Şimdi Ara

anne kedi yavrusunu güvenli alana taşımak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anne kedi ile yavrusu ayrı düşmüşler. yavru kedi bizim bahçede. anne kedi, yavru kedinin yanına geliyor onu öpüyor, kokluyor ve ısrarla kendi belirlediği alana taşımak istiyor yavrusunu. ancak yavru kedi henüz çok küçük yükseğe zıplayamıyor ve annesinin istediği yere gidemiyor gerisin geriye bizim bahçeye geliyor. yavru kedinin mamasını suyunu veriyorum. tekrar çağırıyor yavrusunu. yavrucak ortalıkta telef olacak diye korkuyorum.



  • Yavruyu çıplak elle olmayacak şekilde bir bez ile sarıp anne kedinin belirlediği yuvaya taşımaya çalışın.
  • yavru çok tatlı gitmesini istemiyorum. 3-4 saat önce yanına gittiğimde annesiyle birlikteydi. anne yavruyu asla bırakmıyor. bilemiyorum yarın belki de gitmiş olabilirler.
    anne kedinin başka yavruları var sanırım (emin değilim). daha tenha olan yan bahçedeler. ve anne kedi bu yavrusunu da diğerlerinin yanına taşımak istiyor.
  • Bencil davranmayın. Yavrunun anne sütü alması çok önemli. Eğer sonradan sahiplendirmeyi düşünüyorsanız anne kediye güven verdirmek için ona tavuk ciğeri alıp kaynatarak vermeyi deneyin. Alternatif olarak yavru kedi maması da alabilirsiniz annenin size güvenmesi çok önemli. Güvenirse ona bahçenizde süngerden bir yer hazırlarsanız kimbilir belki anne sizin bahçenize de yavrularını taşır.
  • nasıl becermiş bilmiyorum götürmüş yavrusunu. dün gece sabaha kadar nöbet tuttu yavrusunun yanında. ağzıyla yavruyu tutuyor ama taşıyamıyor bırakıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.