Şimdi Ara

AÖF MEZUNLARI MEZUN OLDUKTAN SONRA NE YAPACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba

    Konu başlığı çok net olmamış olabilir. Bu konu içeriğinde; AÖF okuduktan sonra eğitimine devam etmek isteyenlerin hangi yolları tercih etmesi gerektiğine dair bir dayanışma ve beyin fırtınası olmasını isterim.34 yaşındayım bu yaşıma kadar eğitime hiç önem vermedim. Ancak 2 yıl önce başladığım işletme bölümünden iyi bir not ortalaması ile mezun oldum. Açıkcası keyif alıp tatminde oldum diyebilirim. Sanırım özgüvenim arttı.

    Şimdi bunu devam ettirmek istiyorum .Şevkim varken çıtayı biraz daha ileri taşımak. Ama ne yapmalıyım?
    Yüksek lisans mı? İkinci üniversitemi ? pedegasyon eğitimi diyordu sms le gelen bilgiler bana faydası olur mu?kpss mi önerirsiniz? Kısaca eğitim hayatımıza bundan sonra işletme-iktisat okumuş birinin nasıl ilerlemesi önerilir? Özel sektör çalışanıyım.Satış ve pazarlama ile ilgileniyorum. Kariyerime nasıl faydallı hale getirebilirim.Çok aöf mezunu var bunlardan nasıl farklılaşabiliriz.

    Ayrıca diploma notum : 3,70
    Bunun yüksek lisans veya kpss için bir faydası olur mu? kpss ye çalışabileceğimi sanmıyorum o çok daha ciddi bir tempo ister sanırım

    Şimdi siz mezunlar ve mezun olacaklar? Siz bundan sonra ne yapıyorsunuz? Ne yapmayı amaçlıyorsunuz?







  • Ozel sektor calisanisin 34 den sonra bosver KPSS yi. Su durumda ilgi alanina gore ikinci universite okuyabilirsin ama en mantikli tercih bence bir Yüksek Lisans yaoman olur. Tezsiz. Saati ve fiyatlari sana uyan istedigin alana yonelik bir yuksek lisans programina yerlesmen en uygun hamle olacaktir bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.