Şimdi Ara

Ankastre Fırın Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Siemens 43AT540E model fırın ile sorun yaşadım. Firma ücret iadesi yapacak. Yine aynı markanın ürününü almak istemiyorum. O yüzden sorun yaşamayacağım, iyi pişiren (ki siemens bu konuda iyiydi) bir ankastre fırın arıyorum. Teleskobik tepsi sistemi ve uyarı sistemi de olması benim için önemli. Samsung BT65TDAST modeli alınabilir mi? Nakit 1650 civarı fiyatı var. Başka marka önerilerine de açığım.
    Teşekkürler



  • Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Önümüzdeki hafta almam lazım.
  • Özelliklerini kullanabilecekseniz kaliteli ürünlerden birisi.
    En belirgin iki özelliği

    1.Büyük hacimli

    2.Çift fanlı oluşu.

    Bildiğim kadar çift fanlı fırın modeli olarak tek ülkemizde.
  • quote:

    Özelliklerini kullanabilecekseniz kaliteli ürünlerden birisi.
    En belirgin iki özelliği

    1.Büyük hacimli

    2.Çift fanlı oluşu.

    Bildiğim kadar çift fanlı fırın modeli olarak tek ülkemizde


    Teşekkür ederim. Siemens pişirmede çok iyiydi. Midi fırınını da kullandığım için ankastre alırken tercihimi siemensten yana kullanmıştım. Samsung nasıldır bilmiyorum. Franke , Teka veya AEG Electrolux gibi firmaların 1700 TL'ye kadar bir fırınını da öneren olursa dikkate alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kylixturk

    quote:

    Özelliklerini kullanabilecekseniz kaliteli ürünlerden birisi.
    En belirgin iki özelliği

    1.Büyük hacimli

    2.Çift fanlı oluşu.

    Bildiğim kadar çift fanlı fırın modeli olarak tek ülkemizde


    Teşekkür ederim. Siemens pişirmede çok iyiydi. Midi fırınını da kullandığım için ankastre alırken tercihimi siemensten yana kullanmıştım. Samsung nasıldır bilmiyorum. Franke , Teka veya AEG Electrolux gibi firmaların 1700 TL'ye kadar bir fırınını da öneren olursa dikkate alırım.



    Evimde bu modeli kullanıyoruz BOSCH FIRIN




  • Fırın özellikleri güzel alırken bu ürünü de dikkate alırım. Benim merak ettiğim bosch siemens fırınlar gibi güzel pişiren hangi marka var. midi fırınını da kullandık. Ankastre alınca kardeşime verdim. Luxell filan fırın var binada (aile apartmanı) ve hiçbirisi siemens midi fırın gibi pişiremiyor. Ankastre olanı da güzel pişiriyodu. Başka marka almak mesele değil, iyi pişirmezse o zaman sorun.
  • Arkadaşlar bu fırını (BT65TDAST) kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı siemens 33AU550 yerine tercih edilebilir mi? Hala karar verip bir fırın alamadım.
  • Arkadaşlar son 3 fırın arasında kaldım. Aşağı yukarı fiyatları yakın. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Artık almam lazım.

    1) Electrolux EOB 68713 X Nakit fiyatı 1490TL
    2) Samsung BT65TDAST Nakit fiyatı 1650 TL
    3) Siemens HB33AU550 Nakit fiyatı 1570 TL
  • Franke Ankastre Alın Fiyatı Biraz Pahalı olabılır ama Gayet kaliteli ÜrünFranke
  • Arkadaşlar Electrolux EOB 68713 X nakit 1490TL alınmıştır. Çarşamba gelecek , kurulacak. Siemens 43AT540E kullanmış birisi olarak bu ürünle ilgili de kıyaslamayı yapar sizleri de bilgilendiririm. Her ne kadar aynı katagoride ürün olmamasına rağmen pişirilen yiyeceklerin pişme kalitesi ve lezzeti açısından karşılaşırabilirim sanırım.
    Bu arada bu ürünü kullanan arkadaşların da bilgilerini alabilirsem çok sevinirim.

    http://www.ankastreal.com/productDetail.aspx?lngProductID=2754&ProductName=Electrolux%20Ankastre%20F%C4%B1r%C4%B1n%20EOB%2068713%20X




  • kardeş yorumlarını acilen bekliyorum.bende 43AT540E ile electrolux EOB 43100X, franke GL 66 Mxs arasında kaldım.electrolux 1000tl,franke 1300,siemens 1400 tl.electrolux için araştırma yaaptınmı??
  • İçlerinde bir tek electrolux fırınında turbo fan özelliği var. yani aynı anda birden fazla tepsi pişiremezsin. alt üst çevirmen gerekir. 43AT540E benim aldığımda yeni çıkmıştı. Şimdi kullanan çok, yorumlara bakabilirsin. Franke hakkında pek bilgim yok. Siemensin bu ürününü tavsiye etmem. Electrolux daha iyi görünüyor. Eğer almadıysan 2 gün daha bekle kullandıktan sonra pişirmesi ile ilgili bilgi veririm. Ben olsam electrolux alırdım ki aldım. Teka marka fırınları da incele derim. Benim aldığım yerde inceleme fırsatım oldu. En ucuzu ile en pahalısı arasında malzeme kalitesinde fark yok, sadece özellikleri değişiyor. 2 yıl garantisi var ve ek garanti satın alamıyorsunuz. Eğer ek garanti alabilseydim teka alırdım. Electrolux 3+4 yıl garantisi, özellikleri ve malzeme kalitesi ile tercih sebebim oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kylixturk
    İçlerinde bir tek electrolux fırınında turbo fan özelliği var. yani aynı anda birden fazla tepsi pişiremezsin. alt üst çevirmen gerekir. 43AT540E benim aldığımda yeni çıkmıştı. Şimdi kullanan çok, yorumlara bakabilirsin. Franke hakkında pek bilgim yok. Siemensin bu ürününü tavsiye etmem. Electrolux daha iyi görünüyor. Eğer almadıysan 2 gün daha bekle kullandıktan sonra pişirmesi ile ilgili bilgi veririm. Ben olsam electrolux alırdım ki aldım. Teka marka fırınları da incele derim. Benim aldığım yerde inceleme fırsatım oldu. En ucuzu ile en pahalısı arasında malzeme kalitesinde fark yok, sadece özellikleri değişiyor. 2 yıl garantisi var ve ek garanti satın alamıyorsunuz. Eğer ek garanti alabilseydim teka alırdım. Electrolux 3+4 yıl garantisi, özellikleri ve malzeme kalitesi ile tercih sebebim oldu.


    Siemensi neden begenmedin?acikcasi frankeyi pek begenmedim.tekaya da hic bakmadim.electrolux hosuma gitti ama hic yorum goremedim etrafimda da hic kullanan yok.tecrubelerin onemli haftasonu alacam o zamana kadar kullanirsan yorumlarini bekliyorum.bende bu arada tekaya bakayim...




  • Siemens ile yaşadığım sorun;
    Yeni evimde mutfak dolabını müteakiben ocak kuruldu. Ardından fırını servis geldi montajını yaptı ve gitti. Biz de kullanmaya başladık. Bir süre sonra dolap içine buhar verdiğini farkettik. Servis geldi cihazda sorun olmadığını söyledi. Birkaç ay uğraştıktan sonra sorunun dolaplardaki havalandırma boşluklarının düzgün olmamasından kaynaklandığını iddia ettiler. Mutfak firması da aynı şekilde yüzlerce dolap taktığı için böyle birşeyin olmasının imkansız olduğunu söyledi. Siemense madem sorun vardı o zaman niye kurulum yaptınız dedim.Siemens merkez dolapları değiştirmeyi kabul etti. Ben de fırında sorun var fırını da değiştirin dedim. Fırında sorun olmadığını söylediler ve mutfak firmasına kurulum için dolap ölçüleri olan bir şema verdiler. Sonuç yine aynısı oldu. Ben de sorunsuz bir cihaz verin dedim. Onlar üste para isteyince ben ödemem diyerek para iadesi aldım. Midi fırınını da kullandım. Pişirme açısından midi fırını daha iyiydi.
    43AT540 ile karşılacağınız sorunlar:
    Aynı anda 2 tepsi pişirirken çevirmeniz gerekir.
    Böreklerin filan altını pişirmede pürüz yaşarsınız.
    Börek , Kek yaparken tepsinin arka tarafı çiğ ön tarafı pişmiş (veya tam tersiydi hatırlamıyorum) oluyordu.
    Bu sorunlara rağmen pişen yemekler aynı kişi tarafından abimdeki luxell midi fırında pişirildiğinde o kadar lezzetli olmuyordu.
    Yeni fırınımı kullandıktan sonra aradaki lezzet farkını da kıyaslar yorum yapabilirim. Bu arada frankenin bazı fırınlarını termikel üretiyor diye duydum. Ne derece doğrudur bilemem.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.