Şimdi Ara

Ankara Vajinismus Tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çiftlerin yaşadıkları cinsel sorunlardan bir tanesi olan vajinismus her geçen gün daha az miktarda görülmektedir. Psikolojik etmenler ile ortaya çıkabilen bir rahatsızlık olduğundan insanların daha bilgili bir hale gelmesiyle görülme sıklığı azalmaktadır. Fiziksel etmenlerden dolayı da ortaya çıkabilen bir rahatsızlık olduğundan tamamen görülmemeye başlaması mümkün olmamaktadır. Kalabalık şehirlerimizde çok sayıda çiftte görülen bir problemdir. Vajinismus tedavisi Ankara gibi büyük şehirlerde her gün yüzlerce kez yapılmaktadır.

    Vajinismus tedavisinde her zaman uzman hekimlere giderek tedavinin başlatılması gerekir. Konunun uzmanı olmayan kişilerden alınan öneriler ya da bilgiler hastalığın ortadan kalkmasında etkili olamayacaktır. Ayrıca yanlış tedavilerin uygulanması hastalığın çok daha şiddetli bir şekilde görülmesine sebep olabilmektedir. Bu sebeple de vajinismus doktoru olarak hizmet veren uzman hekimlerin iletişim bilgilerinin alınması ve en kısa sürede kliniklerinde görüşmek için randevu alınması gerekmektedir.

    Ankara Vajinismus Tedavisi Fiyatı Ne Kadar?
    Evli çiftlerin vajinismus problemi yaşaması ilişkilerini çok ciddi şekilde etkilemektedir. Cinsel ilişki, evliliğin önemli aşamalarından birisidir ve vajinismus cinsel ilişkinin yaşanmasını imkânsız kılmaktadır. Bu sebeple de çiftler tarafından hastalığın olabilecek en kısa sürede tedavi edilmesi istenmektedir. Bunun için kliniklere başvurularda bulunan çiftler bir yandan ödemeleri gerekecek olan ücreti de düşünmek zorunda kalacaklardır.

    Uygulanacak olan Vajinismus tedavisi kişiye göre farklılık göstermektedir. Bazı çiftlerde düzenlenen seanslar sayesinde 1-2 gün içerisinde çözülür. Bazı durumlarda ise cerrahi müdahale gerekmektedir. Böylesine farklı tedaviler olduğundan net bir fiyat vermek çok mümkün olmamaktadır. Tedavinin uygulanacağı kliniğin çiftlere sunduğu imkânlara göre de fiyatlarda değişiklikler yaşanabilmektedir. Çiftlerin bu aşamada fiyatları da göz önünde bulundurması ancak olabilecek en iyi tedaviyi almak için çaba sarf etmesi gerekmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavsi -- 17 Nisan 2020; 22:37:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.