Şimdi Ara

antalya autoshow 2007 de tanışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    zaman zaman ilgilendiğim, bilgili olduğumu zannettiğim konularda mesaj yazıyorum. merak ettiğim konularda fazla soru yazamıyorum çünki forumda cevaplar zaten var. esk mesaj okuma hastalığımdan dolayı farkında olmadan yazdığım cevaplar eski mesaj bile hortlatıyor bazen. ama zamanla biz forma alışıyoruz belkide insanlarda bize.

    velhasıl arkadaşlardan tanıyanlar Motor Silk ürünü anabayi olarak belkide daha kolay hatırlayabilirler. bir konu duyurup bağıl olarak bir konuyu hatırlatmak için bu altyapıyı yazdım. forumda bir zaman üç beş iyi arkadaşla "madem anabayisin forum üyelerine indirim yap, bizde madem anabayiyiz tabi yapalım gibi ticari olmayan forum içi muhabbetten gelen bir sohbet geçmişti.

    bu vesile ile antalya da ikamet eden veya antalyaya fuardan dolayı gelecek olan arkadaşlarla tanışmak isterim. hem forumda bir kaç hakikaten tanıyan olursa pek tüccar olmadığım resmileşir. hemde bildiklerimi bu baskı olmadan aktarabilirim çünki ürün, forumda sıkıntılarını yazan bir çok arkadaşın derdine çare. reklam oldu denilecek diye yazmayı kestim. oysa ürün fazlasını hakediyor. birileri reklam oldu demeden bu mesajın amacının antalya autoshow da motor silk standına forumdaşlarımdan ziyaret eden olursa tanışmaktan zevk alacağımı iletmek olduğunu hatırlatayım.


    iyi forumlar

    ali eser







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.