Şimdi Ara

Ankara'nın en iyi dil kursu hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Hızlandırılmış dil kursuna başlamayı düşünüyorum. Eylül'e kadar dil sertifikası almam gerekiyor. Orta düzeyde ingilizcem var. Listening ve speaking eksiklerim var.
    Bu yüzden kurs önerilerinizi bekliyorum gittiğime pişman olmayacağım üç ayda en iyi eğitimi alabileceğim kurs hangisidir sizce?



  • Merhaba ben de ingilizce kursu araştıran biriyim ve şu an bir yere gidiyorum eğer speaking de sıkıntınız varsa o gördüklerim içinde kent uzak ara en iyisiydi . Ben şu an oraya gitmiyorum kent te takip edilen kitap biraz basit bir kitaptı akademik düşündüğüm için kelime bilgimi arttırması için yetişkinlere uygun bir kitabı takip eden bir yere yazılmıştım üstelik yabancı hocada geliyor ama gördüm ki yabancı hoca kalitesi kent in hakikaten iyi diğer yerlere göre insan tam istediği bir yer olmuyor benim şu an gittiğim yer language leadder diye bir kitap takip ediyor evet kelime bilginizi çok iyi geliştiriyor çok iyi bir kitap ama kurs hocası yabancı olmasına rağmen ana dili ingilizce değil ve sınıfta insanlar sürekli türkçe konuşuyor kent te ise speaking iniz gerçekten çok gelişiyor. Keşke bu kitabı takip etseler ama yine de konuşmamı geliştirmek için advance seviyeyi bitirsem bile kent english e konuşmamı geliştirmek için gidicem.




  • Perfect English'e gitmeyin
    Ankara Selanik meşrutiyet şubesindeki Perfect English dil kursuna üds hazırlık için gittim.ingilizce bilmediğimi söylediğimde orta seviye ing. bilmem gerektiği söylendi. ön hazırlık kursuyla başlamam gerekiyormuş. başladıktan sonra 3 hafta içinde hafta sonları 12 tane tens ve modallar işlendi.Bu kursun bana uygun olmadığını düşünüp kaydımı sildirmek istedim.İngilizce bilmeyen biri için bu kadarlık bir süreçte bu konuların öğrenilemeyeceğini onlar da itiraf ettiler ve mağduriyetimi düzeltmek için bana sıfırdan ingilizceyi öğrenerek devam edeceğim başka bir program sundular.Özür dilesek herşeyi unutabilir misiniz dediler. Güvenim kalmadığı için ayrılmak istediğimi söyledim,kamera kayıtlarını istedim.Kurs idarecisi bahar hanım kayıtların silindiğini söyledi.mağdur olmama rağmen tazminat ödettiler.Maddi manevi zarara uğradım.Atatürk bulvarındaki şubenin kurucu üyesi asistanı RABİA hanıma gidip sıkıntımızı anlattık o bizzat kamera kayıtlarını alıp İstanbul kurucu üyelerine göndereceğini ifade ederek benden 1 gün mühlet istedi.1 gün sonra bahar hanım arayarak beni samimi arkadaşıma şikayet etmişsiniz diyerek adeta benimle dalga geçti.Rabia hanım ise 1 gün sonra aradığında istanbulu aradığını fakat selanik şubesinde bahar hanım yetkili olduğu için bir şey yapamadığını söyleyerek telefonu kapattı.Kamera kayıtları olsaydı benim haklılığım ortaya çıkacak ve bu tazminatı ödemeyecektim fakat olmadı.Şunu anladım ki Perfect English bir eğitimhane değil ticarethaneymiş.Benim yaptığım hatayı başka bir arkadaşım yapmasın




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.