Şimdi Ara

AÖF Yardımcı Kaynaklar Hakkındaki Düşünceleriniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
41.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • up
  • murat yayınlarının iki kitabını da aldım 55 lira para verdim ama hiç memnun kalmadım.İkinci dönem murat yayınları almayacağım.
  • Soru bankası saçmalığı ile adamları zengin ettiniz.Bunlara verilen paraya yazık, bunları ezberlemekle geçirilen zamana yazık. Sayısal dersler için zaten soru bankasına gerek yok, sözeller için hiç mi hiç...

    Okuyun üniteyi 1 kere, 2. okuyuşunuzda önemli yerleri fosforlu kalemle çizin, bu şekilde çıkabilecek tüm soruları zaten çıkarmış olacaksınız, aynı zamanda konuyuda anlamış olacaksınız.
  • ikinci dönem bu kitaplara para vermicem. direkt a.öğretimin kitabını okuyup geçecem. finalleri mahvetti bu kitap :(
  • 3. sınıfta Murattan aldım çözümlü soru 30 lira para bayıldık bide mal gibi hiç bir işe yaramadı. Sadece geçmiş yıl sorularına bakarak çok rahat geçtim.

    Bu senede aöf'ün kendi kitaplarından çalıştım zaten vize 4 konu final toplam 8 konu. 2 kere okudum bölüm sonu testlerini aklıma kazıdım vizelerden yüksek not aldım finaller de gayet iyi geçti hayırlısıyla.

    Böyle yayınlara para vereceğinize, dershaneye gideceğinize aöf'ün kendi kitabından çalışın zaten soruların nerden çıkacağı net bi şekilde belli. Yok murattan çalıştım sorular çıkarmı acaba, yok şurdan çalıştım sorular çıkarmı acaba derdine niye düşüyorsunuz ?

    Haftanın altı günü saat 8-9 lara kadar işte çalışıyorum geceleri ders çalışmaya vakit yok sadece son 1-2 hafta aöf kitabına göz atıyorum stressiz geçiyorum.

    Şimdi ki sistem de çok daha kolay oldu geçmek. Geçme notları 40 lara kadar geriledi. Sorumlu olduğunuz üniteler azaldı. İyi oldu bu sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 16 Şubat 2013; 10:35:41 >




  • Ben şahsen memnun kaldım. Kitabı almadan önce aof kitabına çalışıp özet çıkartıyordum. Kitabı aldım baktım benim çıkartığım özetten her ünite için 50-70 soru sormuşlar. Yani aslında adamlar bizim yerimize aof kitabını okuyup özet çıkartıp soru hazırlıyorlar. Buna rağmen aof sınavlarında murat yayınlarının kitabındaki sorular çıkmamasının nedeni aof un saçma sorularıydı. Adamlar sınavda "sıra sizde" bölümünden soru sormuşlar ki eski yıllarda böyle bişey olduğunu görmemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 16 Şubat 2013; 14:01:01 >
  • Murat Eğitimin kitabını bende aldım. Vizede bayağı soru geldi. Kontrol ettiğim kadarıyla finalde de geldi. Siz test kitabını alır soru ezberlemeye başlarsanız hüsrana uğrarsınız. AÖF kitaplarını bir kere okuyup daha sonra testleri anlayarak çözerseniz ne kadar yüksek notlar aldığınızı göreceksiniz. Ben burda bu dersaneyi savunmuyorum öyle gözükmesini istemem. Her üniteden 50-100 arası soru var ve birçok konuyu kapsıyor evirip çevirip yine sormuşlar ama AÖF soru mantığını değiştirdi. Artık bilgi-yorum-çelişkili sorular soruyorlar.
  • Final için bir şey diyemem çünkü beynim sorulara bakmaktan durmuştu adeta. Ama vize için konuşmak gerekirse Avrupa Birliği dersinde hatırı sayılır derecede soru tuttu diğerlerinde ise 3-5 soru tuttu gerisi bilgi ve sallama ile giderildi.
  • Murat soru bankasindaki sorularin cogu aptalcaydi bir unite testini calismakta hatri sayilir zaman aliyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat soru bankasindaki sorularin cogu aptalcaydi bir unite testini calismakta hatri sayilir zaman aliyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem değiştiği için, muratın dönemi, çıkmış sorularla geçme dönemi falan bitti.
  • bir daha ki dönem yapacagım şey;
    hangi dersse o kitabın testlerini yırtıp hatim etmek
  • bu sisteme murat bile birşey yapamadı arkadaşlar, dikkat edin sorular çok cinsti eski sistemide bilenler beni anlayacaktır.soru ezberleyip geçme dönemi bitti kısaca yıllar ilerleyince ancak geçmiş yılların sorularına bakılarak belki birşeyler yapılabilir, fakat şu anda gerçek sorunumuz bütünleme hakkının yök kararına rağmen elimizden alınmış olması, büt kesinlikle gelmelidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caner282828

    sistem değiştiği için, muratın dönemi, çıkmış sorularla geçme dönemi falan bitti.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Final için bir şey diyemem çünkü beynim sorulara bakmaktan durmuştu adeta. Ama vize için konuşmak gerekirse Avrupa Birliği dersinde hatırı sayılır derecede soru tuttu diğerlerinde ise 3-5 soru tuttu gerisi bilgi ve sallama ile giderildi.

    Sınav sonuçlarım belli olmuş.

    HUK401U VERGİ HUKUKU 4.0 45 - - - - - - 60 55,50 BC
    İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 5.0 55 - - - - - - 65 62,00 AB
    İKT403U İKTİSADİ KALKINMA 5.0 65 - - - - - - 50 54,50 BB
    İKT405U FİNANSAL EKONOMİ 5.0 55 - - - - - - 50 51,50 BC

    Vergi hukukuna günler öncesinden aöf kitabında okuyarak çalışmıştım yetişmeyince de özetlerini okudum. Her ünitede murat yayınları'nın soru kitapçıklarının soru ve cevaplarına baktım. Diğer üç dersin ise sadece murat yayınlarından sorularına baktım. Finansal ekonomi ve ikitsadi kalkınma yerine göre ezber yerine göre mantık ile çözülebilecek konular içeriyiordu avupa bilrliği ise genellikle hep ezberdi onda soru çözerek bu ezber olayını sağlayabildim. Gerisi sallama tahmin ve mantık yürütmeden ibaret.

    Sonuç olarak murat yayınları sistem değiştiği için eskisi gibi faydalı olamadı ama hiç faydalı olmadı da demek haksızlık olur. Avrupa birliği dersinden kafadan bi 10 soru tuttu gibi onu çok iyi hatırlıyorum. Buyrun notlarım da yukarıda. Ama sistem dğeişmeseydin şu an 70'in altında notum olmazdı. Geçen sene 21 sorunun tuttuğunu görmüştüm




  • artık devir aof kitaplarını calısma devri,soru ezberlemek bitti baska kaynaklardan
  • arkadaş aof kıtabından ben murattan calıstım ne hıkmetse ben azıcı hezımete uğradım
  • Bazı arkadaşlar murat yayınlarının bütün soruları tutturacağını filan düşünmüş herhalde. Adamlar bu sene böyle birşey iddaa etmiyorlar ki? Zaten adamlar her üniteden ortalama 70 soru çıkartmış ki çıkabilecek her türlü soru çeşitleride var. Zaten bunlara çalışınca konulara çalışmış gibi olunuyor. Gördük ki aöf öyle sorular sordu ki. Sınavdan sonra kitapta bulamadığımız sorular bile oldu..
  • uluslararası işletmecilik dersinin murat yayınevi kitabında tıpatıp aynı sorular çıktı. 3-4 tane yakalamıştım vizede. sınavdan sonra bakarken fark etmiştim :)
  • Test kitaplarından soru geliyor. Fakat siz sadece soru kitaplarına bel bağlarsanız sonu hüsran olur. Önce konuları bir kere okuyun ve sonra test çözün o zaman başarı kaçınılmaz olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.