Şimdi Ara

Annemin cahil ve sorunlu bir tip olması, anlaşmamın çok zor olması. Nasıl davranmalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı insanlar çok tersleyici ve huysuz bir yaratılışta oluyor bence çok üstüne gitmemen ve onu da mümkün olduğunca üzerine çekmemen yeterli çünkü anladığım kadarıyla üstüne gitmen ve kendi sorunlarını dile getirmen çok bir işe yaramayacak ve zaten negatif olan ilişkinizi daha da negatif hale getirecek. Her insan davranışlarını geri bildirimle düzeltecek diye bir kanun yok, ki zaten bence kimse de karakterinin dışına çıkmaya çok zorlanmamalı çünkü herkesin hamuru, hayata nasıl baktığı ve hayatını nasıl kurduğu belli. Basitçe terslemeden "anne ben çok üşüyorum camı kapatabilir miyiz lütfen?" ya da "Hasta olursam hayatıma rahat devam edemem" vs diyebilirsin. Bunlarla da olmuyorsa katlanacaksın kendi hayatını kurana kadar başka çaren yok. Öldürmeyen hemen hemen her şeyi iradeni ve direncini güçlendirmek için kullanabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 24 Kasım 2020; 3:21:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross Thread

    Bu mesaj silindi.

    Bu tarz annesiyle arası iyi olan ataerkil saçma sapan tipler seni anlayamaz. Bunları çocukken vereceklerdi böyle sadist hasta ruhlu annelerin eline o zaman o senin annendir demeyi göreceklerdi ya neyse.

  • Konu açılalı biraz uzun zaman olmuş. Ama merak ediyorum.. Suan iletişiminiz nasıl? Çözüm olarak bir şeyler denediniz mi? Konuyla ilginiz devam ediyorsa birkaç şey söylemek isterim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.