Şimdi Ara

Ankara Kızlık Zarı Dikimi Yapan Doktorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evliliklerini gerçekleştirecek olan çiftler için cinsel yaşantı çok büyük önem taşımaktadır. Cinsel ilişkinin ilk andan itibaren iyi bir şekilde başlaması ve bu şekilde ilerlemesi gerekir. Yaşadığımız dönemde kızlık zarına verilen önem çok süt seviyededir. Erkekler, eşleriyle yaşayacakları cinsel ilişkinin kadın için ilk olmasını istemektedir. Gerçekten ilk olup olmadığını da cinsel ilişki sırasında kızlık zarının bozulması ile kan gelip gelmemesinden anlayacağını düşünür.
    Kızlık zarlarının bozulması ile her zaman kan gelmemektedir. Bunun yanı sıra kızlık zarları yalnızca cinsel ilişki ile bozulmamaktadır. Elle ya da yabancı bir cisimle de kızlık zarı bozulabilir. Ancak bunlar hakkında bilgisi olmayan erkekler peşin hükümlü olacağından kadınlar da kızlık zarı dikim operasyonlarını olmaktadır. Kızlık zarı dikimi Ankara içerisinde çok sayıda özel klinikte yapılabilmektedir. Uzman jinekologlar, kendilerine ait kliniklerde bu işlemi gerçekleştirmektedir.

    Kızlık Zarı Dikim İşlemleri Sonrasındaki Süreç

    Psikolojik açıdan daha sağlıklı bir cinsel yaşantı sürmeyi isteyen kadınlar Kızlık zarı dikimi Ankarada dikim operasyonlarını geçirmektedirler. Eşleri ile aralarındaki ilişki bunu mecbur kılıyorsa yaptırılması daha doğru bir karar olarak gösterilir. Kızlık zarı dikimi için doktorlara gidecek olan kadınlar her zaman operasyon sırasında ya da sonrasında yaşayacakları olumsuz durumlardan korku ve endişe duymaktadır.
    İlk olarak gerçekleştirilen bu işlemlerin kadınlarda doğurganlığa bir etkisi bulunmamaktadır. Kadınların, vajinada gerçekleştirilen bu işlem sebebiyle doğurganlıklarını kaybetme ihtimalleri bulunmamaktadır. Operasyonun gerçekleştirildiği aşamada herhangi bir acı ya da ağrı söz konusu olmamaktadır. Benzer bir şekilde sonrasında da herhangi bir olumsuz etki görülmez. Operasyonun tamamlanmasının ardından birkaç dakikalık dinlenme sonrasında kadınlar normal hayatlarına devam edebilmektedir. Ertesi gün cinsel ilişki yaşamak dahi mümkün olacaktır. Herhangi bir problem ortaya çıkarmamaktadır. Kızlık zarı dikimi oldukça basit bir tedavi diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavsi -- 17 Nisan 2020; 22:39:35 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.