Şimdi Ara

Ankara Yüceller Toyota Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar.Ankara'da yüceller toyota servisine hiç gittiniz mi?Gidenler tavsiye ederler mi?
    Fiyat,işçilik nasıldır?
    İyi günler...



  • Yetkili servis degıl sanırım. Reis , akota ve toyan dısında Toyota servisi yok die biliyorum ben
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akita

    Yetkili servis degıl sanırım. Reis , akota ve toyan dısında Toyota servisi yok die biliyorum ben

    Teşekkürler özel servis olarak sorayım tekrardan.
  • toyota servisinde çalışan arkadaşım,yüceller için iyi diyordu...
  • Yüceller Toyotaya bende gittim. Fiyatlar açısından net birşeyler söylemek zor ama diğer özel toyota servisleriyle hemen hemen aynı fiyatların çıktığını söyleyebilirim.

    sefer ustanın bilgilendirmeleri gayet iyiydi. İnsan bir parçanın neden değişmesi yada değişmemesi hususunda bilgilenmek istiyor. Ve sefer ustanında bunu (biraz çok konuşarakta olsa:)) iyi yaptığını söylemeliyim. Boğaz temizliği dediği motora ilişkin bir temizlik yaptı ve açıkcası toyotamın çekişinin arttığını gözlemliyorum.

    Genelde bir servise karar kılıp sürekli ona gidilirse arzu ettiğimiz güven ortamı oluşur. Bende bundan sonra yüceller Toyotaya gitmeyi düşünüyorum inşallah yıllarca gidebileceğim bir güven ortamı olur ve devam eder. İlk izlenim olumlu kısacası...




  • en az altı defa gitmiş biri olarak sahibi ve ustaların hemen hepsiyle muhabbet eden biri olarak gözlemlerimi paylaşmak isterim.
    -Erdinç ( sahibi veya genel koordinatör)olsun Sefer ( usta başı diyelim) çenesi düşük demeyelim ama muhabbeti seviyor diyelim önceden Ankara toyan da çalışmış muhtemelen
    muhabbetleri oradan geliyor artık kendi işlerini yapıyorlar. kesinlikle toyota camiasına ve modellerine son derece hakimler.
    arabanın gelişinden sıkıntısını biliyorlar. hemen yakınlarındaki lider reis toyota ile de sıkıfıkılar arada paslaştıklarını görüyorum.
    gözümle görmedim ama hep şunu lanse ediyorlar yetkili servis bize getirip yaptırıyor. örnek 4milyar müşteriden alıyor biz yetkili servise 2 milyara yapılyoruz. ustalık larına bir lafyok ama kendilerini yetkili servis alternatifi görüyorlar gibime geliyor. buna fiyat politikasına da yansıyor tabii ki . yetkili servise göre ucuza çıkarsınınz ama normal bir japoncudan pahalıdır. kendinizce bakımlı olarak gördüğünüz arabanınıza öyle kusurlar buluyorlar ki aklınınz durur. ama ikna ederler sizi .5000 de bir bana gelin arabanızın bakımını bize emanet edin içiniz rahat etsin diyorlar. biz hiç motor yapmayız çünkü bakıma önem veririz diyorlar.

    sonuçta toyota sahibi olarak yetkili servisin alternatifi olarak görülebilecek bilgi kapasitesi olarak gerçekten ikna edici bir yerdir.ama rakamlar biraz canınızı sıkabilir. kaporta boya bölümüde vardır.




  • Sırf bu konuya cevap vermek için üye oldum :)

    yüceller çok iyidir , erdinç abi benim eniştemin çocukluk arkadaşı olduğu için bize biraz daha iyi tabiki..

    aracım 99 corolla

    aracınızı yücellere götürmekde hiç terettüd etmeyin ama..

    amortisor olaylarında :D hiç inanmayin .... ben içerden olduğum için biliyorum erdinc abi dedi mesela arabayı oraya götürdün ortisor patlamış dedi sana usta sonra değişelim dedin senden çıkardığı amortisorleri aldı sonra sana dediki yansayani sıfırmı yoksa cıkmamı takalım , sonra yan sanayi tavsiye etmem abi dedi e ozaman çıkma takalım dedin çıkma olan amortisorler başka birinin patlak amortisörleri gidiyor yaptıryor 10 milyona 80 milyona satıyor... :) bunun için amortisor için ostimde NAM amortisor var ordan alıyosun 50 milyona yan sanayi :) çıkmalardan daha iyi olduğu kesin :)
  • konu hort başka giden var mı?
  • ben bugün gittim auris 2010 model benzinli 30000 km bakımı için, adam ilgili olduğu kadar bilgili görünüyor her usta konuşur ama bir ara dükkanı gezdim motor konusunda toyotadan alınmış techinician ve pro techinican belgeri gözüme çarptı direk hiroşi.... bir adamdan imzalı epey de belgesi var artı toyota servisinde de çalışmış, motor yağını değiştiriken şırınga gibi bir aparatla dibinde akmayanı da çekiyor bu çok ilgimi çekti, standart bakım istiyorsan 180 e çıkarsın onun dışında ekstraları var ben yaptırdım ama gerek var mı bilmiyorum. araba bir önceki bakımda (20000 idi) derindere de yaptırmıştım 27000 e geldiğinde rolantıde 1100 devirde çalışmaya başladı ilk kontakta şimdi yine 0.4 lere düştü ilk gün izlenimim arabanın çok iyi toparladığı ama zaman gerek doğru yorumlar için....
     Ankara Yüceller Toyota Servisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarın gideceğim yine Sefer ustaya...
  • Bu arkadaşlar Subaru Kökenli

  • Kaporta işi için gittim, kaporta/boya işlemlerinden memnun kaldım, iş olarak yetkili servis havası yaşattılar.

    japon araçlara hakimler, güven verdi.

    çıkma yedek parça olarak Cumaoğlu oto ile paslaşıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 5 Ağustos 2023; 17:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.