Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok sinir etti akşam. 2 saat girmeye uğraştır server sorunu oldu, sonra oyuna girebildik bu seferde ilk göreve çıkarken yükleme ekranında donuyordu oyun. Akşam o kadar uğraştık oynayamadık bile. Artık yarına kaldı.
  • single player, hikaye modu filan bekleyen varsa boşuna beklemesin aradığını bulamaz. Destiny kafasında bir oyun.
  • kutsaltoprak kullanıcısına yanıt
    sıkıntı var zaten oynanmıyor, çok da şaapmamak lazım.
    yani cidden oynanmıyor, yukarıda arkadaşlar yazmışlar. Loading ekranı problemi var, ilk görevi bitirdin diğerlerine geçerken EXP ve level kaybetme derdi var. Var da var yani, redditten anlık takipteyim ama haftasonu oynama keyfi işi felç.

    demo süresini uzatırlarsa ne ala. Twitchde akşam yayın yapan yabancı ekip bile bi b*k anlamadı :)
  • Server acik. Eger sikinti olursa public degil private yapin gorevi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala bir kere bile giremedim resume dedikten sonra Loading ekranında geri atıyor Connection Problem diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de halen giremedim. bu ne saçmalık ya.
    dün gece 2ye kadar denedim olmadı.
    sabah 9 dan beridir deniyorum yine girmiyor.
    anlaşılan tam sürümde ilk hafta hiç giremicez bu gidişle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu bile oynatamadılar millete tam sürümde feci çuvallarlar bu kafayla. Millet ön siparişleri iptal etmeye başlamıştır sinirden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar küçük bi kardeşim var çok merak ediyodu kod verecek varmı teşekkür ederiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem oyununu PC için mi yoksa PS4 içinmi alsam bilemedim. İkisi arasında kaldığım için birde size sormak istedim yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Elindeki pc ye bağlı.Ortalama bir pc'in varsa hiç kasma direkt konsola al.
  • Bilgisayarım gayet iyi o yönden sıkıntım yok. Ama konsol mu iyi olur yoksa Pc mi onu bilemedim.
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    PS4 Proda mı oynuyorsunuz?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semmellow -- 26 Ocak 2019; 13:49:25 >
  • Bioware ile ilk mass effect 3 ile tanıştım. oyun glich doluydu. Hele pc taafında ki glichler yenir yutulur türden değildi. ama oyun çok güzeldi. Bioware, destiny yapımcı şirketi kadar kuvvetli değil. Ama bir yandan hoşuma giden ufak detaylar var. mesela; single playersanız, oyun düşman gücünü ve adetini buna göre ayarlıyor. takımınız 4 kişiyse düşman atak dalgası artıyor. kuvvet ve armorları da. Mesela match making sistemi var. uygulamalardan adam aramak zorunda değilsiniz. bir soru cevapta; takımdakilerin load out unu görelebiliyor mu diye sordular. göremiyoruz. ama ilk güncellemeyle yapalım doğru bir istek diye dönüş yaptılar.

    Oyunun oturması için sabır göstermek lazım. çıkış aşaması için fazla hata var ama düzelmesi hepimizin hayrına olur. her demo sıkıntılı olur, bu yüzden kimseden key istemedim ki oynayıp sinirlerim bozulmasın diye az sabır gösterelim.




  • "Connection Problem" yazıp duruyor sürekli.
    oyuna giren oynayan var. ben daha Log in olamadım.
    bu ne saçmalık ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kendini oynatıyor güzel ama sırf rezalet ötesi düşük frame sorunundan dolayı almam ben bu oyunu. 60fps yapsalardı zevkle oynardık one x de bile fps 25 lerde geziyor tam bir skandal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo sonrasında izlenimlerim şöyle,
    ilk Geceki Server hatalarını dikkate almıyorum. Her yeni ip de olabilecek şeylerdi. Oyun İlk görevden başlamadığı için Pek öyle ahış şahım bir sinematik göremiyorsunuz. Tarsis içinde TPS değil FPS ye dönüşüyor karakteriniz. Konuşma animasyonları her oyun kadar. Horizo Zero Dawn daki gibi senkronu vs ile sizi tutmuyor ilk oynadığınız an bile atla seçeneğine basmak istiyorsunuz. Tüm diğer mekanlarda olduğu gibi Taris içinde FPS daha da yerlerde Allah'tan oyunu FPS yapmamışlar diyorsunuz. Frosbite benim için çok özel bir motordur ve 4k TV + One X te dahi prüzsüz bir görüntü elde edemedim. Mekanlar dikey olarak derinlik veriyor ama yatay da sanki daracık yerlere sıkışmış gibisiniz(Tabi demodaki alanları göz önünde bulunduruyorum). Kaplamalardan mı atmosferden mi bilmiyorum ama tek gördüğüm sonsuz bir "Yapaylık". Atmosfer bir türlü içine alamadı beni. Bunun PVP si olmuş olsa düşünemiyorum. Sonradan çıkartma kararlarına şimdi saygı duydum. Oyundaki müzikler fazla kasvetli sizi bir sonraki noktaya hazırlayamıyor. Bir Destiny şaheseri beklememelisiniz. Haritası Destiny'nin 25 katı büyüklüğünde olacağı söylenmişti açıkçası her mekan girişinde her mekan çıkışında yükleme ekranlarının gelmesi fena halde can sıkıcı. Bir dönem Division 1 de yükleme ekranı yok denildiğinde bu mu yenilik diye dalga gecen arkadaşlara oynatsanız 2019 da bu ilkelik nedir der. Bahsettiğim şey oyunun donması değil. Bildiğiniz bilinçli şekilde yapımcı bir logo ve görsel koyuyor ve yeni mekan yükleniyor.
    Savaştığınız düşmanlar kimi yerde aniden ışınlanır gibi çıkıyor ya da ışıklanır gibi ölüyor. Karakter tasarımları gördüklerimi hesaba katınca içler acısı. Uçan kuşlar ve sesleri dışında hiç birini sevmedim. 1990'ların susam sokağı kuşağındaki peluş oyuncaklar gibiler mermi sıkmaya kıyamazsın ama bombalar yağdırıyorsun. Oyunda tek başarılı şey belki de vuruş hissi o da fazlasıyla egzejere edildiği için. Muhtemelen çok kısa sürede kontrolcü şarjlarının pilleri de bitecek. Bazen kombatta değilken bile titriyor.Yıllarca Destiny' e karakter konusunda eleştiride bulunmuştum ama kabalları çıkartınca bana göre çoğu Anthem'dekilerden güzel. Oyunu single oynarken de yanınızda javelin li botlar oluyor Halo daki gibi öldüğünüzde sizleri uyandırabiliyorlar. Oyunda easy normal hard dışında ekstra 3 tier daha var bunlar hikaye bitince 30 level olarak öneriliyor. Oynanışa göre muhtemelen zorlayıcı olacaktır ve işte o zaman seçilen karakterlerin özellikleri önem kazanacaktır. Şu anda oynadığınız Ranger ın süreki jet pack li sıçrayışları ve gürültüsü sşzş samanla aşırı derecede sıkabilir. Kimi arkadaşlar Monster Hunter dan esintiler buldu bende düşmanların bazı özellikleri (Buzlaması,ateş salması yönünden) Horizon zero dawn'a benzediğini düşündüm. Temel mantık öğlerelerini Destiny'den aldığını görüyorsunuz ama Hikaye anlatımı kıt bir destiny de sıradan bir 10.Level bile size birşey anlatırdı ancak burada görev odaklı bir gidişat mevcut. Demoda Stronghol de var oraların zevki zaten co op da çıkar ve arkadaşlarınızla kuracagınız kordinasyona göre şekillenir. FPS Düşüşleri grafik bunlar toparlanır elbette ama bana yepyeni gizem dolu bir dünyanın kapılarını malesef açmadı. Bir sonraki hiç bir adımı merak etmedim ki bu kadar haber paylaşıp takip etmeme ragmen. Sonucta bu işler video ile vs olmuyor kendiniz deneyip karar veriyorsunuz. DLC sistemnin olmadığı çok güzel bir Anthem Destiny ye rakip olabilirdi, isterdim de ama görüyorum ki bu yapım sadece Destiny nin yerini güclendirdi. Mass effect gibi gecmişteki oyunlarından bu kadar etkilenmek yerine daha özgün bir yapım ortaya çıkarsalardı daha cok basarılı olurlardı. Farklı br şey yaptıklarını sadece kendileri düşünüyor gibiler. Herneyse yine de emekleri için teşekkürler umarım hakkaniyetli fiyatlarla, begenenlerine ulaşır ne onlar zarar eder, ne de destekçileri hayal kırıklığına çok da ugramaz. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim gece düzeldi bağlanma sıkıntısı. 3 e kadar oynadım. sabahtan beri de kastım baya 15lvl 125gs (Destiniydeki power) oldum bitti görevler. Tek bir stronghold görevi var sanırım dev örümcek li olan. Bitirdim onu hep aynı görevi yap diyip duruyor. Freeroam a çıkamadım hata verip duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kodu olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    ps4 slim mi? gene oynayamayacağız oyun desenize ac odyssey den sonra
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.