Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
44
Favori
35.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

    1800'ü daha oynamadım ama 1404'ün teması güzeldi baya. Farklı zamanlar sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba ben anno 1800'ün bütün dlc lerine sahibim arkadaşım ile online girmek istiyorum lakin oyunun bütün dlc li versiyonu biraz pahalı o yüzden vanilla halini alsak arkadaşıma multiplayer girersek benim dlc lerim aktif olur mu arkadaşım dlc lerden yararlanır mı ? Eu4 de 1 kişide dlc olması yetiyordu tabi bu paradox anno 1800 ubisoft her hangi bilginiz var mı ?

  • faruk1643 F kullanıcısına yanıt

    Bu oyunda öyle bir imkan yok.

  • Merhabalar Anno 1800 için oyun arkadaşı arıyorum online dlc leri varsa güzel olur (yoksa önemli değil ) beraber discord eşliğinde oynayabileceğimiz her gün yada 2 günde bir olur saygı çerçevesinde takılarak oynayabiliriz. Çalıştığım için sadece öğlen 4 ile akşam 10 a kadar girebilirim. Girdiğimizde en azından 2 3 saat takılabiliriz, oynamak isteyen arkadaşlar discord nickim Faruk#0178 bu kod her zaman değişiyor mu bilmiyorum, bu forumun altına dc linki atarsa ona da gelebilirim. Oyun saatim 150 saat civarı fazla bilgim yok benim gibi yeni oynayan olursa beraber öğrenmiş oluruz fark etmez benim için. Yaşım 23 Adım Faruk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1643 -- 28 Mayıs 2023; 3:21:55 >
  • Merhaba arkadaşlar yeni oynamaya başladım çiftçi sayım yüksek çiftçi evi yaparak yükseltiyorum ama işçi -220 lere kadar düşüyor işçi sayısı nasıl artıyor çözemedim. Çok fazla sayfa var bulamadım yardımcı olurmusunuz?

  • udede kullanıcısına yanıt

    Çiftçi evlerinin üzerine tıklayarak sağ altta çıkan ihtiyaçlarına göz atın. İhtiyaç duyduğu malzemeleri üreterek hem sayınızı hem de verginizi arttırmış olursunuz.

  • harunakyildiz kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim cevap için bu arada para kazanamıyorum hep eksilerdeyim anca gemi satarak farkı biraz kapatıyorum en iyi para kazanma yolu nedir?

  • udede kullanıcısına yanıt

    Hocam bu noktada tamamen arz - talep durumunu dengede tutmanızdan geçer. İlk etapta adanızda bulunan halkın ihtiyaç duyduğu malzemeleri üretmeye bakın. Vergim artsın diyorsanız ev sayısını arttırabilirsiniz ki bu durumda talep durumunu arttıracaktır. Gemi satışı değil de ilk başlarda etraftaki diğer NPC lerin gemilerinin üzerinde yıldıza benzer görevler görürsünüz. Kimi zaman sizden 3-5 ton malzeme isterler kimi zamanda başka bir gemiye koruma durumu isterler bu gibi görevlerden de para kazanabilirsiniz ama kriz anlarınızı kurtarmaya yarar bu durum.

  • udede kullanıcısına yanıt
    Sabun yap sat hocam bı sabun 320 birimdi galiba bide diğer rakıplerın adalarından hisse al

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle gelirini arttırmanın en iyi yolu nüfus arttırmak bunu da ihtiyaçları karşılayarak yapmak asla ! ihtiyacından fazla üretim yapma atıyorum senden istenilen 8 birim ihtiyaç sen 9 ya da 10 yap en fazla ve bunu bütün ihtiyaçların için yap sonra nüfusunu arttırdıkça bunlarında aynı orantıda arttırmaya bak katma değeri yüksek olan ürünleri satabilirsin ticaret merkezlerinde pahalı ürün alan yerler var kırmızı renkli olan ürünleri pahalıdan aldığını söylüyor sen mesela o ürünün üretimini arttırarak satış gerçekleştirebilirsin ama en düzenli gelir artışı düzenli nüfus artışı yapmak ve ihtiyaçları karşılamaktan geliyor. Adalarda olan çalışacak nüfus sayısı fazla olursa bil ki boş yere durdukları için paranı sömürüyor asla çalışacak nüfus fazla olmasın olursa gelirin eksi olur her zaman üretim yap ve gerektiğinden fazla yapma yaparsan nüfusu arttırmaya bak ve ne kadar çok ada ele geçirirsen o kadar iyi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1643 -- 30 Mayıs 2023; 21:28:17 >




  • ben modları çok merak ediyorum bildiğiniz iyi modlar var mı arkadaşlar yada kaynak

  • Ana oyunu alsam yeter mi bir süre? Hayati öneme sahip dlcler mi yoksa kozmetik mi genelde? Bir de ücretli dahi olsa el çevirisi Türkçe yaması var mı oyunun?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Şu DLC olayını ben de merak ediyorum.

  • Strateji türüne yatkın değilseniz ana oyunu alabilirsiniz modlarıyla bir süre oynatır. Derinlemesine oynarım derseniz imkanınız yettiğince sezon kartlarını alın oyunu başka seviyeye taşır.


    Mesela 1 sezon kartının içindeki The Passage paketi sizi kutuplara götürüyor orada gaz madenciliği yapıp diğer dünyalara ulaştırarak petrolün yarattığı kirliliği bertaraf ediyorsunuz, 2 sezon kartının içindeki Bright Harvest paketi ise oyuna traktörleri ekliyor tarlayı daha verimli kullanıyorsunuz böylece daha az iş gücü gerekiyor. Merak ettiğiniz paketleri Steam'daki sayfasına bakabilirsiniz. Şehirlerinizi süslemeyi düşünmüyorsanız kozmetik paketlerini almanıza gerek yok oynanışa bir katkısı yok.

  • arkadaşlar kolay gelsin. yaklaşık 800mb lık bir güncelleme sonrası “failed to create a manager.
    Error code:1103 hatası alıyorum. sizde de aynı durum var mı ?

    türkçe yama yüklü
    ayrıca hem gtx760 lı masa üstü bilgisayarda hem de rtx3050 li laptopta aynı hatayı alıyorum.
    ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hatayı bende alıyorum, dosyaaları doğrula dediğinizde oyun ingilizceye dönüp çalışıyor sorunsuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • söylediğin gibi dosyaları doğrulayıp onardıktan sonra oyun ingilizce olarak açıldı. sonuç olarak türkçe yamaya karşı bir zıtlaşma var sanırım. adamlar takdir edeceğine yaptıklarına bak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim oyunun lisanslı ve fazlalıkla dlc paketlerini aldım sadece son sezon 4 ü almadım. sonra pc formatladım tekrardan oyunu yükledim falan şimdi hiçbir dlc paketim olmuyor açılmıyor oyun açılıyor fakat dlc paketlerim çalışmıyor aktivasyon anahtarı istiyor hiçbir yerde bulamadım nasıl çözeceğim bu hatayı bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.

  • HepözeL H kullanıcısına yanıt

    Oyunu nerden aldınız tam olarak? Senkronizasyon sorunu var gibi geldi bana.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.