Şimdi Ara

Antalya - Kız Öğrencilere Kiralık Apart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antalya Kepez ilçesinde Avni Tolunay mahallesinde bahçesinde limon ve incir ağaçları olan 2 villamızın odaları kız öğrencilere kiralıktır.
    2 binada 7 ayrı oda bulunmaktadır. Ortak alan olarak oturma odası, 2 banyo ve 1 mutfak bulunmaktadır. Her oda standart olarak görselde görülen örnek oda gibi tasarlanmıştır. Beyaz eşyalar ve sabit mutfak eşyaları bulunmaktadır.
    Bir odasında barbeküsü bulunan binamızın bahçesinde de dinlenme alanı bulunmaktadır.
    Her binanın bütün etrafını görebilecek şekilde 8'er adet güvenlik kamerası yerleştirilmiştir ve 1 güvenlik personeli bulunmaktadır.
    Bahçe peysajı tamamlanmıştır. Limon, incir ve palmiye ağaçlarının bakımları yapılmıştır.
    Uydu sistemi ve internet bağlantısı bulunan binalarımızda odalara klimalar yerleştirilmiştir. Ayrıca gün ısı sistemi yanında kış ayları için şofben takılmıştır.
    Bahçede bulunan depoda odanızda kalabalık yapan eşyalarınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz.
    Şehrin yanında müstakil binaların olduğu bir yerleşkede olan binalarımız sitresinizi bahçesinde atabileceğiniz, rahatsız olmadan derslerinize odaklanabileceğiniz güvenli bir ortamı size sunacaktır.
    Eğitim odaklı bir ortam oluşturabilmek adına bazı bölüm öğrencileri önceliklendirilecektir.

    Elektirik, su ve internet ücretleri bize aittir.
    Evi ziyaret etmek ve detaylı bilgi almak için telefon ile ulaşabilir ortak bir zaman dilimi belirleyerek binalarımızı görebilirsiniz.



    Detaylı bilgi için 0532 493 88 92 yi arayabilirsiniz.Antalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık ApartAntalya - Kız Öğrencilere Kiralık Apart







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.