Şimdi Ara

Ankara Toyota Efe'nin dolandırıcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ama tr de ticaret çoktan öldü. Herkes ne koparırsamın peşinde. Guguk devletinde bunlar normal şeyler. Ben çok daha ağır kazıklanma olayları bekliyorum bu aralar. Affedersiniz babanıza güvenmeyin ama belli etmeyin.
  • Efe yapar bunları normaldir. Efe'lerden uzak durmak lazım.
  • Efe Hondacı değil miydi? Toyota + mı olmuş yoksa Hondayı bırakmış mı?
  • istedikleri ekstra 5 bin verilip araba alınabilirdi, sorunsuz arabalar toyotalar, değer mi değer...
  • Kontörlü hat alınırken bile sözleşme yapılıyor.

    Bu size ders olsun.
  • Hukuken yazılı bir anlaşma olmaması olayın ispatını zorlaştırıyor ama esnaflığın gereği, müşteriyi haklı görmektir. Tamamen haksız bir uygulama olmuş. Diğer yandan parayı gönderirken açıklama bölümüne birşey yazmadınız mı? Ben bayide anlaşıp havaleyi yaparken dahi şu model aracın şu kişi adına alınması için filan yazıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke aranızda tutanak tutup aldığınız dair imzalar atsaydınız. Bunu yapmaya cesareti olmazdı. Aklınızda bulunsun en azından bu tür durumlarda, meblağ küçük de olsa tutanak şeklinde ıslak imzalı anlaşma yapın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence Allah yardım etmiş. Corolla o disiplinde alınacak en son araçlardan birisi. Toyota olmasa satamaz bile. ciddi bir yenilik gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RailFlexboost

    Yahu ne vw antipatisi varmış adam başından geçenleri anlatmış eksilemişsiniz.Vallaha forumda doğru bir şey yazmaya korkar oldum.
    Benim de son aracım vw idi aracı iş arkadaşım gördü watsupp dan resimleri gönderdi bende st ile irtibata geçtim.direk paranın tamamını gönderdim imza filan aracı 10 gün sonra teslim alana kadar atmadım gittim aracı alırken ve de ruhsat çıkarken attım.

    İnsanlara yaranılmıyor ki.
    Gerçi fazla eksi verilmesi , daha çok okunması demek . Benim işime geliyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RailFlexboost

    Yahu ne vw antipatisi varmış adam başından geçenleri anlatmış eksilemişsiniz.Vallaha forumda doğru bir şey yazmaya korkar oldum.
    Benim de son aracım vw idi aracı iş arkadaşım gördü watsupp dan resimleri gönderdi bende st ile irtibata geçtim.direk paranın tamamını gönderdim imza filan aracı 10 gün sonra teslim alana kadar atmadım gittim aracı alırken ve de ruhsat çıkarken attım.

    Adam normal bir adam olsa dediğiniz doğru da başka konularda önceki mesajlarını okursanız arkadaşların neden eksilediğini anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABABA2307

    Efe Hondacı değil miydi? Toyota + mı olmuş yoksa Hondayı bırakmış mı?

    İşi büyüttü. Honda ile başladı, Skoda'yı ekledi. Sonrada Toyota bayiliği aldı. Hatta az kalsın bende efe toyota'dan alıyordum, iyi ki bulaşmamışım. Söyledikleri fiyattan çok farklı bir fiyata başka yerden aldım.
  • şimdi normalde bankaya parayı yatırdığınızda açıklama alanına adınız soyadınız ve araç marka model ve araç için ödenen bedel olduğunu açıklayıcı olan cümleyi yazdığınızda bu aracın o günkü bedeli ödenmiş oluyor, bundan sonrası yok araç daha sonra zamlandı siz bu fiyatı ödeyin tüketicinin kandırılmasıdır, hakkınızı tüketici hakem kuruluna başvurarak arayabilirdiniz , yada en basiti bu yönteme başvuracağınızı firmaya noterden ihtar çekerek bildirseydiniz,

    hakkınızı arayın yapılan basit bir şekilde tüketici aldatmasıdır zira sizin parayı havale ettiğinizdeki aracın fiyatı belli,

    düşünün banka bile ev aldığınızda size belli bir faizden para veriyor siz tam parayı elinize alacakken fiyat oranlar değişti şu kadar daha faiz ödeyeceksiniz demesi ne kadar abesse bu yapılan iş te o kadar abes, zira inanın firmalar ne kadar zam geleceğini çok iyi biliyorlar ,

    vw bu işi en iyi yapan firma sen gel kaporayı ver diyor ve doğru bilgilendirme yaparak aracın teslim edileceği zaman ne ise o fiyattan fatura ederiz diyor, ve araç stok sahasına girince ve teslime hazır noktaya gelince o zaman parayı istiyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_b -- 1 Ekim 2015; 16:23:34 >




  • Abc Peugeot ve Ata Hyundai de Efe grubunun.

    Honda Efe, Toyota Efe, Ata Seat ve Ata Skoda da diğerleri.

    Seat bayiliği bitecek gibiydi birkaç yıl önce. Son durum ne bilmiyorum Burakçım.

    Bunlar birkaç birader ve hepsinde 1-2 markanın bayiliği var.

    Selamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında markaların suçu yok onu satan zihniyetin bozuk olması.
    Hiç bir marka ben sanmıyorum ki git şu malı işine geldiği gibi sat demez müşteri memnuniyeti diye bir şey vardır.Ancak bizim süper zeka ticaret yapan insanımız sattığı maldan en fazla kar nasıl kazanırım düşüncesi olduğu için böyle çakallıklara girişiyor.
    Bende Manisadan aldım aracımı hiç görmediğim bir ST ile görüşüp parayı yolladım ben oraya varana kadar tüm işlemleri hazır vaziyette imzamı atıp çıktım.Buda ticaret size denk gelende ticaret,ancak biri dürüst çalışıyor biride çakallık peşinde yani markayla alakası yok tamamen bizim insanımız maalesef.
  • Toyota, bu aralar Vw ile baya bi oturup kalkmış demek ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bone_slayer

    hocam neler dedim, müdür de sonuçta resmi imza yok (gerçekten de yok, kağıt üstünde haklılar ama imza atmaya bile gelmene gerek yok, parayı gönderdin nasıl olsaya getirmişlerdi olayı), resmi imza olmadığı için satış yapamam dedi.
    Ha bir de şaka gibi şunu dedi, "istersen düşük donanımlı aracı anlaştığımız fiyattan vereyim". ?? buna cevap bile veremedim, dalga geçer gibi.. ayrıca gerçekten japonyaya ve toyota türkiyeye yazıyorum. hem e-mail hemde posta ile.

    Paranızı geri almışsınız ama gönderdiğiniz havalede şu model araba için yazmışsanız bu resmi delildir. O havale belgesi ile öttürürüdünüz!.

    Ben bir şirkete havale geçerken ne için gönderdiğimi mümkün olduğunca detaylı yazarım. Size de bundan sonra böyle yapmanızı tavsiye ederim.

    Mevcut eft dekontu ile toyota türkiye ve toyota japonyaya hakkınızı arayın. O bayi sizden meleye meleye özür diletene kadar bence bırakmayın işin sonunu.




  • Ticari ahlak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bone_slayer B kullanıcısına yanıt
    Siparis formu aldiysan genel mudurlugu ara ve sikayet et en azindan bayi puanini dusurmus olursun bayiler icin onemlidir bu durum sonra tekrar sorunu. Cozulmes ise sikayet et ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin müdürleri doğuş otodan gitme çakallık akıyor her tarafından adam sizi de vw müşterileri gibi zannetmiştir. ama baltayı taşa vurmuş geri sekmiş sapı bir yerine lönk diye girmiş.
  • Yorumlar için teşekkür ederim. Toyota Türkiye ile telefonla görüştüm, ama pek ilgilenilmedi. Ben de hem posta ile hem de mail ile dekontlarla birlikte yolladım. Forumlarda yapılanları açıkça yazdığımı da, çevremdekilere anlatıp toyotanın gerçek yüzünü göstereceğimi de belirttim. Toyota japonyaya gönderemedim, açıkcası çok ayrıntılı bakmadım henüz ama iletişim adresi, mail adresi filan bulamadım sitesinde.
    Dekontlara açıklama girerken her özelliği yazamadım, harf limiti nedeniyle :(
    Biraz daha araştırıp yurtdışına da yazacağım. Geri dönüş olursa (bundan bile şüpheliyim) buradan sizleri haberdar ederim. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.