Şimdi Ara

Aöf sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aöf yazmayı düşünüyorumda sınavlar nerelerde oluyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz Atatürk üniversitesi Erzurum da ben Ankara da oturuyorum sınavlar yakın illerde olur mu sizce ?



  • atatürk'ü bilmiyorumda, anadolu üniversitesi aöf'te hangi şehirdeysen orada oluyor. OSYM sınavı gibi, sınavlara yakın zamanda sınav kağıtları yayınlanıyor öğrenci sistemine girip çıktısını alıyorsun. Okulun, sıra numaran ad soyad vs. gibi bilgilerin yazıyor. OSYM gibi bulunduğun ilde sınav merkezinin bağlı olduğu ilçede ilköğretim okullarına veya liselere veriyorlar. Merkezde oturuyorsan şanslısın çok yakın okullara çıkabiliyor, yürüyerek gittiğim okullar çıkmıştı bana Gerçi Ankara'dasın Ankara'da çoğu ilçede merkezi var merkezde olmasan bile zorluk yaşamazsın.

    Anadolu üniversitesi'nin her ilde büroları vardır kayıtlarını ve öğrencilik işlemlerini o bürolardan yürütüyorsun. Atatürk üniversitesinin sistemini bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 26 Eylül 2013; 13:31:27 >




  • felipemassa F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim dostum cevabın icin baya iyiymiş yahu Atatürk aöf bilen varmı arkadaşlar ben şuan internetten araştırıyorum da bulamıyorum bir şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.