Şimdi Ara

AOC uygun fiyatlı oyuncu monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AOC uygun fiyatlı oyuncu monitörünü duyurdu
    Oyuncu monitörü üreticileri çıtayı yukarılara doğru çekerken bütçelerini düşünen oyuncular için farklı seçenekler sunan markalar da var. AOC oldukça uygun fiyata sahip yeni bir oyuncu monitörü duyurdu.



    AOC 24E11XH özellikleri ve fiyatı



    AOC 24E11XH oyuncu monitörü büyük beklenti içerisinde olmayanlara yönelik geliştirilmiş. 23.8 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör 100Hz tazeleme hızına ulaşabiliyor. 8-bit renk derinliği olan panel 16.7 milyon renk barındırıyor. Parlaklık ise 300 nit seviyesine çıkıyor.



    Ayrıca Bkz.AOC oyuncular için taşınabilir monitörünü duyurdu



    Tatmin edici derecede akıcı görseller sunan monitör 4ms griden griye tepki süresi mevcut. Mavi ışık filtresi yanında SDR içerikleri HDR olarak ölçekleyen bir mod da mevcut. HDMI 1.4 ve D-Sub girişleri olan AOC 24E11XH monitör modeli 74$ gibi bir fiyattan satışa sunulacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/23/aoc-24e11xh-monitor-launched/







  • 3 aydır deli gibi monitör araştıran biri olarak, panelin IPS, VA, TN olmasının hiç bir önemi "yok" ama hani olurda önemseyen çıkarsa https://www.displayspecifications.com/en/model/12693668 IPS miş

  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef çook yanılıyorsunuz TN VA ve IPS çok farklı ve gayet hissedilir özelliklerde ayrışıyorlar. Araştırmanızı yabancı kaynaklardan bi daha yapmanızı öneririm Türkiye'de monitör incelemeleri kutudan çıkarma ve iyiymiş ya çalışıyor işte demekten ibaret.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Monitor almayi dusunuyorsan en azindan marketlerdeki teshir urunleri kontrol et. Değişik renk ve boyutta metin ve görseller içeren bir web sitesini her monitörde, degisik acilardan bakarak incelersen ipsin ne demek oldugunu anlarsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 25 Aralık 2023; 05:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Yilmaya @gidi Arkadaşlar ironi yaptım, monitör demek panel tipi demektir, sağolsun ekrem haberde hiç bahsetmemiş... İmkanım olan yerlerde ufotest ve vscode ile bir kaç deneme yaptım ama işin içinden çıkamadım, ortam adınlatmasına ve monitör ayarlarına müdahale şansın yoktu. Aslında işyerinde ve evde TN panel kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok, Asus VG248QG alıp geçecektim ama VA ve IPS i tecrübe etmek istedim, VA da gölgelenme IPS de parlamadan (baş ağrısı göz yorgunluğu) şikayetçi insanların konularını inceledim aylardır, şahsi çıkardığım sonuç şudur, gerek alışkanlık, gerek göz hassasiyetine göre kişiden kişiye değişiyor, dediğiniz gibi yeterince deneyimleyip karar vermek en iyisi.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.