Şimdi Ara

Ankara Matbaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Matbaa
    Matbaanın icadı insanlık tarihinde büyük bir öneme sahiptir. Matbaanın icat edilmesi bilginin daha hızlı yayılmasını sağlayarak dünyada büyük endüstriyel ve düşünsel dönüşümlere yol açmıştır. Matbaa baskı makinaları yıllar için büyük değişimler gösterse de matbaanın sahip olduğu önem hiç değişmemiştir. Matbaa da yapılan işler için tek kelime “baskı” kelimesi ile kullanılsa da aslında matbaa sektöründe oldukça fazla iş yapılmaktadır. Matbaa kalem baskı gibi yaygın kullanılan promosyon ürünlerinden broşürlere, antetli kağıtlardan kartvizitlere, büyük boy reklam ve tanıtım yazıları ve afişlerine kadar birçok şey matbaa aracılığı ile yapılmaktadır. Ev tipi yazıcıların gelişmesi ile birçok alanda matbaa hizmetlerine gerek kalmasa da ev tipi üretim maliyetleri göz önüne alındığında matbaa sektörünün yüzyıllarca daha kaybolacağını düşünmüyoruz.
    Ankara Matbaacılar arasında bulunan CANSOY MATBAA çok uygun matbaa Ankara Dijital Baskı fiyatları sayesinde Ankara’nın yükselen yıldızı haline gelmiştir. Promosyon matbaa ürünleri ile reklam yapma geleneği ülkemizde oldukça yaygındır. Birçok esnaf dükkanından takvim, imsakiye, ajanda ve bloknot almışsınızdır. Bu ürünlerin hazırlanması ve baskılarının yapılması işlemleri için CANSOY MATBAA ile anlaşmanız durumunda en uygun maliyetlerle bunu yaptırabilirsiniz. Kurumsal kimlik tasarımı yaptırdığınızda antetli kağıt tasarımı, kartvizit tasarımı, takvimli masa sümenleri gibi tasarımları yaptırmış olursunuz. Dilerseniz sadece antetli kağıt ya da kartvizit yaptırarak ticari kimliğinizi tanıtmak amaçlı kullanabilirsiniz.
    CANSOY matbaa cilt çeşitleri için sunduğu fırsatlarla ajanda tasarımında da en iyi firmalar arasında yer almaktadır. Kurumsal firmalar için yapılan baskı ihtiyaçlarında hem tasarım hem de baskı da en iyi tercihtir. Ankara’da matbaa denilince birçok farklı hizmeti sizlere sunan tek firmadır. Online matbaa yaklaşımı ile sadece Ankara’dan değil tüm Türkiye’den siparişlerinizi alarak hazırlamaktadır. Kartvizit basımı Ankara baskı firmaları arasında en uygun fiyatları aynı fatura basımı fiyatları için sağladığı gibi sağlamaktadır. Matbaa ile işiniz olduğunda tercih edilebilecek bir firmadır CANSOY MATBAA. Matbaa sektöründe kullanılan en kaliteli mürekkep ve yöntemlerle üretim yapılmaktadır. RGB ve CMYK renk uzaylarının kullanılması gereken farklı tasarımlar başarı ile yapılmaktadır. Başarılı bir matbaa arayan herkesin bu firma ile iletişime geçmesi gerekir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.