Şimdi Ara

Ankarada Özel Opel Servisi Tavsiye ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
76.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadoz5775

    neyseki sonunda arabayı sattım da kurtuldum 10 bin tl zararla

    CRV ne oldu arkadaşım?
  • üstadım sorma
    crv yi 2sene önce ev aldığımda peşinata saydırdım daha 100 bin km de lpg siz orjinal broadway aldım çokda memnundum geçen sene sattım broadwayi sonrasındada opel frontera almıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadoz5775

    üstadım sorma
    crv yi 2sene önce ev aldığımda peşinata saydırdım daha 100 bin km de lpg siz orjinal broadway aldım çokda memnundum geçen sene sattım broadwayi sonrasındada opel frontera almıştım

    vay arkadas yau
    sizin bu yazıdan sonra ben de bir kıllanma oldu
    arabayı su garaj denen yere gidip bir kontrol ettireyim bakalım.
    ailecek görusmesem sizin bu yazıdan sonra direk irtibatı keserimde olmuyor işte
  • aynen katılıyorum hani insana bir cana yakınlığı var gibi akrabam olan kişi çokta beğenmişti beni o tanıştırdı ama benim gözüm hiç kesmemişti yani işten anlamadığını anlamıştım sadece pert araçları parçalama yeteneğine sahip
  • Bertone kullanıcılarına bir sorum olacak bu aracın 1.6 101 liğini almayı düşünüyorum parçalar motor baskı balata falan olsun sıkıntı yaratırmı normal G kasadan çok pahalımı aynı paramıdır ? aynı parçalarmıdır ?
  • sasmazda aydin opelservisi bar arkadaslar ismail usta deneyin memnun kalacaksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 99 model astra 150 bin km aracımda son zamanlarda "check oil level" uyarısı çıkmaya başladı. önceden de çıkardı yağ ekledikten 7-8 km bir daha görünmezdi. şimdi ise bu şikayetle özel opel servisine götürdüm yağ değişti, yağ filtresi değişti. ama 2 gün geçmeden yazı bir türlü gitmiyor. motoru rampada yada 12onin üzerinde bindirdin mi yazı kesin geliyor. acaba sorun nedir, ustanın ne üzerinde çalışması gerekiyor?
  • Yarın kayınbabamın Şahin i için Şaşmaz a gideceğiz, ben de Astra ile tavan lambasından gelen ses ve 1-2 ufak bakım için gideyim diyorum.


    Anladığım kadarıyla Şaşmaz daki özel servisler Opel in yetkili servislerinden daha özverili çalışıyorlar* herhangi birine girsem sorun olmayacak gibi.





    * basit bir ses problemi için Edremit Tınaz a kaç defa gittiysem de sorunu çözemediler, uzaktan silikon sprey sıkmakla biryere kadar tabi!
  • Lanet olsun o servise.. Hacı odabaşı denen adam şanzımanı yaparım dedi yapamadı yapamadığı gibi aracımıda teslim etmedi. Haftalarca uğraştırdı. Bekletti. Kendi hatalarını bana yükleyip bana her hafta kabaran bir faturayla dönüş yaptı. Sonunda aracın oldu al dedi. 3 hafta önceki faturanın 2 katı fiyat çıkardı Ben aracıma müşteri buldum parasını ödeyip çıkarmak arabadan kurtulmak için. Adam kendi ustasına gösterdi. Adam şanzıman yapılmadığı gibi motorda ve egzoz dada problem buldu e tabi 6 kez şanzıman indirip parça parça yapıp oynarsa olacağı oydu. Neyse şanzımancıya götürmek istediğimde elime saldırıp elimi yaralayan hacı bey arabamı kaçırıp para ödememek için böyle birşey yaptığımı söyledi. Karakola gidip şikayetçi olduğumda aracımı getirmesi için arayan memura aracın liftte olduğunu tamir ediceni söylemiş.. :) uzun uğraşlar sonucu aracımı karakola teslim ettiğinde aldığımda ben aracın arkasındayım bıraksın ben aracı tamir ediyim teslim ediyim diye teklif etti.. tabi 4 haftalık şanzıman maratonu bana çok geldiğinden kabul etmedim. Aracımı aldım şaşmaza götürdüm. Yapıldı. 25 gün boyunca 6 kez şanzıman indiren ama yapamayan hacı beyin üzerine şaşmaz 3 günde aracımı çıkardı. Çokda uygun bir fiyata.. ben yine yaşından ve geçmişte tanıdığım olduğu için şikayetçi olmadım.. aklınız varsa uzak durun oradan..




  • Şaşmaz da Opel Garaj var.Hakan usta ve diğerinin adını hatırlayamadım.Gerçekten hem işi bilmesi hem diyaloğu hem de çözümcül yaklaşımları takdire şayandı ...
  • Ankara´da opel için servis tavsiyesi Garage galiba, başka tavsiyesi olan var mı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbke

    Ankara´da opel için servis tavsiyesi Garage galiba, başka tavsiyesi olan var mı???

    Opel Garage klasik araçları tamir/bakım haricinde Opel motor modifikasyonu/parça tedariği irmscher wiseco aem VMAX gibi meşhur firmalarla iletişim içinde olmasıylada bilinir.Türkiyedeki bütün Z20LET ler Hakan Bey den geçmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel garage ile sonunda tanıştım ama hiçte memnun kalmadım adamlar genelde chip tuning gibi işlerle uğraşıyorlar gerçek bir opel servisi değil benim oraya gitmem de şöyle oldu benim 2001 model frontera aracımı satışa çıkarıp ve internetten 2000 model opel vectra aracımla takas düşünen arkadaş oranın daimi müşteriymiş ben arkadaşın aracı başka bir ustaya göstermek için oradan ayrılarak benim aracıda orada test etmeleri için orada bıraktım ister inanın ister inanmayın 1 saat sonra oraya geldiğimde aracın şu bilgisayara bağlamak için araçta bulunan kablo girişini uzun süre bulamamışlar aracın sağıyla soluyla oynayıp yol bilgisayarı yerinden çıkarıp sonradan emaneten yerine koymuşlar neyse sonrasında fişi bulmuşlar ama aracın arıza ışığı ve airbag ışığı yanıyordu onun neden yandığını bulamamışlar yani araca bir türlü bağlantı sağlayamamışlar bu duruma çok şaşırdım sonra ben serçala gittiğimde adamlar anında araçla bağlantıyı sağladılar yani ustadan ustaya değişiyor ben üstüne basa basa serçal diyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbke

    Ankara´da opel için servis tavsiyesi Garage galiba, başka tavsiyesi olan var mı???

    Ankamall ün karşısında Opaş Opel var. Hacı Usta başlarında. Fiyatları Şaşmazdan pahalı ama çok temiz çalışıyorlar.
  • Opel garage yi tavsiye etmiyorum çünkü benim aractaki arizalarin neler oldugunu tespit etmek icin once yarini bulamadilar sonra da ariza tespit cihazi ile arizanin ne olduğunu bulamadilar yani bana pek guven vermediler sonra sercal a gittim tek seferde arizayi buldular ve arizayi sildiler yine sercalin karşısındaki opel özel servisi var onlarda isin ehli bu arada benim araç 2001 model 3.2 opel frontera

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar opel astra h aracım için subap değişimi için acil yardıma ihtiyacım var konu ile ilgili açtığım aşağıdaki başlığa cevaplarınızı yazarsanız sevinirim. teşekkürler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_96089347/f_//tm.htm#96089347
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadoz5775

    Opel garage yi tavsiye etmiyorum çünkü benim aractaki arizalarin neler oldugunu tespit etmek icin once yarini bulamadilar sonra da ariza tespit cihazi ile arizanin ne olduğunu bulamadilar yani bana pek guven vermediler sonra sercal a gittim tek seferde arizayi buldular ve arizayi sildiler yine sercalin karşısındaki opel özel servisi var onlarda isin ehli bu arada benim araç 2001 model 3.2 opel frontera


    arkadasim bendede 99 model opel frontera 3.2 var.gercekten ustalar bisey bilmiyo.opelciyim diye gecinen cok usta gordum ama hikayeler.bilgisayar baglanti yerini burdada bulamadilar.ren resimleyebilirsen sevinirim.
    birde benim araba bugun yeni bi icat kesfetti calisiyor ama hareket etmiyor.once geri gidiyodu sonra geride ileride gitmiyor.otomatik sanzuman yeni motor yeni.sence sorun ne olabilir




  • Arkdasşlar bende 1.3 astra j var baskı balata değişimi olacak. nereye gideyim.
  • Şaşmaz'da SEÇİM opel diye bi yer var. Sağdan soldan okudum gittim. Hakkından fazlasını almaz dediler.



    Dedim ki; araba su eksiltiyor, başkası conta yanık dedi değişecek. Ne masrafı çıkar dedim. Kapak Açılmadan bilinmez dediler. Arabam 97 astra f bu arada. Arabayı bugün bırak dediler. Bıraktım ertesi gün sabah bakmışlar, aradılar..



    Conta değişecek, üst kapak açılacak dediler. Triger filan hiç değişmezse 1500 tutar en dip dedi eleman. Daha ucuz olmaz dedi. Gücüm yetmez dedim. Arıza tespit için 70 lira ver arabanı al git dedi. Hayret ettim. Sabah kaputu açıp benim söylediğim sıkıntıyı bana söylemek 70 lira. Diğerlerinden yaklaşık yüzde 30-35 fazla fiyat çekmesi de cabası. İşçiliğinin nasıl olduğunu bilemem ama parayı aşırı seviyorlar. Ben tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 20 Ocak 2017; 1:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madozz kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen servise Ankaraya yeni geldiğim süreçte sanayiye pek hakim olmadığım dönemde gitmiştim. Sonra sonra anlıyorum ki işinin ehli olarak bahsedilen bu ustaya gerçekten piyasanın epey üstünde, bilinçsizce kat kat fazla para vermişim.

    Neyse ki şuanki çalıştığım ustalar bu deneyimden sonra işlerimi hayrına hallediyor gibi hissettiriyor. Sadece bu servis için konuşmuyorum, bu noktada bence önemli olan, ustaların duruşu ve bakış açısı, Bir işi, iki usta da 300liraya yaparım der, biri gerçekten o paraya yapar, biri ise yaptığı en ufak ek işlemden, kendini enayi hissedercesine, ek gider kalemleri yaratarak(malzemeden oradan buradan) sizden aklındaki parayı eninde sonunda alır. İnternet postları bazen gerçeği yansıtmayabiliyor, bu yüzden iyi araştırın, deneyin, takılı kalmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brainwasher -- 25 Temmuz 2017; 16:23:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.