Şimdi Ara

Antalya Likya Yolu Antalya Doğa Gezileri ve Trekking

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Likya yolu, Antalya Likya yolu, Likya yolu yürüyüşü, Antalya Doğa gezi grupları ve trekking, St. Paul Yolu St Nicholas, gibi tarihi ve doğal gezileri, Ömer Faruk Gülşen Hoca tarafından; bir çok gruba liderlik yapmak suretiyle, yerli ve yabancı dağcı gruplara rehberlik hizmeti vermekte ve her türlü doğa yürüyüşü, dağ ve kaya tırmanışları, Antik şehirler, turistik bölgeler, yaylalar, köyler, kanyonlar gibi yerlere, 1970 yılından beri yüzlerce kişi ve gruba rehberlik yapmaktadır.

    Todosk,un 2 dönem yönetim kurulu başkanlığı ve Türkiye Dağcılık federasyonu 2 dönem yönetim kurulu üyesi görevlerinde bulunan Ömer Faruk Gülşen hoca, Halen “LİKYANIN DAĞLARI VE YAYLARI GRUBU” “KEPEZ BELEDİYESİ DOĞA GEZİLERİ GRUBU” “TRAIL TRAVEL” ve irili ufaklı bir çok grubun lider rehberliğini yapmakta, 700 adet rota ve parkurla dağlar, yaylalar, ve doğa gezilerini aralıksız sürdürmektedir.



    Sizde Ömer Faruk Gülşen hocamızın tecrübe ve deneyimleriyle doğa gezilerine katılmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden kendisine ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz..

    İLETİŞİM

    ÖMER FARUK GÜLŞEN

    Mobil No : 0542 595 10 34

    E- Mail : dagciomer@gmail.com

    web site : http://www.antalyalikyayolu.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norotoksin -- 17 Ekim 2016; 21:18:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.