Şimdi Ara

Anti-Virüs programı satın almayı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar anti virüs programı satın almak mantıklı mı? yoksa free olan versiyonlar yeterli mi? bilgisayarımda avast home var. ama nedense son güncellemeleri yapsam da, flash bellek virüslerini bulamıyor? diğer programları da denedim ama sürekli deneme kodu girmek de sıkıntılı. acaba 1 yıllık program satın almalı mıyım? siz neler dersiniz? bilmiyorum ama şöyle bir düşüncem var. free ya da deneme versiyonlarına şirketler tam destek vermiyor gibime geliyor. free ya da trial olan bir sürüm. 10 virüs buluyorsa satın alınan sürüm 40-50 bulur diye düşünüyorum, varsa tabi.

    ne dersiniz.



  • Biraz fark olduğu doğru ama avast pek güncel kalmıyor.
    Free kullanmak için avira yı tavsiye ederim www free-av com dan indirebilirsin.
    Yeni çıkmış bir virus tespit edilip database e yüklenmedikçe hiçbir program virüsü göremez. Ama virus programı değilde genel kapsamlı internet security tipi ürünler programların çalışma şekillerini de inceliyor. Sana trojan benzeri davranış diye uyarı verebiliyor. Yada internet üzerinden bilgi yollamayı kısıtlayabiliyor. Bu ürünlerde free olarak yok bildiğim kadarıyla.
  • internet security almayı düşünüyorum ama bilmiyorum kararsızım. free ye devam mı etsem yoksa ücretli bir ürüne mi geçsem.
    avast in internet security tarzında bir programı yok sanırım.
    avira da düşünülebilir.

    ama şunu sormak istedim aslen. bu programlara para verip kullanan arkadaşlar memnun mu? iyi ki de paralı kullanıyorum diyorlar mı?
  • Ben kaspersky lisanlı internet security kullanıyorum. Free lerde iş görüyor çok şart değil lisanslı en fazla çökerse bi formata bakar. Lisanslı aldığında da çökmeyecek diye birşey yok tabi. İnternet security istiyorsan paralı alıcaksın gibi sadece antivirus istiyorsan free devam et derim. İnternet security bazen fazla karışıyor işe kapatmak zorunda kalıyorum.
  • eğer para ile almak istemiyorsan avira tavsiye ederim.eğer illa paralı diyorsan Kaspersky 2010
  • Lisanslı alıp kullanacaksan kesinlikle Norton Internet Security 2010 ya da Kaspersky Internet Security 2010 öneririm.
  • Duruma şöyle açıklık getireyim eğerki bilgisayarından internet üzerinden alışveriş yapıyorsan yada diğer bilgisayarların sürekli açık kalıyorsa ve diğer aile bireyleri kullanıyorsa bilgilerinin yabancı kişilerin eline geçmesinden korkuyorsan veya bilgisayarında önemli dosyalar tutuyorsan evet bir lisanslı program şart buda Kaspersky Internet Security 2010 en iyi seçeneklerden biri.

    Gel gelelim benim çok önemli bir işim olmaz sadece bilgisayarımı savunmak istiyorum dersen çeşitli parçalarla bir internet securitynin sağladığı bütün özellikleri free olarakta kullanabilirsin oda şöyle oluyor.

    Avire Free
    Super Antispyware
    COMODO Firewall
    ilaveten tercihe bağlı Advanced System Care (bu bilgisayarı temiz tutma amaçlı bir program yüklemeyede bilirsin güvenlik için çok büyük etkisi yok)

    Bu yukarda dediğim programların free sürümleri mevcut yükleyip kullanırsan gayet yüksek oranda korunabilirsin. Tabi bir lisanslı program alıp zahmettende kurtulabilirsin sana kalmış.




  • Ben de uzun yıllardır güvenlik yazılımına para vermeden ya illegal yollarla ya da free sürümlerle idare ettim, tabi sık sık format atarak Geçen sene canıma tak etti ve Norton Internet Security 2009 yazılımına bastım parayı aldım ve 1 senedir gerçekten rahatım. Hem ruhen hem de bilgisayarın sağlığı açısından, bu sana kalmış birşey açıkçası. Internet security yazılımları elbette daha yüksek koruma sağlıyorlar ve kampanyalar dışında da sanıyorum hepsi ücretli. Eğer ekonomik olarak sorun değilse senin için KIS ya da NIS almanı öneririm, al ve 1 sene boyunca düşünme gerisini. Ya da kampanyalardan da faydalanabilirsin, forumda mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.