum. Aracımı bu başlığı okuyarak Cuma günü Şaşmaz'da bulunan Vopar servise götürdüm. Bu arada belirtmeliyim randevu ile çalışıyorlar. Aracım 2005 ford focus tdci .Gittiğimde özellikle ilk dikkati çeken servisin temiz olması oldu, klasik sanayi görüntüsünden farklı bir durum. Özellikle yorumlarda bahsedilen Sedat usta ile tanıştım. Sedat usta eğer giderseniz gözlemleyececksiniz iletişimi kuvvetli bir usta. Güzel bir karşılama sonrası (ki bu da bence işin bir parçası) kaputu açtı ve sorular sormaya başladı. (Daha önce su kaynattı mı, vites problemi yaşadın mı vs.). Dürüst olmak gerekirse aracımla ilgilenen biri değilim ve problem cıktıgında bir tanıdık vasıtasıyla tanıstıgım bir ustaya gidiyordum. Ancak Sedat ustanın sordugu sorular öyle nokta atışı oldu ki bu araçla yaşadığım birçok problemi tespit etti. İncelemenin ardından arabayı bırakmam gerektiğini söyledi. Bugün beni arayarak aracımın sorunlarını giderdiğini ve alabileceğimi söyledi. Gittiğimde arabanın turbosundaki problemi de (benim de ihmalim ve onceki ustamın ilgisizliği) düzelttiğini söyledi ve "abi bir test sürüşü yap" dedi. 20 dk lık bir test sürüşü sonrası servise döndüğümde öyle mutluydum ki arabalara çok meraklı olmayan ben aracımdan ilk defa bu ölçüde keyif aldım. Aracın ivmelenmesi bir harika olmuş, titreme ve ses gitmişti. Kendisine yürekten teşekkür edip ayrıldım. Ayrılırken telefonunu aldım ve biraz önce eve geldiğimde "abi var mı problem" şeklinde Sedat ustadan bir mesaj geldiğini gördüm.

    Arkadaşlar özetle size tavsiyem kesnlikle hangi marka araç kullanıyorsanız onun ustasını bulun. Ford araçlar özelinde söyleyeceğim Sedat usta bu işin piri. Sedat ustanın telefonu: 0 532 407 01 44. Umarım bu mesaj birilerine yardımcı olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugursmt

    sedat usta şu benim focusa da bak bi zahmet burdasın galiba :)

    vopar'dan sedat usta 3-4 hesapla reklama girişmiş. cin olmadan adam çarpacak reyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip

    quote:

    Orijinalden alıntı: ugursmt

    sedat usta şu benim focusa da bak bi zahmet burdasın galiba :)

    vopar'dan sedat usta 3-4 hesapla reklama girişmiş. cin olmadan adam çarpacak reyiz

    ben sedat usta değilim yada bir arkadaşı ne olduysa onu yazdım başkalarını bilemem.
  • forumda bahsi geçen 2 servisi de kullanıyorum. Yetkili servis dışında gidilecek 2 yeri de arkadaşlar yazmış zaten.

    1- Öner oto - Tuncay usta
    2- vopar/volan Sedat usta

    her ikisi de hem bilgi/beceri ve insan kalitesi olarak çok iyiler hem de işlerini iyi yapıyorlar.

    Kronik ve gıldır gıcık gibi görünen ama canınızı çok sıkan durumlarda Sedat ustayı tavsiye ederim. Daha meraklı bir karaktere sahip
    olduğundan bu tip konulara daha fazla zaman ayırabiliyor.

    Tuncay usta genelde daha yoğun olduğundan fazla zaman ayıramayabilir ancak sorununuzu çözmek için gereken zamanı ayıracaktır.
  • Arkadaşlar, şimdi bana reklam yapıyorsun diyen çıkabilir ama gerçekten reklam yok.
    otocase.com üzerinden 2013 focus 3 dizel aracımın 60.000 bakımı için teklif aldım. Teklif veren firmaları da tanımıyordum. site yöneticisi arayıp teklif veren firmalar hakkında bilgi verdi bende forumda övüldüğünü ve fiyatınında uygun olması nedeniyle Vopar'Dan ayrılıp yeni dükkan açan Sedat ustanın ST Otomotivini tercih ettim.
    Randevu ile gittiğim için liftten randevusuz arabayı indirip benimkini aldı. Focusumu ilk defa özel servise götürdüğüm ve ustayıda birebir tanımadığım ve arabaların mekaniğinden gayet iyi anladığım için süreklide ustanın başındaydım.
    Yetkili servislerde yapılan ilk kontrol vardır ya Sedat ustanın yaptığının yanında kontrol falan değil ilk onu söyleyim.
    Daha sonra balataların değişimi içinde teklif istemiştim baktı balatalara "abi yazık değiştirmeyelim" dedi ve kafadan kazanacağı 75 TL(işçilik malzeme dahil değil)'den vaz geçti. ilk orada helal dedim.
    Değişecek tüm parçaları orjinal istemiştim hepsini önüme koydu ve kontrol ettirdi. ve işçiliğide son derece temiz ve düzgün yaptı.
    Buraya kadar piyasada bulunabilecek Usta halleri çok vardır böylesi denilebilir. Ancak fark sohbet ederken çıktı.
    Diğer müşterilerle sohbetimizde forumlarda herkesin iki ustadan bahsettiği birinin Sedat diğerinin de Tuncay usta olduğunu konuşuyorken, Sedat usta " Tuncay abi harika ustadır, yaptığı her işi çok güzeldir" deyince tamam dedim adam gönlü tok esnaf. Yeni dükkan açmış kendisi çalıştırıyor, özel servise yetkili serviste ki disiplini yerleştirmiş ve iletişimi çok iyi.
    Ücret olarakta yetkili servisin en ucuzunun verdiği teklifin yarısını verdim.
    Uzattım kusura bakmayın ama iyi esnafa hasret kaldığımdandır.




  • MERHABA ARKADAŞLAR İVEDİK ORGANİZE SAN DE ÖZGÜR ÖZEL FORD SERVİSİ VAR.
    O FİRMADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN. ARIZA BULMADA YETERSİZLER VE TAMAMEN PARA ODAKLI ÇALIŞIYORLAR HİZMET SIFIR. YAPTIKLARI İŞE SAHİP ÇIKMIYORLAR. BAŞINIZA İŞ ÇIKMAMASI AÇISINDAN BURAYA GÖTÜRÜRKEN LÜTFEN DÜŞÜNÜN. ADAMLAR PARAMIZI ALIRIZ NOLURSA OLUR UMRUMUZDA DEĞİL DİYORLAR. ETİK AHLAKI OLMAYAN BİR FİRMA. ALDIKLARI PARA HARAM ZIKKIM OLSUN.
  • ANKARA ŞAŞMAZ DA AZİM OTO EROL USTAYI TEK GEÇERİM GERİ KALANI HİKAYE GOOGLEDAN ARAYIN İNTERNET SİTESİ VAR ARKADAŞLAR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.