Şimdi Ara

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde Ant-man filmlerini pek sallamam fakat Kang'ın olması beni heyecanlandırıyor nedense. Çoğu kişi de villain'ı beğenmemiş ama bana nedense sağlam olacakmış gibi geliyor. Çizgi romanlarda güçsüz olması MCU'da da güçsüz olacağı anlamına gelmiyor bence. Evrende iyi kullanılırsa sağlam bir kötü olabilir..

  • Cinens sinemalarında seans yok Ant-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023)  Cinemaximumda hep 3d seans açmış... 3dniz batsın.


    Edit :Wakanda Forever'i izlemek gerekiyor mu öncesinde?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 14 Şubat 2023; 13:34:45 >
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Biletlerini otomatik olarak iptal edilip paralar hesaplarınıza geri iade edilecek dedi. Fakat ben beklemeden biletleri kendim iade ettim. 1 hafta ertelendiği için henüz yeni seansları açmamışlar. Bekliyorum açıldığı gibi tekrar bilet alacağım.

  • 1 hafta içinde bütün önemli spoileri after credit her şeyi istemesekte öğreniriz zaten sonrasında izlemek için istek kalmaz

  • Film patladı sanırım.


    metacritic - 51 incelemede 50 puan


    rottentomatoes - 170 incelemede %51




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 16 Şubat 2023; 10:55:8 >
  • Doom kullanıcısına yanıt

    Marvel son dönemde hep düşüşte . Bunu bir Marvel fanı olarak söylüyorum . Filmlerde o eski kalitesinden eser yok . Bunu filmi izlerken anlıyorsun yani . Mesela en büyük örnek eskiden Marvel filmlerinde çok güzel dövüş sahneleri izlerdik . Ama son 3 filmde , no way home dahil hiç iyi dövüş sahneleri göremedik . Filmler aceleye getirilmiş gibi duruyor ki gerçekten de öyle. Artık yılda 4-5 Marvel filmi çıkar oldu. 3 ay arayla film çıkarıyorlar. Bu yüzden ne efektler iyi oluyor nede senaryo . Aslında konuşulacak daha çok şey varda fazla uzatmayayım.

    Bence bundan sonra toparlamaları zor olacak. The Marvel filminden de pek umutlu değilim . Evren aşırı şişmiş durumda . Bence evreni sıfırlayıp yeni hikayelere yelken açmaları lazım . Yoksa gidişat iyi değil .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar düşük geldi aslında nedeni açık


    Marvel ın ana sıkıntısı birden kozmik evrene çıkıp ethernals, celestials, tanrılar, thanos vs gösterip sonrada sanki bunlar hiç olmuyormuş gibi ufak sokak kahramanlığı filmlerine dönmeye çalışması, kozimik bağlantıları filmlerde kuramaması, bence kang ve loki dizisindeki tva ayrı tutulmuş onun için böyle hayal kırıklığı olmuştur, ayrıca kevin feige son açıklamasında dizilere sıkıntı bulmuşta end game den sonra mcu nun en çok tutan yapımı loki dizisi idi, no way home u saymasak tabi


    Ben filmin Ant-Man üçlemesinde iyi bir yeri olacağını ve seyir zevki iyi olacağını düşünüyorum ama işte dediğim gibi Loki de birden multiversi çiçek gibi açıp Eternals da Celestials falan gösterinde Kang gibi düşmanları böyle kendi içinde filmlerde göstermek olayları bağlayamamak biraz sıkar artık

  • evohan kullanıcısına yanıt
    Filmin puanlarının düşük çıkması ondan değil hocam. Çünkü bugün bu filme bu puanları veren şirketler She Hulk gibi ucube bir diziye iyi puanlar vermişlerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane post credit sahnesi varmış ikisini de spoiler yedim maalesef

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Bu yorumu sen mi yazdin :D


    Ant-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Biri zaten kesindi hocam fakat diğeri varya diğeri uçurdu beni uçurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom kullanıcısına yanıt

    Efsane bir film geliyor o zaman, daha da heyecanlandımAnt-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023) 

  • Arkadaşlar internete düştüyse buraya link atar mısınız :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu puanlama sitelerine hiç güvenmiyorum. burada izleyenlerin yorumlarına istinaden sinemaya giderim.


    Yoksa Black Panther'e yaptığım gibi Disney Plus'a geldiğinde izleriz.


    Thor'un son filminden sonra artık Marvel filmlerine giderken yorumları izlemeden asla sinemaya gitmiyorum. O şaklabanlığın cezasını çektirmek lazım.. Yoksa eskiden çok takılmazdım zaten büyük prodüksiyonlu çok yapım gelmiyor. Aa marvel filmi çıkıyor diyip aktivite olsun diye izlerdik ama artık bu zırvalıkları yetti..


    Black Panther'e baktım mesela yorumlar vasattı gitmedim.. Tepki koymazsak kendi aptallıklarına devam edecekler

  • Thor un son filmiyle beraber marvel için sinemada izleme furyasını bıraktım ki ben zamanında deli gibi çizgi roman okur aşiv yapardım. Ama acaip sıkıldım artık hep aynı şeyleri ısıtıp servis ediyor End game den beri neredeyse. Bu filmde fragmanlar nedeniye çok umutluydum ama bakıyorum ki acaip derecede patlamış. Disney plus gelene kadar bekleyeceğim. Black panther 2 de çok kötü filmdi hele kürdan gibi bir kızın black panther olması. Sorun isimde değil kızın kürdan olmasında yoksa tabii ki kardeşi taşıması gerek kostümü. Neyse ben artık eskisi gibi zevk almıyorum ama yokluktada gidiyor bakalım nereye kadar takip edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 17 Şubat 2023; 2:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilet te alımıyor son dakika öğrendim sinirim bozuldu ya


    Tam buna odaklamıştım herşeyi iptal ettim işe bakAnt-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023) 


    Bileti ilk çıktığında almıştım ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Şubat 2023; 4:23:34 >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Hocam rotten tomatoes, metacritic vb. eleştirmenlerin değerlendirme yaptığı sitelerin tamamı süper kahraman filmlerine adaletsiz yaklaşıyorlar. Bu eleştirilere kanmayın boş zamanınız ve paranız varsa izleyin derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün seyretme şansım oldu.Her ne kadar akıcı bir film olsa da tam olarak istediğimi alamadım , öyle çok hypelanmadım.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Son toplu olan savaş sahnesi kaliteliydi görsel efekt olarak güzeldi ama Kang'in yeni fazın ana Villian'ı olması pek içime sinmedi hala.Dr Doom görmeyi çok bekliyordum ama olmadı.After Creditslerdeki çoklu evrenlerden gelen Kang'lerden anladığım kadarıyla en sonunda Kang Dynasty filminde hepsinin başı ve ana eventleri kontrol eden kişi Kang'in Beyonder olan varyantı olacak ve bu şekilde Secret Wars olacak sanırım.
  • Filmin iyi olmasını zaten beklemiyordum alt tarafı ant man filmi bu tarz küçük süper kahramanların filmleri sadece Avengers filmlerine geçiş dönemini hazırlayan filmler oluyor Loki'nin sezon finali ile başladı bu film ile iyice tanıtıldı Loki 2.sezon ve diğer birkaç Marvel filmind daha bahsedilecek ve en sonra Avengers The Kang Dynasty'e bağlanacak klasik Marvel ilerleyişi bu geçiş dönemindeki işlerin çoğu vasat olacak ama sonunda 2 yeni Avengers filmi de yine ortalığı kasıp kavuracak

  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Hocam film 1 hafta sonra TRde vizyona girmiyor muydu? Nasıl izlediniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.