Şimdi Ara

aoe 2 conquerors spanish için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    multiplayerde bir arkadaşım ispanyolları seçiyor ve o ırkın özelliği olarak topçular ve kaleden çıkan atlılar ile saldırdığında ne Türklerle ne de bizanslılarla onu dırduramıyorum. Topçuların rangeleri daha fazla sanırım. Bu tarz bir atağa karşılık nasıl karşıkoyabilirim?



  • uzun zaman oldu oynamayalı am aklım da kalanlara göre örn;

    briton seçip kaleden yüklü longbowman basabilirsin ispanyol conquistadorlara etkilidir.

    celt secip onager+scorpion yüklü basabilirsin.bunlardan yeterli sayı basarsan karşında ayakta bişey bırakmazsın...
  • ok dostum bu hafta sonu bu dediklerini deneyeceğim. Sonucu burada paylaşırım.

    Oyun eski olduğundan sanırım, senin dışında kimse görüş belirtmedi.

    tsk.
  • ispanyollar aslında o kadar güçlü bir ırk değil. Biz lisedeyken internet kafede çok oynardık hesabına yemeğine fln. Ztn Irk seçmek yasaktı, paso random. Sadece oyunu iyi bilmeyen adamlar ırk seçerlerdi ve çoğu da ispanyol ve bizans fln alırdı. Oynamayalı 6-7 yıl oldu ama benim favorim Koreanlardı. Siege Onager'ın menzilini 8+4 yaptığında Bombard Towerları sorunsuz yıkabilirsin. Bombard Tower'ın max menzili 8+3. Ayrıca Sürü ile War Wagon yaparak da Siege Onagerleri koruyabilirsin. Ama Halberdierlere karşı dikkat et, War Wagonları indirmenin en iyi yolu halberdierlerdir.

    Ayrıca İspanyollara karşı bizanslar işe yaramaz çünkü Bizansın Catapractlarının zayıf noktaları tüfekçilerdir. Sen koreanları veya teutonlar fln seç...
  • İspanyolların tüfekli askerleri at üzerinde olduğundan uzak mesafelerde Türklere nazaran isabet oranı daha azdır. Bu yüzden uzak mesafeli okçu kullanmak mantıklı. İspanyolların ok ve normal defansı eşit olduğundan şöyle İKİ taktiğin faydalı olacağı kanaatindeyim.


    İlk Taktik :CoNQueRoR 'unda dediği gibi Briton seçip Elite Longbowman basmak. İspanyolların menzili daha kısa olduğundan sizin yanınıza yaklaşana kadar bir çoğu ölmüş olacak.
    İkinci Taktik: Goth lerin kaleden çıkan askerlerinin ok,tüfek defansı çok yüksektir. Fakat bu ırkda sur yoktur. Kaleden yapılan upgrade sayesinde 4-5 saniyede Baraka'dan kaleden çıkan asker üretiyorsunuz. 10 tane Goth askeri en az 15 tane İspanyolu indirir. Sizin avantajınız çok hızlı asker üretmek ve aşırı defans. Dezavantajınız surunuzun olmaması. Karar sizin.

    Ben olsam Gohtleri seçer, en az 10 tane Baraka yapıp askerleri Barakada biriktirirm ki hangi askerden ürettiğiniz bilinmesin. 10*10=100 asker eder. Karşı tarafın sadece kaleden çıkan İspanyol asker ürettiğini varsayarsak, 150 askere denk gelir ki bu kadar asker üretmek hammadde üretimini oldukça sarsar.(işçi sayısı az olduğundan.) Siz askerleri temizleyince Kale,Okçu kulesi,Town centerdan gelen oklardan etkilenmediğinizden sadece bu askerle ortalığı mancırığa gerek duymadan temizleyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.