Şimdi Ara

Anlık Donmalar Ve FPS Dropları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar öncellikle.
    8 GB RAM
    Nvidia Geforce GTX 920m Ekran kartı
    İntel Core i5 5200 U 2.2GHZ İşlemci
    Kısa özellikleri bu olan, Lenovo İdeapad 80QQ Markasına sahip bi cihazım var.

    Sorunum şu şekilde;
    daha önceden olmayan anlık kasmalar yaşıyorum.X Oyununda 180 200 civarı FPS alırken bu anlık 10 05 gibi değerlere düşüyor.
    Yada;
    FPS gerektirmeyen bi oyunda, anlık donmalar yaşıyorum.( Örn : PES2017 ).Şöyleki Isındıkça artan 10 saniyede bir küçük takılmalar.
    Lenovo teknik servisinle iletişime geçtim.Windows Update hizmetim kapalıydı yaklaşık 2 ay.Bu yüzden hiç günceleştirme yapılmadı.Bunu servise söyelemeden işlem yaptırdım.Sonuç olarak bana gerekli güncellemeler alınmadığı için sistemde bir sorun oluştuğunu ve format atılıp güncelleştirmelerin yneiden yüklendiğinde geçeceğini söylediler.Bunu uygulamama rağmen hiç bir değişim yok.
    Bu konuda yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    NOT:Eğer konu doğru yerde değilse taşıyabilirseniz memnun olurum.







  • Güncel
  • Muhtemelen termal macunun ve fanlarin islerini yerine getirememelerindan kaynakli isinma sorunu yasiyorsunuz. Sistemin isi degerlerini kontrol edin. Anormal sonuclar aliyorsaniz termal macun yenilenmesi ve temizlik yapilmasi gerektigi sonucuna varabilirsiniz.
  • 2 gün önce temizlik işlemi yaptırdım serviste ancak macunlar değiştimi bilemiyorum.Bu arada ısı değerlerini nasıl kontrol edebilirim? Bildiğiniz bir program varmı
    Ayrıca normalde kaç olması gerekir bu ısı değerleri
  • Suleymanalacalı S kullanıcısına yanıt
    Hardware monitor ve GPU-Z isinizi gorur. isi degerlerini internetten arastirin, ayni cihazi kullananlar mutlaka paylasim yapmislardir.
  • Bir bilgisayarcıya verdim cihazı deneyemedim yani.Bu arada lenovo servisiyle konuştuğumda donanımsal sorunum gözükmediğini söylediler.Sistemsel olabileceğini söylediler belki 3 gün boyuca 4 5 saat laptop üzerinde bağlanıp işlem yaptılar çözülmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel..
    NOT:Ürün tamir servisinden geldi.Donanınım özelliklerimin test edildiği ve sağlam olduğu söylendi, sistemimde herhangi bir sıkıntı bulunmaığı söylendi.Ancak ben hala aynı sorunu alıyorum.Bu sorun nasıl düzelir anlyan birisi yok mu ?
    FPS düşmeleri anlık donmalar yaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.