Şimdi Ara

Ankara Keçiören Kablonet Kullananlar Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    18 Ağustos itibariyle Türktelekom aboneliğim sona eriyor.Download ve ping değerlerinden çok memnunum fakat fiyat politikası yüzünden mevcut iss ' mi değiştirme kararı aldım. Binamda fiber kablonet mevcut. Yüzünüzü güldüren tarife tam bana göre bir tarife çünkü sadece geceleri yatarken download yapıyorum. Bu sebeplerden ötürü kablonete geçme kararı aldım fakat çevremde bulunanların hiçbiri kullanmıyor kabloneti doğal olarakta deneme şansım maalesef yok. Yakın bölgelerde kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Tam olarak sancaktepe mahallesinde ikamet ediyorum. Ankara forum alışveriş merkezine çok yakın.



  • Keşke olsada geçsem
  • Öncelikle oturduğunuz yerde kablonet var mı?
    Ben de Keçiören Tepebaşı'nda oturuyorum ancak kablonet yok bizim burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var hocam emin olmasam açmazdım konuyu. Adamlar kapımıza kadar geldiler ama bilmediğimiz için maalesef karşılaştırma yapamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk321

    Keşke olsada geçsem
    Kardeşim biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin sebepleri ile felan
  • Ben ankara dikmende oturuyorum 2004 te yapilan altyapiyi kullaniyorum 100 mbps akilli sinirsiz kullaniyorum. Hizi net veriyor hiz konusunda hic sorun yasamadim kac yildir kullaniyorum. Oyunlarda pinglerim cok kotu degil pubg de 50-60 arasi oluyor. Ama wifi de bu degerleri alamiyorum ethernetle aliyorum. Ama sana şöyle birşey diyim aksamlari hizim 25 e dusuyor bu hizdayken nedense twitchte 1080p 60 fps ya da 720p 60fps yayin izlerken donuyor halbuki 15mbps ten fazla kullanmiyor. Ama fiyat perfonmans olarak en iyisi kablonet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum verdiğin bilgi için. Bu video seyrederken donma olayını birkaç kişiden daha duydum daha çok wifi ile bağlananlarda oluyormuş kablonette. Eğer durum böyleyse evde wifi ' e bağlı birden fazla cihaz var ve ihtiyaç çok oluyor. Ben kablo kullanacağım için benim için sıkıntı yok ama wifi için sanırım problem gibi gözüküyor. Sanırım 16mbit 85tl telekoma devam edicez gibi. Çünkü 8mbitte bile 3 4 cihaz bağlı sıkıntı yaşamıyorduk internette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.