Şimdi Ara

Ankilozan spondilit ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben 4 senedir ankilozan spondilit hastasıyım yaşım 23 uyandığım zamanlar belimde ağrılar tutukluk yaşıyorum yürüyüşümde bozukluk var zaten yürüyemiyorum direk belim sırtım ağrıyor bacaklarım uyuşuyor. 5dk fazla ayakta kalamıyorum direk belim sırtım bacakalarım ağrıyor sanki kopacak gibi oluyor Kambur yürüyorum dişardan belli oluyor herkes dik yürü niye kambur yürüyosun diyor 2 adım ilerdeki bakkala bile gidip gelmem işgece gidip gelene kadar ölüyorum zaten gidip geldikten sonra 1 2 gün yataktan bile çıkamıyorum topuk dikenide var galiba basamıyorum biryere gidip geldikten sonra Bu sene askerlik tecil bitti muayene gideceğim durumum ne olur muaf olma şansım kaçtır ne yapmam gerek hangi adımları atmam lazım her bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.




  • geçmiş olsun biladerim. gençliğinin baharındayken koşup zıplayıp serseri mayın gibi dolaşabilmeni isterim. inşallah tıbbi bir çözümü vardır.


    daha önce forumda https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146264998 skolyoz hastalığı üzerinde askerlik muaf başlığı açan bir arkadaş vardı. kendisi biraz uğraştıktan sonra muafiyet alabilmiş. @Eyalet32 nickli arkadaşımıza özelden yazabilirsin. muafiyet için gerekenleri aşama aşama anlatacaktır muhtemelen.

  • teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.