Şimdi Ara

Annenizin ligi muhabbetini bu sefer Fenerbahçe mi yapıyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllarca Fenerbahçe süper ligde başarıyı önemli ve üstün gösterdi heleki Galatasaray ligde kötüyken bu muhabbetler çoktu. Ama Galatasaray buna karşılık bizim için bu lig değil avrupa önemli diyordu. Fenerbahçe nin süper ligdeki x sezonda yaşanan başarılarını küçümsüyordu Galatasaray. Bu sefer sanki aynı şeyi Fenerbahçe yapıyor gibi. Ligi küçümser bir halde. Kafayı Avrupa ya takmış ki ben inanıyorum bunlar PSV ve CSK yı da devirecekler. Ama ligde bu gidiş değişmeyecek ve bu sefer Fenerbahçe diyecekki biz avrupa ligini önemsiyoruz süper lig çok önemli değil.

    Bu seferde Galatasaray ve Beşiktaş tutturacak yok efenim asıl önce super ligde başarılı olacaksın vs. Yani yeni bir polemik doğacak. Şimdilik doğmamasının tek sebebi Fenerbahçeliler dahil Galatasaray ve Beşiktaşlıların inter başarısının tek bir başarımı yoksa devamının gelip gelmeyeceğini bilmemeleri. Ama devamı gelirse göreceksiniz bu kısır döngü tekrar başlayacak annenizin ligi muhabbetleri.

    Benim kendi görüşüm şu : Avrupa da gerçekten tarihimizde olmayan başarılar gelecekse (illa kupa veya final onaması gerekmez) ligi varsın biraz ihmal etsinler. Varsın seneye şampiyonlar ligine katılmayalım UEFA ya gidelim önemli değil. Bu takım avrupa da başarı gösterebilecek kıvama gelmişken onu ligde başarısız diyerek yıpratmamak lazım. Tabi bu ancak önümüzdeki maçlarla ortaya çıkacak eğer grupta 1. veya 2. olacak pozisyonlara gelebilecek bir aşama olursa eminim bir çok Fenerbahçeli benim gibi düşünecektir. Zaten her sene kafadan şampiyonluğa oynuyoruz ligde. Varsın avrupada biraz başarı gelsinde bu sene lige çok aslımayalım ben razıyım.

    Sanki teknik heyet ve futbolcular bu konuda gizli bir anlaşma yapmış gibi. Yani ligde çok yorulmayın kasmayın ama her şampiyonlar ligi maçında maksimum oynayın denmiş gibi. Gerçekten de 15 günde bir avrupa da oynayan Fenerbahçe bir hafta ligde dinleniyor ikinci hafta asıl performansını avrupa için harcıyor gibi. Futbolcuların lig+avrupa için aynı kondisyonu veremeyeceği bir kapasitesi olduğuna göre bana enerjilerini avrupa maçlarına saklamaları çok da garip gelmedi. Gönül isterki her iki lig içinde aynı soluğu versinler ama realist olalım öyle bir kondiyonumuz yok bence.







  • Lig için resmen ayrı kadro çıkarabilecek bir takım yedekleri harcamamalı bence oynatmalı...
  • Bencede madem bu iş böle oldu.
  • annenizin ligi diye bi şey yok. bu mantıkta topçu varsada fb de işi yok. takımımızın durumu geçici meslek kazası durumu. çok yakında toparlarız işi.
  • Bende bu sene lige pek asılmadığını düşünüyorum takımın.
    Bu sene ŞL yi önemseyecekler sanki. İnşallah toparlarız, 2sini birarada yürütürler..
  • bi interi yendiniz havalara girdiniz hemen biraz tur atlayın bakalım
  • He.
    quote:

    Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

    bi interi yendiniz havalara girdiniz hemen biraz tur atlayın bakalım


    _____________________________

    Bu arada bu sene zoraki de olsa şampiyon oluruz gibime geliyor,tabi lig sonunu bekleyip görmek lazım
  • sanki avrupada başarıdan başarıya koşmuşlarda muabbet çevircekler
  • 80 li yıllarda (ben 10 yaşındayken) Galatasaray için de avrupa da başarı getirecek deseler daha çocukta olsam bayağı bir gülerdim ama yıllar sonra gördükki başarıyı getirdiler. Olmaz diye bir şey yok. Eminim şu anda Türkiye de Fenerbahçe kadar avrupa olayına kitlenmiş bir başka takım yok. . O yüzden bu sene veya önümüzdeki çok yakın senelerde başarılar gelirse şaşırmayın derim ben.


    Ayrıca kupalar aldık başarılı olduk ta haydi şimdi konuşalım şeklinde değil şu anki Fenerbahçe nin hedefleri ve tercihleri yönünden bu konuda tartışmak istemiştim. Emin olun kupalar falan alsak burda bu kadar sakin bir konu açılmazdı çok daha farklı olurdu herşey




  • Fenerbahçe avrupa'da başarılı mı olmuş

    Avrupa'da başarılı sayılması için o bütçeye ve potansiyele göre en az çeyrek final oynaması gerekir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ShaLer

    Fenerbahçe avrupa'da başarılı mı olmuş

    Avrupa'da başarılı sayılması için o bütçeye ve potansiyele göre en az çeyrek final oynaması gerekir.


    çeyrek final oynayan takımların bütçelerine baktın mı?

    Fenerbahçenin bütçesine göre en iyi konumu ŞL de 3. lük filan olur.

    Avrupada oynuyorsun adamların gelirleri kat kat fazla artı sınırsız yabancı hakları var sen enden bahsediyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m.C.k.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ShaLer

    Fenerbahçe avrupa'da başarılı mı olmuş

    Avrupa'da başarılı sayılması için o bütçeye ve potansiyele göre en az çeyrek final oynaması gerekir.


    çeyrek final oynayan takımların bütçelerine baktın mı?

    Fenerbahçenin bütçesine göre en iyi konumu ŞL de 3. lük filan olur.

    Avrupada oynuyorsun adamların gelirleri kat kat fazla artı sınırsız yabancı hakları var sen enden bahsediyorsun.




    Sanırım 2001 yılından sonra doğdun. Galatasaray çeyrek final oynarken, fleurquinlerle, perezlerle oynadı. O dönemde Gs'nin kadrosu ve bütçesi bir çok takımdan kötüydü ama çeyrek final oynadı. Sadece Gs değil Monaco, Porto vs gibi takımlarında ekonomisi bizden abartılacak kadar üst düzeyde değil ama adamlar final oynadı daha bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.