Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annelerimiz, bizler dünyaya savunmasız gönderilirken, bizi korumayı seve seve üstlenen koruyucu meleklerimizdir. En ufak sıkıntımızda, rahatsızlığımızda kendi canı yanmış gibi imdadımıza koşan başka biri yoktur şu hayatta. Bizler hala fırsatımız varken, bize canından can katan bu güzel insanı ödüllendirmeliyiz. Hele onların en özel günlerinin yaklaştığı bugünlerde onlar için seçeceğimiz minik bir anneler günühediyesi bile yüreklerinde fırtınalar koparacak, onların uzun süre mutlu olmasına yetecektir.

    1-)Bonsai Ekim Kiti;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
    Çiçek gibi annelere çiçek dolu hediyeler vermek isteyenlere özel, sıra dışı bir hediye olarak bonsai ekim kiti, özel bir hediye seçeneği olacaktır.Zaten çiçek yetiştirmeyi seven annelerimize, zevkle büyütecekleri bir hediye vermek, güzel bir jest olacaktır.

    2-)Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

    Küçükken kollarımızı kocaman açıp, “anneciğim seni bu kadar çok seviyorum” derdik. Sevgimizi göstermek için dünyaları kucaklardık da yetinemezdik. İşte annelerimize o günlerden hem bir hatıra hem de hala ona olan sevgimizi göstermek için masum bir yol olarak seni bu kadar çok seviyorum ürünlerine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

    Ürüne ulaşmak için tıklayınız..

    3-)Pırlanta Melek Kanadı Yüzük;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

    Kanatsız meleklerimiz annelerimize kanat takmak adına hem şık hem kullanışlı bu yüzük, unutulmaz ve eskimez bir anneler günü hediyesi olacaktır. Anneniz bu hediyeyi gerçekten de kullanmaya kıyamayacaktır.

    4-)Çikolata Fare;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

    Kadınların çikolataya düşkünlüğünü hepimiz biliriz. Annelerimiz böyle küçük şeylerle zaten çok kolay mutlu olurlarken, onlara alacağınız çikolata şeklinde mause ile hem esprili hem de farklı bir hediye ile daha çok mutlu olacaktır.

    5-)Pırlanta Annem Kolye;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
    Anneler gününe özel tasarlanmış olan bu pırlanta kolye ile annenize layık ve ona çok yakışacak bir hediye vermiş olacaksınız.
    Ürüne ulaşmak için tıklayınız.

    6-)Dondurma Dudak Kremi;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

    Anneciğinizin dudakları hiç kurumasın, hep sağlıklı beslensin diye, ona alacağınız dondurma kutusundaki bu dudak kremi, çok özenli bir anneler günü hediyesi olacaktır.

    7-)Anneye Özel Sevgi Kovası;
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
    Annenizin mutluluğuyla mutlu olmak en sevdiğiniz hobileriniz arasındaysa Anneye Özel Sevgi Kovası tam aradığınız hediye olarak sizleri ve annenizi mutlu etmeyi bekliyor.
    Ürüne ulaşmak için tıklayınız.

     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.