Şimdi Ara

AOC CQ32G1 Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AOC CQ32G1 bu monitörden kullanan arkadaşlar var mı? OSD ayarlarını nasıl yaptılar ve hangi kabloyla bağlantıyı sağlıyorlar? Oyun pek oynamıyorum ancak yine de videolarda pürüzsüz bir görüntü aldığımı düşünmüyorum. Ghostingden şüpheleniyorum.




  • Bu monitörü alacak varsa KESINLIKLE almasın. Hepsiburada'dan aldım, iade etmek için geri gönderiyorum. Anormal seviyede bir ghosting/ motion blur var. Çok yavaş videolar izlerken sorun yok ancak biraz hızlanınca görüntü netliği acayip zayıflıyor ve göz yoruyor. İnternetten denemediğim ayarı kalmadı.Ancak hiç bir çaresi yok. İnternette bir çok konu var bununla ilgili. Onlardan biri

    https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/cq32g1#:~:text=The%20AOC%20CQ32G1%20is%20a%20decent%20overall%20monitor.,blur%20with%20fast%2Dmoving%20content.

    Burda da bahsedilmiş ghosting/motion blurdan.

    Keşke biraz daha araştırıp alsaydım. Tüm sitelerde yüksek puanı. Alanlar sadece fotoğraflar uğraşıyor heralde.





  • Ben de 3 hafta civarı kullanıyorum bu monitörü. Sadece bir şey izlerken değil internette gezdiğim zamanlarda dahi felaket gözlerimi ağrıtıyor. 32 inç ben yakın oturuyorum ondan oluyor diye düşündüm ama sıkıntı monitörde sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anarcho

    Ben de 3 hafta civarı kullanıyorum bu monitörü. Sadece bir şey izlerken değil internette gezdiğim zamanlarda dahi felaket gözlerimi ağrıtıyor. 32 inç ben yakın oturuyorum ondan oluyor diye düşündüm ama sıkıntı monitörde sanırım.

    Maalesef rezalet bir monitör. Ayar yaparak çok az azaltılabilir bu sorunlar ancak çaresi yok. Üstte attığım linkte çok detaylı bir inceleme orda da response time ın rezalet olduğunu görebilirsin. Sıkıntı monitörde. Acayip motion blur var. MBR ayarını bi dene ama olacağını çok zannetmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.