Şimdi Ara

AÖF Kurnazlığı Uluslarası İlişkiler(ingilizce) bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene lys ile yeni açılan u. ilişkiler ingilizce bölümüne kayıt oldum. Kayıt ücreleri 240 lira olarak belirtilmişti ve bunun haricinde başka bir bilgilendirme yoktu hiçbir yerde. Bugün ''Guz dönemine ait fark tutarınızı 17 Kasıma kadar ödemeniz gerekmektedir, bu tarihten sonra yasal faiz uygulanacakır'' diye bir mesaj geldi uniden.
    Bugün büroya gittim sordum ingilizce olarak bölümü kaydolanlar ek olorak dönem başı 310 tl veriyormus, 17 kasımda ödenmedigi taktirde faiz büyüyerek birikir falan dediler. Ödenmesi zorunluymus. Halbuki hicbiryerde yazmıyordu sonradan ek ücrete tabi tutulacagımız. Ki Kasımın sonunda sınav olmasına rağmen kitaplarımı daha bir hafta önce alabildim. Sınava girsem bile bu dönemi gecmem olanaksız. Bu da dönem tekrarı yani artı 300+ ücret demek. Kendilerine artık eğitime devam etmek istemediğimi benden bu parayı nasıl faize bindirerek alabileceklerini sordum. Bir gün işiniz yine Anadolu Üniversitesi düşerse bu parayı ödemek zorunda kalacaksınız dediler(yani örgün veya açıktan üniversiteye kayıt yaparsam). İşiniz düşmesse sıkıntı yokmus.
    Sizce biryerlere sikayet etmem gerekli mi bu durumda? Çünkü bu sene yine sınava hazırlanıyorum. gelecek sene olurda Anadolu örgün tutarsa üçyüzbin lira vermeniz gerekiyor falan demesinler







  • kaydınızı sildirmeyin madde ek 1 hakkınızı sonuna kadar kullanın.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Hangi maddeydi o hocam? Ya benim kafama takılan şu faiz olayı. Ben 310 lira yatırmak istemiyorum. Gerekirse silsinler kaydımı.
  • crackmann kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060

    bu konuyu baştan sona okuyun size yardımcı olacak.
  • şikayet falan işlemez çünkü kayıt esnasında iingilizce ve yeni açılan bölümlerin kenarında yıldızlar vardı ve altta açıklaması yazıyordu. yani sizin ''görmedim ben'' demeniz bir işe yaramaz. davalık bir durum yok, kayıt yapmadan önce araştırma yükümlülüğü size aitti. ayrıca 310 lira faizle 300 bin filan olmaz. kayıt yaptırmayacaksanız en iyisi iptal etmek. belki ilk ödediğiniz para yanar ama 300 tl yanmasından iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lg02561

    şikayet falan işlemez çünkü kayıt esnasında iingilizce ve yeni açılan bölümlerin kenarında yıldızlar vardı ve altta açıklaması yazıyordu. yani sizin ''görmedim ben'' demeniz bir işe yaramaz. davalık bir durum yok, kayıt yapmadan önce araştırma yükümlülüğü size aitti. ayrıca 310 lira faizle 300 bin filan olmaz. kayıt yaptırmayacaksanız en iyisi iptal etmek. belki ilk ödediğiniz para yanar ama 300 tl yanmasından iyidir.

    Hocam parayı ödemeden iptal olmuyormuş. Ama ödemeyi düşünüyorum bu hafta. Sınava girdim çünkü. Gelen mesajda ödeme tarihi 17 kasım son gün yazıyordu. Şimdi 4 aralık oldu. Fiyat ne kadar artmıştır acaba bir fikriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.