Şimdi Ara

Annie Rehberi, Küçük Kız Diyip Geçmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
52.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AÇIKLAMA:

    Merhaba, işlerin yoğunluğu yüzünden foruma uzun zamandır giremiyordum, o yüzden güncellemeler bu zamana kadar kaldı. Daha önceden de yazdığım gibi item, skill veya mastery resimleri için hiç kasmadım açıkçası. Yazacağım build ranked veya iddialı normal oyunlar içindir. (lütfen mejai niye yok demeyin) İşyerinden yazdığım için bazı bilgilere ulaşamadım. Son olarak türkçeye pek kasmıyorum, öztürkçe arayanlar okumasın Lafı daha da uzatmadan başlayalım:

    SKILLER:

    Pasif: Annie her 5 büyüde 1 atacağı büyüde 1.75 sn stun yapar.

    Q büyüsü: Annie targeta (creep veya champ) 85/125/165/205/265 (ap%70 bonus verir) damage vurur. Bu büyü ile creep i aldığınızda manasını geri döndürür, o yüzden sürekli stun hazırlamak için kullanacaksanız ve bedavadan farm yapacaksınız.

    W büyüsü: Annie önünde beliren pasta dilimi şeklindeki alana 80/130/180/230/280 (ap %75 bonus verir) damage vurur.

    E büyüsü: Annie 15 sn lik kendine 1 kalkan açar, bu kalkan annie’nin armorunu ve mr ını 10/20/30/40/50 oranında arttırır. Ayrıca kendisine dalan melee champlere ise 20/30/40/50/60 (%20 ap oranında artar) damage verir.

    R büyüsü: Dağdan bulduğu Allah’ın ayusunu gider oyuna sokar, ayuyu koyduğu alana 200/325/450 (ap %70 bonus verir) damage verir, ayrıca ayu etrafına aoe 35 damage vurur. Ayu tefle halkayla değil alt tuşu ile kontrol edilir. (özellikle kulelere normal atak yaptığınızda, ayı etrafını yakar (heroları da) ve kule size döner, o yüzden dokunmak istemediğiniz kule altında champion varsa ayu ile kuleye saldırmayın.)

    SKILL SIRALAMASI:

    Q-W-Q-W-W-R-W-E-W-Q
    Açıklamak gerekirse oyun başı karşı takımın jungle ına falan girecekseniz veya gang yapacaksanız önce w yi açın ve base de stunı hazırlayıp takımınızın yanına gidin. Aksi takdirde qyu açın jungler ınızın yardıma ihtiyacı varsa (pull) yardım edin ve lane de q ile last hit yapmaya başlayın. Karşı taraf aşırı pushlamadığı sürece w nuzu creeplere kullanmaktan kaçının. Rakip oyuncuya lvl 3 den önce kendinizi koruma amacı gütmeyen bir saldırıdan kaçının.
    Rakibinizi mutlaka tartın kassadin ve lbye karşı ofansif oynamaya çalışmayın; ancak kötü oynayan bir karthus veya kennen e karşı da out zone (creeplerle adam arasında durarak exp almasını engellemek) etmeyi ihmal etmeyin.


    SUMMONER SKILLERİ:
    Flash: Çok açıklamaya aslında gerek yok, flash OP :PPP Şaka bir yana gördüğüm en büyük hata flashın sadece kaçma veya birini yakalama için kullanılması. Bunlar tabii ki yapılmaması gereken hatalar değil ancak annie oynadığınızda ve temel savaşlarda almanız gereken pozisyon çok önemlidir. Karşı takımın iq ortalaması 65 falan değilse onlar da tankı önlerine alacaklardır, bu sebepten flashle arkaya zıplayıp (en sevdiğim olay ortada olan bir combata bushlardan flashle dalmaktır) ap veya ad carrysini halledebilirsiniz.

    Ignite: Herkesin favorisi, oyunların %80 inde ben de alıyorum, eğer karşıda mundo veya tyrande varsa başka hangi champ olursa olsun mutlaka almalısınız, onun dışında oyun başında özellikle kill almanızı çok kolaylaştıracaktır.

    Ghost: Benim alternatif skillim. Ignite a ihtiyaç olmayan champlerden oluşuyorsa karşı takım ve kovalamam veya kovalanmamam gerekiyorsa alıyorum. Ancak attığınız zamana dikkat edin koşmaya bastıktan sonra exhaust yerseniz pek bir anlamı kalmaz, sakinliğinizi korumaya çalışın ki annie oynarken bu önemlidir.

    Cleanse veya exhaust alanlar da gördüm, kendim de arada denedim ama gerçekten yukarıdakilere göre neredeyse hiçbir zaman bir artısını göremedim. Clarity alan bazı dangalaklar var, manaya ihtiyaç duyuyorsanız annie’yi yanlış oynuyorsunuz nokta

    MASTERY & RUNES:

    9 0 21 buildi gitmek gerekli. Son mastery sayfasına göre daha düzenlemeleri yapmadım.

    Runelar: (farklı alternatifler de olabilir)
    9x greater mark of insight (0.95 magic penetration)
    9x greater seal of clarity (mana per 5 sec 1.17)
    9x greater glyph of force (3.06 ap)
    3x greater quintessance of potency (4.65 ap)

    ITEM BUILD:
    Şimdi oyun başında biraz karşı tarafın aldıklarına, ortaya mı gidiyorsunuz yoksa kenara mı ve yanınıza kimin partner olarak geleceğine bakmalısınız. Genel olarak tavsiyem son zamanlarda hem oyun düzeni (ortaya ap carry) oturduğundan hem de rangeleri yüksek olan ap carryler çok fazla çıktığından (cass, brand, orianne, xerath) bot ve 3 healing pot almanızdır. Eğer ki defansif oynamazsanız bu sizi baya mana sıkıntısına sokacaktır, o yüzden lvl 5 olana kadar sadece q ile creepleri alın, gerekirse kuleye birkaç creep kaybedin. Defansif oynayacağınız için creepler kulenize gelmesin diye normal atağınızı da creeplerin canlarını azaltmak için kullanın. Bir diğer alternatif ise dorans ring veya sapphire crystal 2 healing pot olabilir.

    Bundan sonra farmınıza ve oyuna bağlı olarak farklı alternatifler mevcut. Eğer lane de farm yapmakta çok zorlanıyorsanız manaya ihtiyaç duyuyorsanız rod of ages yapmasanızda catalysti yapın köşede dursun ve builde burdan devam edin. Ancak genelde hedefiniz ya botu bot of sorcerye döndürmek yada 1600lük rod ı almak olsun. Devamında haliyle rabaddons deathcap çıkıyoruz.

    Rabaddons deathcap tamamlandıktan sonra eskisi gibi ROA yapmadığım için dayanıklılığı arttırmak için rylai scepter i öneriyorum. 80 ap, 500 health ve slow özelliği çok önemli. Stun bittikten sonra kaçan birini yakalamak veya stun hazır olmadığı durumda adamın yavaşlaması için slow önemli. Buraya kadar neredeyse oyunlarımın %80ininde aldığım core itemları yazdım. Bunları erken çıkabilmek ise size kalmış, yavaş yavaş alışacaksınız.

    Bundan sonrası annie için çok daha kolaydır, çünkü yeterli miktarda bir canınız, stunınız ve slowunuz var artık. Bu itemları rakip takımın mr itemları alacağını ve daha fazla damage için void staff takip etmeli.

    Bunların sonrasında rakip takıma bağlı olarak itemları değiştirmelisiniz. Şu ana kadar 4 item aldık ve muhtemelen oyun victory veya lose la bitti, ancak uzun bir oyunsa ben 1 ofansif ve 1 defansif item şeklinde kalan slotları dolduruyorum. Buraya ihtimalleri yazacağım siz kendinize göre hangi stilde oynamak hoşunuza gidiyorsa kalan 2 itemı ona göre yapın:
    Agresifim sinirliyim kodum mu oturturum = = Zhonya + deathfire grasp
    Et yemeğinin yanına mutlaka salata isterim, dondurmada 2 top parası ödeyip yarım yarım 4 çeşit söylerim = = banshee + zhonya/deathfire
    3-5-8 de sabit üçyüm pokerde iki as elimde olmadan oyuna bile girmem = = Banshee + thornmail + force of nature ın ikisi


    GENEL BİLGİLER & TAKTİKLER:

    1) Oyun başı mid için yırtınmayın, kavga etmeyin, hatta bazı herolara karşı ortaya gitmeyi ben direk istemiyorum. (vlad, leblanc gibi...) Solo topda da annie ile karşınızda uygun bir rakip varsa (teemo vs) çok etkili olabilirsiniz, normal oyun jungler yoksa özellikle 6. Lvlda sağlam bir partnerle show yaparsınız. Solo lane giderseniz junglerınızı mutlaka gang için ultiyi harcamadan bekleyin, özellikle jungle yapan amumu veya nunu ise inanılmaz olur.

    2) Annie’nin şu q ve w sini stunı hazır olmadan harrasment için kullanan ve manasını bitirip, paso mana itemı alanlara kıl oluyorum. Annie böyle oynanmaz, Annie'yi düzgün oynayan bir kişinin manaya ihtiyacı olmaz. W ve Q ile başta pasif kalıp farm yapacaksınız, stun hazır edeceksiniz sonra lvl 3 ve sonrasında (tercihen 5te) 2 büyüyü karşı rakibe kullanacaksınız, sonra hemen geri çekilip damage yemeden tekrar pasif kalacaksınız.

    3) Rakibi oyunun early game seviyesinde asla 400 canın altına indirmeyin, özellikle 6 dan önce bu çok önemli. Bırakın kendine güvensin 6 olduğunuzda flashleyin duruma göre r-w-q yada q-r-w-q ile öldürün.

    4) Annie illa kill alacak diye bir durum yok, unutmayın savaşlarda karşı takımın ap veya ad carrysini öldürmeseniz bile savaştan çıkarmak yeterlidir. Arkadan combata girip burstunuzu uygulayıp ashe i savaş dışına ittiğinizde artık 4 vs 5 bir savaş haline döndürmüş oluyorsunuz, o yüzden killi alacağım diye peşinden koşturmayın tekrar stun hazırlayak takımınıza daha faydalı olabilirsiniz.
    5) Oyun başında adamı öldürmüyor diye 10 dakika ultisini kullanmayan mallardan olmayın, atın ultinizi adam kaçsın base yapmak zorunda kalsın siz rahat rahat farmınıza devam edin.

    6) E büyünüzü ana kombattan 7-8 sn önce açın ve stunınız hazır olsun bu sayede tekrar e ye basıp stunınızı hazırlamanız daha kısa sürer. Rqw combonuzu attığınızda şu an spell sayınız 2 de e ye bastınız 3 oldu, bir qw sonrasında stunınız tekrar hazır.

    7) Annie ile kombosunu yapıp geriye doğru koşan insanlar var ve savaşı kazanma durumunda iken tekrar alana girmek için zaman harcıyorlar, bunun yerine burstunuzden sonra hafif sağa sola, suya vs doğru kaçın ki olur da savaş sizin lehinize dönerse kaldığınız yerden saydırmaya devam edebilin.

    8) Ben ap carryim veya dps/offtankım ward almam demeyin, annie özellikle w 4-5 olduğunda inanılmaz creep kasar, ee zaten yarı canlı bir champ. sizin için bulunmaz nimet, dragona, mavi buff golemine vs ward koyun, ondan sonra birden çıkıp ya adamı öldürün yada buffı çalın. Özellikle oyun başında mutlaka bushlardan 1 tanesini wardlayın, hangi tarafı wardladıysanız o tarafa yakın olun, böylece gangi diğer taraftan yediğinizde jungler ın baya bir mesafe katması gereksin.

    9) Annie için olmazsa olmaz olmasa da mavi buffı almaya çalışın.

    10) Belli bir leveldan sonra yalnız dolaşmayın. 3k canınız da olsa yavaşsınız ve ölürsünüz. Fanteziye kaçmayın ancak kesin ölecekseniz, o zaman adamı stunlayıp turret yardımı falan ile adamı almaya çalışın. Yine kesin öleceksiniz, mutlaka adama saydırıp öyle ölün.

    11) Brillance elixiri özellikle rabaddon sonrası veya void staff sonrası paranız olduğunda alın.

    12) Son olarak allah aşkına 3-4 kişi çullandığınız bir adama ulti atmayın, zaten ölecekse koşmanızı, ignite ınızı ve flashinizi harcamayın. Unutmayın ki ultiniz bir tank gibi savaş başlatabilir, ve alan stunı koymanızı sağlar. Bazen annie alan bir rakibe karşı sağlam bir hero ile oynadığımda stunı hazırken q atıp kaçmak yerine üstüme dünyayı boşaltanlar oluyor, öldüremedikleri gibi ultilerini harcıyorlar ve manaları azaldığı için recall yapıyorlar.

    Son Not: Annie oyunun en iyi herolarından biridir, elementzin listesinde ara bir katmanda çıkarmasının etkisiyle tier2ye düştüyse de iyi oynanırsa oyunu taşıyabilir. Son zamanlarda range i fazla olan ap lar çıktığı için biraz gücünü yitirmiştir. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. İyi Oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper666 -- 17 Kasım 2011; 15:15:05 >







  • ellerine sağlık kardeşim bilmeyenler merak edenler için şahane bir rehber olmuş
  • üşenmediğim bir vakit okuyucam oyunda oynuyamadığım herolar arasında bu annie eline sağlık
  • Çok güzel hazırlamışsın. Arkadaşıma uyanınca gösteririm ve çok işine yarar bu konu.
  • Amaan. Bacak kadar kiz cocugunun yaptigina bak. Neymisde haberimis yokmus. Essek sipasi :D
  • Ellerine sağlık uğraşmış güzel bir rehber hazırlamışsın. Birkaç dost tavsiyesi verip eleştiri yapmak istiyorum.
    Öncelikle yazını değiştirmeni öneririm. Uzun bir yazı olduğu için gözü yoruyor ve insanın okuma isteğini kaçırıyor. Yazıya renk verebilir, resimler vs.. ekleyebilirsin. Süsle yazıyı kısaca.


    Skillere gelince. Öncelikle W yerine Q'yu maxlamak daha iyi olabilir. Oyun başlayınca W açıp stunu aktif hale getirir. Olası bir durumda bushdakilere stun atarak belki fb bile alabilirsiniz. Ama daha sonra Q açıp minionlara last hit yapmalı. Arada bi W ile stun atıp ardından Q atarak rakibi taciz etmeliyiz.(Tam terside olabilir ilk önce Q sonra W) 4 levelde E ye bi kere verip sırasıyla Q-W-R-E maxlamalıyız.

    Spellse gelince. Flash ve İgnite en iyi combodur. Ölümcül combomuzu yaptıktan sonra bi ihtimal rakip az bi hp ile yaşıyo olabilir. İgnite+Q atarak acısına son verebiliriz. Ayrıca ignite'in verdiği ap de early game işimize yara.

    İtemlere gelince. Bot of sorcery yerine kesinlikle Ionian Boots of Lucidity almalıyız. Bide üstüne Morello's Evil Tome aldıkmı CDR miz fullenir.(Masteriesdende geliyor.)

    Annie'yi küçükseyeni bizim burda döverler valla. Oyundaki en iyi combolardan birine sahip.




  • GENEL BİLGİLER & TAKTİKLER: kısmına kadar okudum , gerisini sonra okuyacağım , fakat şimdiye kadar okuduklarımdan belli ki oyunu bilen insanlardansın , forumdaki çoğu saçma rehberin yanında güzel durmuş , ellerine sağlık.
  • Çok güzel bir rehber ki annie free olduğu bir zamanda gelmiş rehberini koymuşsun.Ellerine sağlık ne diyelim.
  • @genel

    yorum yapan herkese teşekkürler

    @hardcore

    Kısaca cevaplamaya çalışayım eleştirilerini hocam. (eleştiriler için de sağol)

    1) Bu rehberi herkes okusun diye bir hedefim yok, öğrenmek veya daha fazla bilgi edinmek isteyen okur. Yazı uzun diye sıkılıyorsa yapacak birşey yok, başta da yazdığım gibi resim, süs renk bana göre değil sayısalcıyız sonuçta

    2) Q max fikrine kesinlikle katılmıyorum, eleştirilerinde en aykırı ve yanlış bulduğum bu. W damage olarak daha fazla vuruyor, birden fazla hedefe vuruyor, (lane de 2 champa vuruyorsun, hatta teamfightta 3) ve en önemlisi farmingi inanılmaz hızlandırıyor; özellikle maxladığın zaman creep dalgasının arka magelerini attığında komple alıyorsun. Alıştığınız zaman qnun 1. seviyesi bile last hit için yeterli.

    3) CDR fikri mümkün, botta yazmamışım ama haklısın ben de arada alıyorum. Ancak morelloyu koyacak bir yer item buildimde pek bulduğumu söyleyemem. annie oynayışım gir çık gir üzerine cdr azaltma o yüzden işime yaramıyor çok fazla. Yani annie ile kombata girip, sürekli spell spamleyebiliyorsan karşı takımda bir sorun var demektir. Hemen seni birileri hedeflemeli veya stun yemelisin vs. Özellikle yeni başlayanlara cdr tavsiye etmiyorum, rune dışında. Son 2 oyunumdan birebir örnek vereyim: annie ile girdim kassadine rwq patlattım, blinkledi kaçtı, tf stunı suratıma yapıştırdı. Diğer oyunda tank girdikten sonra flashledim miss fortune ultisini atarken kombo ile yatırdım, warwick üzerime ultisini attı. Genel annie ile oyun hayatım hep böyle

    4) Son olarak spell kısmında ignite ın olabileceğini, oyunlarımın %30 unda aldığımı yazmıştım ben de zaten. Ancak ignite ı neden tercih etmediğimi daha detaylı yazayım, ignite oyun başında etkili olsa da sonlara doğru çok iş yapmıyor. Canı az kalıp da ignite gerekeceklere, artık annie ile kaç damage koyabileceğimi bildiğimden daha komboyu yaparken hızlı koşmayı açıyorum ve genelde zaten yatırıyorum. Son olarak ignite'ın survivabilitye katkısı olmadığından ve ranked game de bazen 1 hatanın oyunu kaybettireceğinden çok tercih etmiyorum. Ama tabii ki alınabilir, hele oyun ranked değilse kesin alınmalıdır.




  • anlatım biçimin sürükleyici okudum ellerine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 25 Mayıs 2011; 19:01:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper666


    2) Annie’nin şu q ve w sini paso harrasment için kullanan ve manasını bitirip, paso mana itemı alanlara kıl oluyorum. Annie böyle oynanmaz, w ve q ile başta pasif kalıp farm yapacaksınız, stun hazır edeceksiniz sonra 2 büyüyü karşı rakibe kullanacaksınız, sonra hemen geri çekilip tekrar pasif kalacaksınız.



    Harrashmentin tanımını yapmışsın.
  • Ben şahsen sleeper a katılıyorum , bütün iyi annieler önce w skillini maxler.Q level 2 olsa bile last hit atmak yeterince kolay oluyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper666

    @genel

    yorum yapan herkese teşekkürler

    @hardcore

    Kısaca cevaplamaya çalışayım eleştirilerini hocam. (eleştiriler için de sağol)

    1) Bu rehberi herkes okusun diye bir hedefim yok, öğrenmek veya daha fazla bilgi edinmek isteyen okur. Yazı uzun diye sıkılıyorsa yapacak birşey yok, başta da yazdığım gibi resim, süs renk bana göre değil sayısalcıyız sonuçta

    2) Q max fikrine kesinlikle katılmıyorum, eleştirilerinde en aykırı ve yanlış bulduğum bu. W damage olarak daha fazla vuruyor, birden fazla hedefe vuruyor, (lane de 2 champa vuruyorsun, hatta teamfightta 3) ve en önemlisi farmingi inanılmaz hızlandırıyor; özellikle maxladığın zaman creep dalgasının arka magelerini attığında komple alıyorsun. Alıştığınız zaman qnun 1. seviyesi bile last hit için yeterli.

    3) CDR fikri mümkün, botta yazmamışım ama haklısın ben de arada alıyorum. Ancak morelloyu koyacak bir yer item buildimde pek bulduğumu söyleyemem. annie oynayışım gir çık gir üzerine cdr azaltma o yüzden işime yaramıyor çok fazla. Yani annie ile kombata girip, sürekli spell spamleyebiliyorsan karşı takımda bir sorun var demektir. Hemen seni birileri hedeflemeli veya stun yemelisin vs. Özellikle yeni başlayanlara cdr tavsiye etmiyorum, rune dışında. Son 2 oyunumdan birebir örnek vereyim: annie ile girdim kassadine rwq patlattım, blinkledi kaçtı, tf stunı suratıma yapıştırdı. Diğer oyunda tank girdikten sonra flashledim miss fortune ultisini atarken kombo ile yatırdım, warwick üzerime ultisini attı. Genel annie ile oyun hayatım hep böyle

    4) Son olarak spell kısmında ignite ın olabileceğini, oyunlarımın %30 unda aldığımı yazmıştım ben de zaten. Ancak ignite ı neden tercih etmediğimi daha detaylı yazayım, ignite oyun başında etkili olsa da sonlara doğru çok iş yapmıyor. Canı az kalıp da ignite gerekeceklere, artık annie ile kaç damage koyabileceğimi bildiğimden daha komboyu yaparken hızlı koşmayı açıyorum ve genelde zaten yatırıyorum. Son olarak ignite'ın survivabilitye katkısı olmadığından ve ranked game de bazen 1 hatanın oyunu kaybettireceğinden çok tercih etmiyorum. Ama tabii ki alınabilir, hele oyun ranked değilse kesin alınmalıdır.



    W skili her ne kadar birden fazla kişiye vursada skili atabilmen için yakına girmen gerekiyor buda riske girmemiz anlamına geliyor. Ayrıca skili tutturup tutturamayacağımızda meçhul.
    Farm meselesindeyse kendimiz farm yapıp tüm parayı topladığımızda bu sefer lane arkadaşımız early gamede kasamaz. Ayrıca sürekli W yapmamız durumunda hızlıca manamız biter basit atack ile last hit yapmaya çalışırız. Q verdiğimiz halde hem bi anda olmasada cd doldukça minion kesebilir. Range yüksek olduğu için karşı tarafı Q ile stunlayıp W ile yakma fırsatını elde ederiz. Ayrıca E ye 1 kere vereceğimiz için Q dan sonra W maxlayacağız. Lvl 13'de W de maxlancak. 13 levele kadar zaten öyle 5 v 5 team nadiren olacağı için pek birşey kaybetmiş olmayacağız. Q 4 sn cd W ise 8 sn cd sahip olduğunuda hatırlatmak isterim.

    CDR konusunda. Kesinlikle CDR mizin full olması gerek.(Casterlerin çoğunluğu için durum böyle) Kassa, TF, MF gibi champları combo ile yatırabilirsin ve CDR ihtiyacın olmaz. Ama daha tank veya off-tank champlarda tek combo ile işlerini bitiremiyorsun. Bu durumda CDR ile Q skilimiz 2,5 sn W skilimiz ise 5 sn gibi bi CD sahip oluyor. Ayrıca son gelen patch ile skillerin base hasarı düşürülüp AP ratiosu arttırıldığı için AP veren itemler daha çok işimize yarayacak.

    İgnite 18 levelde 410 True dmg vuruyor. Hiçte öyle azımsanacak birşey değil.




  • Q skilli ile stun atıp w skilliyle vurup hiç damage almadan kaçmak gayet kolay bir şey , az önce gayet oynamayı bilen skinli bir malzaharı böyle yendim , ki malzaharın skill rangeleri çok yüksektir.
  • Cleanse zehir silmiyor benim bildiğim?Onun dışında güzel rehber olmuş
  • AI oynayan Annie ye dikkat ettimde neredeyse her 2 atisinda stun vuruyor. Dun aksam 2 macta hero denerken dikkatimi cekti. Bu bot ne ara 5 skill kullaniyor anlamadim. Cok inceledim ama 5 e kadar saymadim max 3 saydim skill kullanirken. Acaba towndan cikarken filan E mi basiyorki???
    Sizinde dikkatinizi cektimi?
  • O degil de başlık sübyancı başlığı olmuş
  • @dersah
    Cümle biraz düşük olmuş, demek istediğim stun hazırlamadan w ve q sunu champe atanlar var. Bu yanlış w ve q yu creeplerde kullan stun hazırla ve ancak stun hazırlayınca gir harass et demeye çalışıyordum. Mesela bir pantheona durduk yerde q veya w atan oluyor, panth öyle bir durumda stunlanmadığı için üzerinize atlayıp e ve q ile sizin canınızı çok indirecektir. Bunu yapmayın demeye çalışmıştım.

    @gurcellonline
    5 büyüde 1 atar, ya basede, ya bushta yada yolda gelirken w spamliyordur veya e basıyordur.

    @macrocosmos
    zehir yazısını çıkarttım, sağol. Sübyancı olan adam rehbere jenna jamison yazar mı?

    @hardcore
    q w büyüleri ve ignite için söylenecekler söylendi diye düşünüyorum. CDR için hangi itemın yerine yapmamı öneriyorsan yaz, denedikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
    1. item sorceress shoe / veya cdr azaltan
    2. item rod of ages
    3. rylai
    4. void
    5. rabaddon
    6. değişken




  • aynı derecede kasmış bir fiddle acımadan QWER yaparak öldüren bi hero
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper666
    @dersah
    Cümle biraz düşük olmuş, demek istediğim stun hazırlamadan w ve q sunu champe atanlar var. Bu yanlış w ve q yu creeplerde kullan stun hazırla ve ancak stun hazırlayınca gir harass et demeye çalışıyordum. Mesela bir pantheona durduk yerde q veya w atan oluyor, panth öyle bir durumda stunlanmadığı için üzerinize atlayıp e ve q ile sizin canınızı çok indirecektir. Bunu yapmayın demeye çalışmıştım.

    @gurcellonline
    5 büyüde 1 atar, ya basede, ya bushta yada yolda gelirken w spamliyordur veya e basıyordur.

    @macrocosmos
    zehir yazısını çıkarttım, sağol. Sübyancı olan adam rehbere jenna jamison yazar mı?

    @hardcore
    q w büyüleri ve ignite için söylenecekler söylendi diye düşünüyorum. CDR için hangi itemın yerine yapmamı öneriyorsan yaz, denedikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
    1. item sorceress shoe / veya cdr azaltan
    2. item rod of ages
    3. rylai
    4. void
    5. rabaddon
    6. değişken

    Sen değilsin zaten sübyancı,başlık sübyancı




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.