Şimdi Ara

anywhere mx 2 hk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , yeni anywhere mx 2 mouse aldım fakat bilgisayarıma bir türlü bluetooth ile gösteremedim. Farklı bir kaç bilgisayarda denemiş olmama rağmen yine görmedi. İşin ters tarafı ise ios ve andriod iki cihazda denedm gördü tanıdı. Denediğim bilgisayarlar win10 işletim sistemine sahip. bu cihazı kullanan veya yanlış yaptğm bir şey mi var. yardımlarınızı rica ederim



  •  anywhere mx 2 hk yardım
    Bu ürünü kullanan veya yardımcı olabilecek kimse yok mudur ? Bilgisayarımın bluetooth donanımında da birsorun yok yine logitech bluetooth klavyeyi sorunsuz bir şekilde tanıtabiliyorum ama mouseyi hala bilgisyara gösteremedim bile.
  • bir kiişimi çıkmaz yardımcı olacak :D bugün vatan bilgisayara götürdüm farklı bir kaç pc de denemk için ve hepsinde sorunsuz olarak gördü. Benim bilgisayarımdaki sorun nedir ki başka bluetooth cihazları görüyor da bu mouseyi görmüyor.
  • Aynı Sorun bende yaşadım, bu mouse bluetooth version 4.0 ve üzeri destekliyor.

    Manual sitesinde de uyumluluk bölümünde "Microsoft Windows (7, 8 veya üzeri), Bluetooth 4.0 veya üzerini destekleyen tüm bilgisayarlar." ibare şeklinde belirtmişler.
    Kullanımış olduğum Asus laptop Bluetooth vers. 3.0 destekiyor. Birde benim laptopa güncel win 10 driverı yok Windows 10 bluetooth'u otomatik tanıyor.
    Uyumluluk probleminden kaynaklanıdğını düşünüyorum.
    Muhtemelen sizdekide benzer problemdir.
  • eyvallah hocam tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.