Şimdi Ara

Annemin dükkanında işler iyi gitmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Annem kuaför ve birkaç ay önce yeni dükkan açtı. Kendisi işinde iyi ve oldukça beğenilen bir kuaför. Eski dükkanındayken işleri çok iyiydi ve gelen gideni çok olurdu. Müşteri anlamında yani. Ama bu yeni dükkana geçiş yaptığından beridir bir türlü beli dogrulamadi. Ay sonunu zor getiriyor. Sizce bir kuaför dükkanında işi arttırmak için ne yapılabilir? Fikri olanları yorum kısmına beklerim. Herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oncesi sonrasi fotograflari ya da sadece sonrasinin fotograflarini cekip instagram hesabi acabilir. İnstagramda reklam verme isleri cok ucuza geliyor bence etkili bir yontem. Tabi fotolarin musteriden izinli olmasina dikkat edilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın önerisi güzel. Bence Instagram'a reklam verin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram'da uğraştığımız bir dükkan hesabımız var ve ara sıra girip rastgele insanları takip ediyoruz. Güzel paylaşımlar yapıyoruz dükkan ve yapılan işlemlerle ilgili. Öneriniz için yine de teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuaförlükte sabit kalmak çok önemli. Bizim insanımız bir kuaförünü bir de oto yıkamasını değiştirmez kolay kolay. Anneniz eski dükkanından çok uzak bir yere geçtiyse ve oraya geçmeden önce tüm müşterilerine gittiği yeri söyleyemediyse müşteride azalma normaldir.

    Birde aklıma ekstra kampanyalar geldi. Düğün sezonu geçti sayılır ama bu memlekette düğün bitmez oraya yönelebilirsiniz.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Dükkan birkac sokak öteye taşındı. Eski müşteriler ile iletişimi var annemin gelen geliyor o konuda sıkıntı yok. Şimdi fark ettim eski dükkanın hemen yanında düğün salonu vardı ve gelinler çok fazla gelirdi. Şimdiki dükkanda neredeyse hiç gelin yok. Bunun için verdiğiniz fikri değerlendirip gelin için paket indirimi kampanyası başlatmayı düşünüyoruz. Fikir için çok teşekkür ederim ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin işleri iyi ki ???
  • Düğün salonunun oralara ilan assanız.Olabilir mi?
  • Eğer bir sebeb aranacaksa ½30'luk kısmı annen içindir kalan %70'lik kısım annen harici ortaya çıkan durumlardandır.

    Kimsenin işleri iyi değil. 2 haftada bir kuaföre giderdim bahşişi dahi bırakır çıkardım.Şimdi o kadar daraldım ki bu 2 hafta önce 1 aya son zamanlarda ise 2 aya çıktı. Bahşiş ise bitti. 5 lira bile kıymete bindi. Eskisi kadar rahat kazanamıyoruz kazanamadığımız içinde rahat harcayamıyoruz.

    Dilerim tez zamanda annenin işleri rayına oturur yüzleriniz güler.
  • Arkadaşlar fikir önerileriniz için çok teşekkür ederim birkaçını uyguladık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Herkeste durumun böyle olduğunu bilmiyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4B3058CAB

    Bu mesaj silindi.
    millet namusuyla ekmeğinin peşinde pavyon diyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkı bir ağdacı bir de manikürcü transfer etsin
    kendi mi yapıyor ağdayı manikürü
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Yanında çalışan bir kız var. İkisi idare ediyor dükkanı. Dönüşümlü olarak çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu an genel olarak durum çok kötü olduğundan kimse harcama yapmıyor, saçını 3 haftada bir kestireceğine 5-6 haftaya uzatıyor. Aynı şekilde benim berberim de iyi bir semtte lüks bir mekan; hafta içi boş oturuyoruz, hafta sonu da maaşları-kirayı çıkartıyoruz diyor. Bizim kendi işletmemiz de aynı şekilde, ayda -20 bin verdiği bile oldu son aylarda. Ayrıca her zaman yeni işletmenin -sadece yer değişse bile- 1.5-2 sene oturma süreci vardır.

    Yukarıda arkadaşların dediği gibi facebook dan reklam yapın, zaten facebook dan reklam verince instagramda da yayınlanıyor. Genelde kuaföre gelen kadınlar vs. facebook kullanıyor, facebook olmasa kendi işletmemiz bu noktalara kadar gelemezdi 5 sene içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel google reklamı verin, gelin saçı için kampanya oluşturun. Yani o bölgede gelin saçı için arama yapan biri direkt sizin kampanyanızı görsün. Aynı şekilde çalışan kadınlar için fön makyaj kampanyası yapın, gerekirse sabah 6'ya bile randevu alın işe gitmeden önce size gelsinler ve işleri maksimum 45 dakikada bitsin.
    Kız çocukları için, çocuk kitaplarının yer aldığı küçük bir kitaplık koyun 'bir kitap okuyana saç kesimi bedava' şeklinde kampanya yapın ve bunu sosyal medyada da dükkanın isminin de görüleceği şekilde fotoğraflayıp paylaşın.
  • Hizmet sektöründe kalıcılık uzun dönemli kalite ile olur . Her insanın yıllardır sabit gittiği kuaför var , annenin yapması gereken arkadaş çevresi geniş insanlardan biraz daha düşük ücret alıp daha iyi ilgi ve çaba sarf etmesi gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.