Şimdi Ara

AORUS AD27QD | 27' IPS - WQHD - HDR - 144Hz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
9
Favori
33.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • G-sync işi Nvidia Freesync panellere izin verince 3 kademeye ayrıldı. G-Sync Ultimate, G-Sync ve G-Sync Compatible. 3. kademede yer alan cihazlar Freesync panel olup Nvidia tarafından test edilen ve onaylanan monitörleri içeriyor. İlk 2 kademe ise donanımsal modül içeren cihazlar. 3. listede dahi yer almayan FreeSync monitörlerde de G-Sync açılabiliyor. G-Sync modülü olmayan ve uyummlu olarak gözüken panellerdeki başlıca desteklenmeyen özellik "variable overdrive". Bu da ghosting engelleyen bir yaklaşım diyelim. Freesync monitörlerde G-Sync açıldığında artısı eksisi ne olacağı ancak kullanılarak görülür Halihazırda G-Sync modüllü bir monitör kullanıcısı olarak son gelişmelerden memnun kaldım. Monitör seçeneklerim artmış oldu. Fiyatları da daha makul. Gerçi kurlar yüzünden eskinden IPS G-Sync cihaz aldığımız paraya şimdi Freesync TN panel ancak alabiliyoruzdur orası ayrı konu.




  • Bu monitör çok güzel. Ancak sanırım Asus PG279Q bundan bir tık daha iyi. Her şeyden önce doğru tabir ediyorsam native g-sync özelliği var. 2080 Ti ekran kartım olduğu için tercihim sanırım Asus olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sinerjide 1 adet var bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sinerji'ye ayırttırdım öğleden sonra alacağım inşallah. Pazartesi günü de hepsiburada ve itopya'da satışa çıkacakmış...AORUS AD27QD | 27" IPS - WQHD - HDR - 144Hz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmansagdur -- 26 Nisan 2019; 11:22:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 2 ay önce 3900 cıvarından girdiğinde fiyatının gayet uygun oldugunu solemıstım bu forumda, malesef su an 4800 e kadar cıktık fiyatta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maracana

    Samsung LC27HG70 ve Gigabyte Aorus AD27QD arasında kararsız kaldım. Gigabyte Aorus AD27QD stoklara girdiğinde fiyatına göre karar vereceğim. Yalnız ne zaman stoklara gireceği belli değil.
    Valla kararınızı verirseniz bize de yazın. Bende bu 2 monitör arasında kalmıştım arasında 1000tl fiyat farkı var şuanda
  • Şimdiden hayırlı olsun.gzl bir monitör alacaksin ve emin ol hiç pişman ettirmicek.ekrandaki renklerine hayran kalacaksın.muhteşem bir siyah rengi var.okadar diyorum.
    Hayırlı olsun tekrardan.forumda bilgi verirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinerjı 4800 e kıyamadı monitor e, 5050 liraya cekti fiyatı. geçen kdv indiriminde HB de PG279Q bu fiyata vardı. buralardan almak nekadar doğru acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemartes

    sinerjı 4800 e kıyamadı monitor e, 5050 liraya cekti fiyatı. geçen kdv indiriminde HB de PG279Q bu fiyata vardı. buralardan almak nekadar doğru acaba.
    Dün 4520 liraya aldım, şuanda da sinerji de fiyatı 4743 tl imiş
  • cok guzel monitor.birde g sync olsaymiş satış rekoru kıra bilirdi.
  • osmansagdur O kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullan.dediğim gibi var değilmi.olağan üstü gzl.tek kızdığım şü oldu böylebir monitör yapıyosunuzda bide gzl bi ses kartı koyun üzerine cök bişe degıl orta halli.cok daha gzl olurdu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet HB 4450 den satışa çıkarmış. aldım. 8 aylık monitor arayışı sonrasında bakalım mutlu sona ulaşıcakmıyız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemartes

    Evet HB 4450 den satışa çıkarmış. aldım. 8 aylık monitor arayışı sonrasında bakalım mutlu sona ulaşıcakmıyız
    güle güle kullan hocam.şimdi cok heyecanli sıkıntı bir bekleyiş var sırada.zira ışık sızması ve ölü piksel testine gircek tarafınızca:D monitor cok sıkıntılı iş ya.:D
  • HB benden sıkılmışta olabilir. son 2 alışverişimde, PG279Q iade etmiştim ölü pixellerden dolayı ve RTX 2080 kartın Vramleri 1 günde gitmişti. umarım bikere daha iade dikkatlerini çekmez
  • AD27QD alan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlar ise seviniriz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemartes

    HB benden sıkılmışta olabilir. son 2 alışverişimde, PG279Q iade etmiştim ölü pixellerden dolayı ve RTX 2080 kartın Vramleri 1 günde gitmişti. umarım bikere daha iade dikkatlerini çekmez
    hocam sorun sende degilki? sorunlu urunlerde.senin monitor veya ekran kartı iade etmek gibi bir fantezin yokki.sorunsuz mal geldide bizmi iade ettik?
    bak bende 279q yu sms info servisine gonderdim.6 tane olu piksel icin. bi yaptık diye gonderdiler .gonderdikleri ekranda bir suru leke bir suru olu piksel vardi.geldigi gun geri gonderdim.her yere şikayet actim.asus un mudurlerine kadar ulaştim arizami bildirdim ve 3 yıl kullandıgım panelim yurt dısından ozel olarak getirtilen panel takıldi.sıfır olu piksel ve muthiş montaşla sıfır ısık sizmasi.dün montajladım agzım acık kaldı.ekran parıl parıl parlıyor. işlerini düzgün yapsinlar.




  • __sin__ _ kullanıcısına yanıt
    Daha önce paylaştık deneyimleri. Ben bizzat yazdım.diger arkadaşlarda umarım sorunsuz denk gelirde paylaşirlar.bende ölü pixel denk gelmedi şükür.inş hiçkimseye denk gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.