Şimdi Ara

Anno1777

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu ana kadar üye olmayan arkadaşlar için yeni bir gerçek hayat simülasyon oyunu olan Anno1777'i tanıtalım;

    Adindanda anlasilabilecegi gibi oyun 1777 yillarinda geciyor. Oyunda savasmaktan sirket, banka kurmaya, sirketlerin sharelarini alip satmaktan köle ticaretine kadar yapabileceginiz bircok sey var. Oyun romen yapimi ve henuz cok yeni o yuzden hersey yeni yeni kuruluyor. İşin en guzel tarafida oyundaki parayi gercek paraya cevirip cekebilmeniz. Yapi itibariyle erepublikin gelismis versiyonuna benziyor, ve tabiki gercek para uzerinden oynaniyor. Aylik ucret veya oyuna yatirmaniz gereken bir para yok, sadece calisarakda para biriktirebilirsiniz. Tabi sirket kurmak icin gereken para calisarak ne kadar surede birikir onu bilmiyorum.

    Oyunda gercek ulkeler, kendi yasalari ve vergi sistemleri var. Ulkeleride yine oyuncular yonetiyor. Baska oyunculara saldirarak onlari koleniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede devletten para alabiliyorsunuz. Bende henuz cok yeni oldugum icin fazla bir bilgim yok ama ilgimi cektigi icin paylasmak istedim. Aşağıda oyunun linki var ve biri refer etmeden oyuna baslayamiyorsunuz o yuzden kendi referumu koydum.

    Turkiye'de yatirim firsati cok ne kadar erken girerseniz o kadar kar etme olasiliginiz ve gercek paraya cevirme firsatiniz olur.

    http://www.anno1777.com/index.php?i=115140

    Şimdiden üye olacaklara bol eğlenceler bol kazançlar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.