Şimdi Ara

Anycast miracast chromecast ve diğerleri hakkında genel bilgi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
12.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spunch1212

    Teşekkürler hocam. Peki sizce düşük bütçe ile anycast,mirascreen gibi bir cihaz mı almalıyım yoksa bütçeyi yükseltip android tvbox mu bakmalıyım ?

    İptvden maç,film,dizi izlemek için kullanacağım.

    Alıntıları Göster
    Çakmasını kesinlikle almayın. Pişman olursunuz. Linkte orjinali satılıyor. Mi boxlarda var ama onlar daha pahalı. Mi box başlığında şikayet edende çok övende. Chromecast da İp tv kullanmadım ama kullananlar sorunsuz olduğunu yazmıştı. netflix, film izleme sportif, youtube vs zaten muhteşem çalışıyor alette.

    https://www.hepsiburada.com/google-chromecast-3-nesil-p-HBV00000K4HXM?magaza=Kindle Türkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 24 Aralık 2019; 10:20:28 >




  • Netflix miror casting de engelli.. İster chrome cast ister başkası olsun izleyemessiniz.. Öyle bir hevesle alırsanız hayal kırıklığı yaşamayın iyi araştırın..

    Çakma denilen castinglerde şu an son nesiller hd yayın dahil hepsini stabil yapabiliyor.. Bende chrome ilk nesil de var normal olanlarda var. Elimde 5 yıllık ezcast dongle da var hala canavar gibi çalışıyor..
  • Biraz araştırdım. Google chromecast 1 cihazına desteğini çekmiş. Ona güncelleme gelmiyor.

    Charomecast 2 1080p 30fps yansıtabiliyor.

    Chromecast 3 1080p 60fps yansıtabiliyor.

    Chromecast ultra 4k 60fps


    2 çeşit yansıtma var miracast telefonun ekranını yansıtıyor. Ekranda ne varsa o hdmi çıkış gibi. Şarjı çok yer.

    Diğer cast cihazları ise telefondan cihaza birnevi link atıyor . telefonda seçtiğiniz videoyu cihaz kendi işlemcisini kullanarak internetten çektiği veri ile tvye gönderiyor. Telefon %99 devreden çıkıyor. Tabi telefonun hafızasındaki dahili videolarını tvye göndermiyorsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 24 Ocak 2020; 11:1:52 >
  • Cast cihazını iki tür kullanırsınız..

    1) direk telefon daki görüntüyü yansıtırsınız bu nerde işe yarar derseniz şu anda artık video cast yapan portallarda castingi engelliyor buralarda yarar yada face Twitter yansıtırsınız direk..

    Deli gibi enerji tüketir telefonunuz zaten aşırı şarj tüketimi diye ikaz verir eğer o özellik varsa... Ve tel aşırı ısınır öyle. Böyle değil..

    Direk teldeki görüntüyü yansıtıcaksanız arka plandaki her şeyi çalışan bütün app leri kapatın. Teli şarja takın. Ondan sonra. İzleyin..

    2) app üstünden yansıtma bunda da app den yansıttığınız için video müzik telefonunuzda çalışmaz direk ekrana verir görüntü vr sesi hem şarjınız az gider hem telefonunuz ısınmaz hemde bir yandan telde başka işlerinizide halledebilirsiniz whatsapp den yazışırısınız, face girersiniz, telefonla görüşürsünüz..




  • Hocam selam. Anycast var bende memnunum ama arada donup takılıyor .bu yanında verilen anten li kabloyu taktım ancak aynı .bende kabloyu kestim açtım birde ne göreyim anten kablosu boş :)) yani uygun fiyatlilarda anten kablosuna güvenmeyin.
    Bende şimdi cihazın içini açtım ve anteninin 2 cm boyunda dandik bir şey olduğunu gördüm .birkaç güne bu antene uzun bir anten lehimleyip deneme yapacağım .umarım donma falan olmaz o zaman :)
  • dj_citax kullanıcısına yanıt
    Hangi. Antcast var bilmiyorum biliyorsun çok çeşidi var.. Kendi app si ile kesinlikle izleme çok kötü.. Önerdiğim app leri indir.. Ben kendi app sini hiç kullanmıyorum sadece güncelleme için ve ayar için kullanıyorum...
  • Konu için teşekkürler. Ben de led tv için bu cihazlardan düşünüyorum. Fakat telefonumdaki interneti kullanacağım. Bu şekilde telefondan belgesel kanallarını falan tv ye yansıtabilir miyim? Hangi cihazı önerirsiniz f/p olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 18 Şubat 2020; 10:21:22 >
  • Cast cihazlarının mantığı belli ortak wifi yi kullanır router olarak sende cast cihazına bağlanırsın izlersin ve İnternetini kullanırsın.. Telefondan denemek lazım denemedim ama telefonuna wifi modem kurup Cast cihazınızı ona bağlayıp denemek lazım..
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım ama güvenilir bir bilgi bulamadım. Bugün de gittigidiyor çek vermiş son günü ona göre alacaktım. Anycast m4 plus var gg de. Bir yorumda mobil veriyi kullanabildiğini yazmış ama alsam mı bilemedim.
  • Telefonu nu modem yaptıkdan sonra sadece tahmin yürütüyorum cast cihazını o wifi hattına bağlarsan olur gibime geliyor.. YouTube da bir arat derim kesin birileri yapmışdır.. Şimdi ayarlarla oynamak istemiyorum yoksa deniycem
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Telefondan wi-fi paylaşımı açıkken ekran yansıtma (smart view olarak var benim telefonda) açılmıyor. Yanı smart viewi aç dediğimde smart view ve mobil veri aynı anda açılamaz diyor. Sanırım olmaz gibi. Neyse teşekkürler.
  • App ile dene bence
  • Sorunun tabletle lgili olabilir birde telefondan yada başka.bir cihazdan dene
  • Arkadaşlar Anycast modellerine baktım. Fiyatları makul ama hangi modelini alacağıma karar veremiyorum. Donanım olarak en iyisi hangisi? Ayrıca Chromecast haricinde (çünkü orjinali pahalı) marka ve model tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tabletimden ekranı TV'ye yansıtmak için "ROKIFY" uygulamasını çok beğendim.

    Uygulamanın içinde tarayıcı var. Orda bir linke girdiğinizde örneğin beinconnetten bir kanal açtığınızda TAM EKRAN olarak TV'ye yansıyor. Diğer baktıklarım TV ekranında yarım görünüyordu.

  • Castify mümkünse reklamsızı , tubio aktif iki kullandığım uygulama..

    Tubio yu sadece ve sadece YouTube için kullanıyorum.. YouTube da playlistlerde bir şey izledinmi sırayla sana izletiyor ..

    Mesela bir dizi izliyceksin ve yada kilipler yada bir program serisi kanalın playlistine tıkladın kendi otomatik birinci bölüm ikinci bölüm geçiyor..

    Sürüsüne bereket uygulama denemişimdir store daki hemen hemen bütün cast uygulama larını indirmişimdir tek bu uygulamada bu özellik var.... Çok aradığım bir şeydi çünkü..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    Castify mümkünse reklamsızı , tubio aktif iki kullandığım uygulama..

    Tubio yu sadece ve sadece YouTube için kullanıyorum.. YouTube da playlistlerde bir şey izledinmi sırayla sana izletiyor ..

    Mesela bir dizi izliyceksin ve yada kilipler yada bir program serisi kanalın playlistine tıkladın kendi otomatik birinci bölüm ikinci bölüm geçiyor..

    Sürüsüne bereket uygulama denemişimdir store daki hemen hemen bütün cast uygulama larını indirmişimdir tek bu uygulamada bu özellik var.... Çok aradığım bir şeydi çünkü..

    @darkmoon34 Hocam merhaba. Telefonum Huawei,kendi ekyansıtma özelliği var. Cihaz ise mirascreen g4 yeni aldim. Önce kendi yansitnasindan bağlandım TVye. Sonra dediğiniz uygulamaları dememek istedim, tam adı Castify ,Rokify olan bir uygulama bulamadım. Mesela Castify yazınca birçok uygulama çıkıyor hangisini yüklemeliyim. Ezmira diye bir uygulama yükledim ama onda da dediğiniz gibi telefonu boşa çıkaramadım. Yani arka planda ekran yansıyacak ama biz telefonda başka uygulamalara girebilecez anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim benim gibi bu işin acemilerine. Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekurite -- 25 Ekim 2020; 9:47:39 >




  • Sekurite S kullanıcısına yanıt

    Playstore castify yaz çıkar zaten..


    Castify TV for chromecast ... Firmanın adıda zaten castify..

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.