Şimdi Ara

ANKARADA EN İYİ DERSHANE HANGİSİ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
9
Favori
324.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gülhane akademi. Çünkü özveri tecrübe ilgi alaka gerçekten çok fazla. Dershane den çok 2. Bir yuvanız gibi. Bu sene de 2 k da 4 k da öğrencileri bu başarıyı kanitliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi dershanenin iyi olduğunu bilmiyorum şansıma kötüleri denk geldiği için bu yüzden başlığın zıttını yapıp öncelikle bu deneyimimi anlatmam daha doğru olacak ki yüreği güzel dostlarımın bir senesi daha yanmasın kesinlikle ŞEHİR ENSTİTÜLERİNE GİTMEYİN gittiğiniz anda sizi çok iyi karşılayacak çünkü kurumunun eğitiminden çok ağzı laf yapmayı biliyor bunu da para koparabilmek için bir taktik olarak geliştirmiş şunu söylemeliyim ki dostlarım yazıldığınız andan itibaren eğitim falan görmeyeceksiniz ama kendinizi para olarak görmeniz çok çok yüksek bir ihtimal, hiçbir şekilde ilgilenmiyor ve sanki verdiği eğitimin kalitesi çok harikaymış gibi 20 bin liradan aşağı rakam vermiyor hakkımı asla helal etmiyorum haram zıkkım olsun umarım bunu da okur onlarca kişinin ahını almaktan da utanmıyor bir an önce eğitim yaptığını sanıp eğitimi katleden ve insanların psikolojisini bozan bu kurum KAPATILMALI


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 dershaneye gittim, ikiside az çok bir birinin aynısı idi. Natoyolunda İlke Fen e gittim gerçekten dershane buymuş dedim. İkinci ailem gibi hissettirip motivasyonumu yükseltmek için herşeyi yaptılar. Geçen sene 8 bine girdim. Hepsine teşekkür ederim. İlk tercihiniz orası olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka fikireleri olan varmı . iyi veya kötü yorumlara göre yazdıracağım

  • EĞİTİM OTOMASYON PROGRAMI

     ANKARADA EN İYİ DERSHANE HANGİSİ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.