Şimdi Ara

Annemi kaybettim, ama kabullenemiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
4
Favori
19.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başın sağolsun.
  • Başınız sağ olsun.Çok üzüldüm:( Mekanı cennet olsun.

    Kardeşlerinizi size emanet etmiş gitmiş.Verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalışın ki ruhu huzur bulsun.

    Hepimiz gidiciyiz,kalıcı hiç kimse yok.Benimde çok yakın bir zamanda uzaktan bir tanıdık erken yaşta gitti.Ekmek parası kazanırken işinde gücündeyken...Gencecik...Daha 20sindeydi.Ne yapabiliriz.Bir şeyler neden olacak ve gidicez.Tıp bu hastalıgı çözse çözülemeyecek bir baskası olacak illa.en iyi otolara binsek kaza gene olacak.Bahane mi yok ölüme.Bahane bol çare yok.Kabullenip mutlu olmaya bakmalı.Sizin gibilerin bahanesi olamaz üstelik.Drlar hayatlarını tıbba adıyor.Üzülmeye depresyona girmeye hakkınız dahi yok maalesef.


    İnsan beyni acıları yaşatmaya değil silmeye meyilli yaratılmış.Siz daha iyi bilirsiniz.
    Sadece biraz zaman gerekiyor.


    Acınız taze elbette ama azalıp hafifleyecektir inşallah.Yaşamaya devam etmek zorundayız.




  • selamun aleykum

    mekanı cennet olsun. 2 rekat namaz kılıp kendisine hediye edeceğim. sadece madden yanımızda değil, kıymetli validemiz her iyi yetişmiş evladın duasında daima dipdiri bir hayat yaşayacak.
  • Mekanı cennet olsun,başınız sağolsun :((
  • Hocam başınız sağolsun.

    Ona ait eşyaları ortadan kaldırın ve artık onu hatırlatacak her şeyi kaldırın.

    Allah sevdiğinizi alır ama bir süre sonra onun sevgisini sizin kalbinizden alır. Böylece hiç yokmuş, hiç olmamış gibi sizi hayatınıza devam ettirir.

    Sizin yapmanız gereken Allah'ın bu sistemine uyum sağlamak, böylece daha kolay alışabilirsiniz.
  • başın sağolsun
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin ama annenin dediklerini hatırla sen güçlüsün demiş 2 yıl oldu kendini toparlaman gerek artık.
  • Başınız sağolsun...
  • başın sağolsun abi bende amcamı kalın bağırsak kanserinden kaybettim babamda ve halamda da çıktı erken teşhisten babama birşey olmadı ALLAH'a şükür halam'ın kalın bağırsağı alındı. ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun.
  • Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
  • Başın sağolsun. zaten daha çok yeni hemen öyle düzelmeyi bekleme yavaş yavaş...
  • Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
  • Başın sağolsun.
    Annemi değilde babamı kaybettim ama bu kadar üzülmedim. Neden bilmiyorum ama baba, anne kadar olmuyor sanırım. Benim annemde yarın sabah bağırsaktan ameliyat olacak.
    Babanı nasıl unuttun dersen sanırım hiç takmadım. Yani sanki ölmüş değilde bizden ayrılmış gitmiş gibi geliyor. Gelip gelmeyeceğini de takmıyorum, bu şekilde gidiyor şimdilik vakit.


    edit: biri 2 yıl oldu yazmış, hastalığın başlangıcından 2 yıl olmuş sanırım yani olay eski değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelebek Avcısı -- 12 Ağustos 2013; 15:02:49 >
  • Hocam başın sağ olsun , Allahım sabır versin her başlangıcın bir sonu vardır muhakkak bu unutulmamalıdır işte insanoğlu dünyevi hayata kapılıp gidiyor her acının bir selameti vardır en azından dünya böyle bir sistem cark gibi gelen gidiyor milyonlarca yıl böyle oldu amma velakin kalbinizin biraz daha huzurlu olmasını istiyorsanız Allaha yönelebilirsiniz kuran okuyun annenize bu sizi cok cok rahatlatacaktır en azından içiniz rahat olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fetish.

    Başin Sağolsun Kardeşim.

    .
  • ne denir ki mekanı cennet olsun.acını yaşa.çok üzücü bi durum hem bayram olması nedeniyle daha da üzücü olmuş.bende babamı kaybettim.küçükken hiç bayram olsun istemezdim.ama alışılıyo mu unutuyomusun bilemiyorum zamanla hafifliyo.gözden ırak olan gönülden de zamanla gidiyo.merak etme .kendini çok yıpratma.sen kardeşlerine lazımsın.
  • başın sağolsun


    yaş kaç ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 12 Ağustos 2013; 15:18:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Target Human

    2 yıl önceydi. Köyümüzden bir komşumuz telefon etti bana. Annemin son günlerde hiç evden çıkmadığını, sürekli yattığını söyledi. Halbuki sık sık ziyaret ederdim ve telefonla konuşurdum bana hep iyi olduğunu söylerdi. Annem ortaokul yıllarımdan beri bana ve kardeşlerime hem annelik hem babalık yaparak bizi yetiştirmiş, beni doktor edip şark hizmetine göndermişti. Hasta olduğu zaman bile bizi üzmemek için bunu saklardı hep.

    Hemen annemi alıp hastaneye götürdüm. Tetkiklerinde o amansız hastalık ortaya çıktı. Kalın bağırsak kanseri... Ve yaşam mücadelesi başladı. İğne yaptırmaya bile korkan anneciğim birbiri ardına koskoca ameliyatlara girdi çıktı. Radyoterapi, kemoterapi aldı. Onu en güvendiğim hocalarıma emanet ettim. Ama olmadı bir türlü. Tam hastalığı yendik derken başka bir yerden nüksetti. Bir sevindirdi, bir üzdü. Annem 2 yıl direnebildi. Arefe günü kaybettik. 'Kardeşlerin arasında en güçlü sensin, onlara gözkulak ol, hiç kavga etmeyin' dedi onu son ameliyatına gönderirken.

    Acım çok büyük. Bir türlü unutamıyorum, kabullenemiyorum. 1 gün daha yaşasaydı neler vermezdim. Bu bayram gününü bana zehir etmeseydi. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Hiçbir eşyasına dokunamıyorum. Bana herşey onu hatırlatıyor. Hep kapıdan girecek diye bekliyorum. Biliyorum ki bir daha gelmeyecek.

    Bu acıyı yaşayan vardır aranızda. Nasıl dayandınız, nasıl alıştınız. Söyleyeceğiniz her öneri bana teselli olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

    Kareşim hakikaten okurken üzüldüm hangi şehir ve semttesin yakınlarımdaysan buluşalım dertleşiriz.Ben ayrıca profesyönel bisikletçiyim belki bisikletle turlara çıkarız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiner kokusu

    başın sağolsun


    yaş kaç ?

    Benim yaşım 30 ama sözkonusu anne olunca insan küçük bir çocuk gibi onu arıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Target Human

    quote:

    Orijinalden alıntı: tiner kokusu

    başın sağolsun


    yaş kaç ?

    Benim yaşım 30 ama sözkonusu anne olunca insan küçük bir çocuk gibi onu arıyor.

    şöyle düşün.yaşın 30 bu yaşına kadar annen yanındaydı.
    peki daha küçük yaşta kaybedenler.onlar ne yapsın.gene her şeyi anlayacak, bilecek yaştasın. kardeşlerin de öyledir keza. ya anlamayacak yaşta olsalardı.gene aklına annen gelir hatırlarsın bak ben babamı küçükken kaybettim.anılarımızı bile hatırlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.