Şimdi Ara

Antalya'da WebDev Üzerine Staj Yapabileceğim Bir Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

    Uzun bir süredir HTML, CSS ve JavaScript öğrenmekteyim. İsteğim, web development üzerine yoğunlaşmış bir ajans veya departmanda yetiştirilmek. İngilizce dilinde akıcı bir biçimde konuşabiliyor, yazabiliyor ve okuyabiliyorum. İngilizce döküman okuyup, uygulamaya dökmekte bir sıkıntı çekmiyorum. Bootstrap, Materialize ve Bulma gibi kütüphaneler ile haşır neşir olmuşluğum vardır. Takım çalışmasının öğrenme sürecimi hızlandıracağını, portfolyo siteler üzerine yoğunlaşmak yerine, real-life-applications'lar üzerinde çalışmanın bana ve staj yapacağım/yetiştirileceğim yere daha çok faydası olacağını düşündüğüm için bu ilanı yayınlıyorum.

    JavaScript dilini kullanarak DOM manipulation eylemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmekteyim. Daha ileri düzey teknik ve modelleri öğrenmek ve uygulamaya başlamak için, şu an yapabildiğim statik sitelerden ziyade, daha dinamik sitelere yoğunlaşmam gerektiğini fark ettim o nedenle de hedefimde, öncelik olarak veritabanlarını öğrenmek bulunmakta. Linux ve Windows ortamlarında çalışabilirim. Çalışma saatleri dışında öğrenmeye devam ederim. Kodlamayı seviyorum ve bu işi doğru yönden, hem kendime hem beni yetiştirecek yere faydalı olacak bir biçimde öğrenmek istiyorum. Lokasyon olarak Antalya'da ikamet etmekteyim. Umuyorum ki konuyu yanlış foruma açmadım. Bana özel mesaj yoluyla veya webdevintern@outlook.com adresinden ulaşabilirsiniz. Herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle.







  • Antalya inşaat projeleri son yılarda cok yoğun. Öyle bir ortamda web işleri cıkmaz, hele ki staj hiç çıkmaz. Yanlış yerde yanlış zamanda yanlış işi arıyorsunuz.
  • Yazılım geliştirme işine gönül verdiğiniz mesajınızdan belli oluyor. İnşallah kısa zamanda uygun bir yer bulursun.
  • Teknoparklarda bulursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.