Şimdi Ara

AnyCool t808 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana tek batarya geldi üzerinde. Fazla bataryasını satmak isteyen vrsa alabilirim.
  • selam dostlar..bugün doğubankdan bir anycool aldım...eve getirdim ve kulaklığı taktım .fakat kulaklığı takar takmaz telefon kapandı...ayrıca kablosuyla pc ye bağladığımda pc hiç bir peki vermedi...nedeni ne olabilir arkadaşlar????
  • quote:

    Orjinalden alıntı: supermancan

    selam dostlar..bugün doğubankdan bir anycool aldım...eve getirdim ve kulaklığı taktım .fakat kulaklığı takar takmaz telefon kapandı...ayrıca kablosuyla pc ye bağladığımda pc hiç bir peki vermedi...nedeni ne olabilir arkadaşlar????


    hocam hemen geri götürüyosun.
    değiştiriyorlar o kadar.

    Dediklerini anlat işte orda.
  • Arkadaşlar bunlara firmware nereden bulacağız? Ben 2tane t818 almıştım birisinde ekstra olarak dahili telesekreter vardı ve süperdi ama bunda yok çünkü yazılımı daha eski.
  • firmware ile divx özelliği katılabilseydi çok güzel olurdu. Programcı arkadaşlara duyurulur
  • arkadasım dogru bilgi verelim lutfen t818 modelınde tv yok demıssın ama tv var t818 de dogru bilgi verelim lutfen buradan bilgi edinip telefon alanlar var yanıltıcı olmuş senın yazdıgın

    http://www.youtube.com/watch?v=cEtz7FIIlX8 buradan seyret bakalım varmı yokmu.....

    resimdede sag taraftakı tv yazısını dikkat et......


    quote:

    Orjinalden alıntı: alakalı

    bendeki batarya böyle sorunsuz bir batarya ayrıca resmi telefonla çektim kapalı alanda ve ışık az iken birde t818 daha iyi bir telefon fakat tv yok diye ucuz
     AnyCool t808




     AnyCool t808




  • bu t808
    letus ile %100 aynıdır. marka farkı var ve 3-5 usd kutu farkıyla 2 katına millete satılıyor.
    isteyen olursa anycool t808 tedarik ederim.
    msn: nstyleshades@windowslive.com
  • Bende t818 var, t808'e göre tek farkı çift kamerası ve 3g desteği, menüsünden özelliklerine göre herşeyi aynı, ikisini de kullandım biliyorum. Herkese tavsiye ederim çok güzel cihazlar. Ekranı başlı başına bire olay zaten, büyük keyif o koca ekranda tv izlemek.
  • arakdasım bende 2 haftadır bakıyorum gg de uygun fıyatlı 1 gb hafıza kartı ıle satılıyor t818 hoş bir telefona benzıyor sen kullandıgına gore onerırmısın yanı telefon hakkında bıraz bilgi versene rica etsem
    quote:

    Orjinalden alıntı: tas7035

    Bende t818 var, t808'e göre tek farkı çift kamerası ve 3g desteği, menüsünden özelliklerine göre herşeyi aynı, ikisini de kullandım biliyorum. Herkese tavsiye ederim çok güzel cihazlar. Ekranı başlı başına bire olay zaten, büyük keyif o koca ekranda tv izlemek.
  • arkadaşlar batarya temin edemedim daha da yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • beyler flash bulan oldu mu?
  • ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN T818 MODELİNİ ALDIM TELEFON GÜZELE BENZİYOR YALNIZ TV SİNİ Bİ TÜRLÜ AYARLAYAMIYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI?İYİ AKŞAMLAR
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DorSey

    ben karar verdim t818 modelini alıcam cunku bakıyorum özelliklerine hepsi aynı gibi gorunuyor t818 de 3g var artı olarak birde görüntüsü daha hoş ve t818 artılarına ragmen daha ucuza satılıyor t808 den
    3G yi kesinlikle desteklemiyor, cihazda UMTS şebekesi yok öyle satıyorlar ama 3G Türkiye ye geldiği zaman herkes anlayacak :) Sadewce 2 tane kamerası var her 2 kamerası olan 3G yi destekleyecek diye bir durum söz konusu değildir ;)
  • anycool t808 ile t818 arasında ne gibi farklar var
    satan arkadaşlar varsa verebilecekleri son fiyatları bana pmleyebilirler
  • anycool t 808 aldım. dünden beri mp4 yüklemekle uğraşıyorum. önceki mesajlardan birinde arladaş bahsetmiş. görüntü çokyavaş ilerliyo ses normal ilerliyo. bu herkesde mi böyle. ayrıca her ürlü mp4 formatını denedim olmadı. nasıl düzeltile bilinir? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarboy

    anycool t 808 aldım. dünden beri mp4 yüklemekle uğraşıyorum. önceki mesajlardan birinde arladaş bahsetmiş. görüntü çokyavaş ilerliyo ses normal ilerliyo. bu herkesde mi böyle. ayrıca her ürlü mp4 formatını denedim olmadı. nasıl düzeltile bilinir? yardımcı olursanız sevinirim.


    Mp4 filmin çözünürlüğünü ve ses formatını değiştirirsen belki çözüm olabilir. Örneğin elindeki filmin çözünürlüğü 640x480 ise bu çözünürlüğü telefonun ekran çözünürlüğüne göre değiştirebilirsin. Ayrıca ses codec' ini de değiştirmek gerekebilir. Yani elindeki filmin ses codec' i aac ise sen bunu mp3 olarak değiştirip deneyebilirsin.
    Yukarıda bahsettiğim değişiklikleri pc ve gerekli bir programla yapabilirsin. Program olarak ''total video converter'' veya ''im too mpeg encoder'' i tavsiye ederim.




  • zaten normal filmi converter kullanarak mp4 e çevirip yükledim. her türlü mp4 formatını denedim. sadece ipod mp4 formatını destekliyo. diğerlerine tanımlanmayan format diyo. onda da video yavaş oynuyo. 3 gp de sorun yok. fakat onunda en kalitelisinin görüntüsü dahi mp4 den çok kötü.
  • Anycool için Format kodu 1122 isteyen bir arkadaş olmuştu :)
  • İki haftadan beri anycool T818 kullanıyorum bir çok eksiği olmasına rağmen 260 YTL verdiğime acımadım.
    Ancak eksiklikler için firmware yükleyeceğim bir site falan varmı bileniniz varsa yardımcı olalım. Teşekkürler
  • ARKADAŞLAR bir yabancı sitede anycool ve benzeri telefonlar için PC senkronizasyon programı buldum işte link
    http://www.classi-fieds.com/mt6227/mt6227-usb-sync.php

    Önce telefonu bilgisayara takın
    sonra denetim masası/ sistem/ donanım/ aygıt yöneticisi tıklayın
    Sonra soru işareti olan yeri MT6227 (( Anycool T818 için 6227) yazan yeri )
    sağ tıklayıp MT6227 (( Anycool T818 için 6227) yazan yeri tıklayacaksınız ) oradan sürücü güncelleyip PC Suite programından setting bölümünü tıklayın orada COM 4 yazan yeri seçip
    telefonunuzda yüklenmiş dosyaları görebilirsiniz bildiğim bukadar

    http://www.classi-fieds.com/mt6227/mt6227-usb-sync.php




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.