Şimdi Ara

ANKET - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimlerinde Kime Oy Vereceksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ANKET - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimlerinde Kime Oy Vereceksiniz?


(En Son Oy Tarihi: 15.2.2019)
Giriş
Mesaj
  • Evet yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Amaç forumun nabzını tutmak, faydasız tartışmalara girmeyelim lütfen. Forum kullanıcılarının Türkiye geneli seçmen ortalamasıyla çok çok farklı olduğunu da önceki seçim anketlerinde gördük, bir anlam yüklemeye gerek yok.

    Bir tarafta yıllardır siyasetin içinde olan, önemli görevlerde bulunan, tanıdık bir isim Binali YILDIRIM,
    Diğer tarafta her ne kadar fazla tanınmamış olsa da, ilk başlarda CHP seçmeninde şüpheyle yaklaşılsa da her gün AK PARTİ kalelerine giren, çarşı-pazar dolaşıp halkın içine karışıp acaba dedirten Ekrem İMAMOĞLU.

    Hadi bakalım.



  • Kime verdiniz ,şimdi kime vereceksiniz gibi bir anket açılsa daha sağlıklı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secim yokki secim var saniyorsunuz hala

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala son seçimden sonra oy kullanmayı düşünen varmı? Boşverin beyler gittiğinize değmez.Kılıçdar denilen tayyipden sonraki 2.ci abd güdümlü adamın olduğu partiye oy moy vermeyin.Şunu unutmayın Abd muhakkak muhalafet içinde kendi adamını koyar.Kılıçdarda zaten bunu göstermek için taksim meydanında bağırmasımı lazım anlaşılması için? Deniz Baykalın tayyibi içerden çıkarması için nasıl anlaştığını bilmeyen yok sanırım.Ondan sonrada Baykal ters köşe yaptığı için kasetle indirilip yerine Kılıçdarı koydular.Tayyip de Kılıçdarda bizzat Abd tarafından seçilmiş piyonlar.
  • İstanbul’u diyelim chp aldı...

    Siz sanıyor musunuz buralara reis karışmayacak? öyle bir düşünceniz varsa sakın evden dışarı çıkmayın, fazla iyi niyetten uzun yaşamazsınız. konumuza gelecek olursak eğer; reis hemen mansur’a veya imamoğlu’na haber gönderir “ters bir hareketinde kayyum gelir” zaten hem mansur yavaş’ın hem de imamoğlu’nun uzlaşmacı tavırları ve “sayın cumhurbaşkanımız” çekmeleri bu yüzdendir. aslında reis istese şu an bile seçim yapmaz ve ibb başkanlığına sümeyye’yi Ankara’ya da bilal oğlanı atayabilir ve kimse birşey diyemez. elinde o yetki var, adam şu an thanos gibi aq parmağını şıklatsa muhalifler nargile közü olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.