Şimdi Ara

--------AntepMu Online-------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya Exp : 70X
    ve res atinca silinio point vs cok sacma pointler silinmese cok iyi olurdu.
  • gördünüzmü arkadaşlar.. bu arkadaşta benden yana.. bi kere zor oyunu deneyin tadını almadan kolay muyu korumayin .. demek istedigimi cok ii anladiniz..

    kardeşim ben Tugay da oturuyorum. NET CLUB int cafede takılırım en cok ..
    benim S1 deki nickim :
    crazy_buff
    Aztech
    <SHaH>
    >SHaH<
    belki tanırsın hadi bakalım ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AntepMu

    gördünüzmü arkadaşlar.. bu arkadaşta benden yana.. bi kere zor oyunu deneyin tadını almadan kolay muyu korumayin .. demek istedigimi cok ii anladiniz..

    kardeşim ben Tugay da oturuyorum. NET CLUB int cafede takılırım en cok ..
    benim S1 deki nickim :
    crazy_buff
    Aztech
    <SHaH>
    >SHaH<
    belki tanırsın hadi bakalım ..


    Evet Crazy buffı görmüştüm net club tam olarak neredeydi en iyisi msn ekle oyle konusalım bende the gamede uaeren1905 dim
    akifbaba vardı *World* vardı alili vardı ve bi kere o serverın zorlugu degil icindeki sohbeti bile bi farklıydı losttowerda tek spot wardımillet dolasırdı oraya ah ulan ah ne günlerdi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tikki

    ya Exp : 70X
    ve res atinca silinio point vs cok sacma pointler silinmese cok iyi olurdu.

    bakin tikki kardesimde benden yana eyw. kardeşim

    S1 de benim nickim " crazy_buff & >SHaH< & <SHaH> & Aztech " belki tanırsın..

    arkadaşlar size gelincede her zaman kolay kolay kolay nereya kadar kolay kasicaksiniz ? bi kerede glein zoru deneyin zev alın tad alın. kolayda 5 dk da bi res atıyorsunuz bundan ne anlıyorsunuz ? ama zorda ugrasıyorsun onıu yapmak icin zaman emek harcıyorsun we başardınmı opna önem veriyorsun.. ama kolayda başardın mı önem vermiyorsun bi günde gene yaparim diyorsun.. haksızsam haksızsın dein.. ama icinizden gelerek ..




  • bende uaeren1905dim msne gel aga msn=uaeren_1905@hotmail.com
  • akif amcama selam soyle .. sonerin selamı var dea ii tanır hatta kendisinin full charını banlatmıştım puhahah a:D bi gün gelirim carsıdaki bil. dükkanına ..

    curs3d_s0n3r@hotmail.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AntepMu

    akif amcama selam soyle .. sonerin selamı var dea ii tanır hatta kendisinin full charını banlatmıştım puhahah a:D bi gün gelirim carsıdaki bil. dükkanına ..

    curs3d_s0n3r@hotmail.com


    Ben Severdim Akif Babayı İlk Geldiğinde Noobdu Biz Yardım Etmiştik alili vardı biraz şarapsızdı o grand soul seti vardı *World* benim eski okul arkadaşımdı hergün okulda mu konusurduk full 15 reslik smsi vardı legandary set +11 + dsr + ref li seti vardı erennnn vardı benim adaşım oda okul arkadaşımdı onun seti çalınmıştı yine leg. set vardı +9 +dsr katakulle vardı Lord vardı ZoMBie vardı daha çok ama aklıma gelenler bu kadar.bn bkydım en basta fulledim mg acdım onuda 16 yaptım sonra elf sonra sm derken full acc yaptım hepsinin seti exe. +11 + dsr + refdi MuTurkeyı Hatırlarsın O Guild Benimdi Durmadan Yunanlılarla War Yapardım Yine SeNİN Serverindaki Gibi Elfin BUFFi Sm MS Açıktı ve Çok Güzeldi Elfler İçin Millet Sıraya Girerdi Bana Buff AT Diye Zaten Davias Kapının Önü Full Elf Kaynardı Warlarda İyi Buff Verirlerdi Sonra Kapandı Server Bir Daha da Girmedim...




  • arkadaşlar tekrar diyorum.. ZORU DENEMEDEN KOLAYA KACMAIN.. !

    herkese ii eglenceler. !
  • eEe hadiyin ..!
  • HayırLı oLsun.
  • tşk ederim.. beklerim .. GeLin..!

  • HAYRLI OLSN ANTEPLİ DEİLİM AMA GELİOM ^^
  • Önerim; serwer ı ya komple kapat yada özelliklerinini değiştir daha kaliteli bişey yap...
  • ya serveri kapat demek olmazda su point silinmese canta silinmese iyi olurdu..
  • Antepli kardeşim Aslında sana ilk başta cevap vermeyecektim biraz mantıksız konuşuyordun bence ama sana yararlı olabilceğini düşündüğüm bir kaç şey var.

    1-Öncelikle Res Konusunda Ms'yı Bahane Ediyorsun Ben Denedim Bende Yaradı Sende Yararmı Bilmem Ama Dene [Quickle Mu Editor v2.0] Bu Editor İle Ms Oranını ayarlayıp kaydedebilirsin.

    2-Bak Yabancı Bir Serverda Söyle Birşey Var Adamlar Senin Düşündüğün Gibi Düşünmüşler Sanırım Bu Yüzden Haftanın Sadece 2 Günü Res Atabilsin Player'lar Tabi Bunu Ayarlayabilirsen Sanırım Sql'den Ayarlayabilirsin.

    Benden Bu Kadar Başarılar.
  • ServeriMDen Çok Menmunum ben .. veagelen oyuncularımda öyle .. oyuncularım benden 1. nsil kanat koymamı istedi bugün +7 sey koymami istedi kirmadim yaptim.. server dahada cok değişti..! DL scrrolları konulsun dediler koydum .. +7 setlr olsun dediler yaptım. 1. nesil kanat olsun bari dediler onuda yaptım.. ben serveri kendime göre deil oyuncularıma göre yapıyorum. !
  • Hemso yeniLikLer daha guzel oLabiLir.TawsiyeLeri goz onune aL bence
  • BENDE CooL Memnun oLdum DOLUNAY MU NUN ADMINI GAZİANTEPLİYİM HAYIRLI OLSUn TUM ARKADASLARA ZORLUK WEYA KOLAYLIK MESELE deiL ONEMLI OLAN DOSTLUK KURULMASI
  • arkadasim tmm goz onunde bulundurmak lazimda ben anket yaptim ve ankette su an oldugu gibi istediler. ama cikipta buradaki 1 kac kisi icin serveri deistiremem ki. ! ha bie CooL kardesimin dediginede katiliyorum onemLi oLan dostluk fakat ZOR SECMEDEN KOLAYI SECMEIN buda onun kadr önemli. !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AntepMu

    cnm kardeşim seninle kavga edemem.. sm nin ms si var ölümsüz lük yapıoo.. bk nin frtotude si var canin full oluo. elfin buff i var ölümsüzlük oolma ihtimalin var.. sen nbuşekilde oyunun tadını alabiliyorsan eger MUDAN hiç birşey anlamıyorsun demektir. bu kadar söylüyorum sana. !

    Sen Kimsin Kime bunu Yaziyorsun Onu bu Forumda Taniyanlar onun kim oldugunu biliyor sen kimsin mu kurdun diye birşeyden mi anliyorsun




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.