Şimdi Ara

ANYCOOL F818

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ANYCOOL F818 telefon almayı düşünüyom fakat yeterli bir acıklama olmadığı için kararsızım,kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verirlerse sevinirim.ayrıca bu telefonda türkce menü yokmu? acıklamada Dil:Multi-Language yazıyor teşekkür ederim.



  • nuhahaaa açtıracaksın yine arıkan ın bayramlık ağzını sen.
  • ANYCOOL F 818 Aman, aman yaklaşmayın bu cihaza. Garantili diye güvenip aldım üç haftadan fazla kullanamadım. Birde çıkan arızayı kullanıcı hatası diye bana ödetiyorlar. nasıl garantiyse? cihaza zarar vericek bir şey yapmadığımı ıspatlıyamıyorum,ben bozmuşum gibi görünüyor halbuki cihazın şarj soketi yani giriş yeri toplam üç kere şarj olmaya dayanamadı. Ürettikleri adi parça bozulunca kullanıcı hatası diye faturayı müşteriye ödetiyorlar.
    3 -5 kuruş fazla ödeyin böyle uğraşmayın. Bunların garantisi alıncaya kadar.
  • anycooldan uzak durum derim
  • Almış .....reklam içinde buraya yazmış....Aynı fabrikada FASON OLARAK üretilerek tek elden dağıtılan bu modeller ülkemizde farklı isimler çakılarak piyasaya sürülmüşlerdir.Bizlerde farklı marka zannedip alıyoruz.
    anycoolt818--smile t818-myphoe 100 ---anycool Z100 drv 818 bu isiemleri daha da çoğaltabiliriz rkadaşlar...Hepsinin kasanın şekli dışında ,bazılarının kasasıda aynı değişik bir yanı yok menüsüne,diline ve de içindeki ikonlara kadar aynı mallar bunlar...FASON ÜRET--TÜRKİYEYE GETİR İSİM ÇAK VE SAT DURUM BU KADAR AÇIK ARKADAŞLAR...bilgi olsun diye yazdım..Bu benim tespitim...Diğer tepitleri de dinlemeye hazırım..lütfen yazın tartışalım..sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 25 Aralık 2008; 12:03:47 >
  • ANYCOOL F818 i geçen ay aldım 5-6 gün kullanmaya çalıştım sonrada iade etmek istedim aldığım yere almayıncada daha geçenlerde tüketici hakem heyeti kararıyla zorla iade edip paramı aldım.malzeme kalitesi gerçekten vasat usb girişinde oturma aksaklıkları oluyor kamera 1.3 le alakası yok.ses tatmin edici değil.sadece görüntü olarak çok şık bir telefon bende ona aldanıp almıştım..hatta forumca benim iade olayımı ve yasal mücadelemi bilmeyen kalmadı konu 1.5 ay güncel olarak okundu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.