Şimdi Ara

Apartman İçin Kamera, Seçeneklerden hangisi? Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Apartmana Kamera Sistemi Kuracağız. Aşağıdaki Ürünlerden Hangisini Almalıyız? Neden?
    Tavsiyelerinizin için teşekkürler.

    SEÇENEK 1 5 MP IR LED

    SEÇENEK 2 ARRAY 3 MP







  • Merhaba,

    Bahse konu 2 üründe üstünde yazan gerçek değerlere sahip ürünler değildir. Muhtemelen kameralar 1.3 MP çözünürlüğe sahip üzerine etiket basılmış. Yanında verilen 1080N kayıt cihazı 1.3 MP olarak kayıt yapmaktadır, kameralar gerçekten 3-5 MP olsa bile (ki bu imkansız) kayıt cihazı bunu 1.3 olarak kaydetmektedir.

    Bilginize sunar iyi günler dileriz.
  • Bunlardan uzak durun verdikleri değerler gerçek değil
    Eğer kendiniz kuracaksanız haikon marka olarak internetten toparlayın ama başkasına kurduracaksaniz bir firma ile malzeme ve işçilik olarak anlasin ki ilerde arıza çıktığında sıkıntı yaşamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Bu tür ürünler bazı internet sitelerinde paket halinde satılıyor ve verilen değerleri asla karşılamıyor. 5 mp lens var diyorlar ancak kameranın içerisinde bulunan chip set te bulunan değerler ne ise onu verir. Yani üzerinde 3-5 mp yazması birşey ifade etmiyor.
    Güvenlik sistemleri kompleks halinde çalışan bir bütündür. Ve aldığınız ürünlerin tamamının aynı değerleri karşılaması halinde istediğiniz görüntü kalitesini elde edersiniz.
    iyi bir kamera görüntüsünü izleyebilirsiniz ancak kayıt izlemek başkadır. Bu yüzden kayıt cihazınızın o kameranın görüntüsünü kayıt halinde iken de desteklemesi gerekiyor. Örneğin ; Siz 1920x1080p bir kamera aldınız ancak kayıt cihazınız kayıt halinde bu özelliği desteklemeli. Yani 1080N değil de 1080P özelliği olan cihaz kullanmanız gerekmektedir.
    Burada en önemli olan kısım ise çalıştığınız firma ve kullanılacak ürünlerin kalitesi. Ben sizlere Dahua ve Haikon dan şaşmayın derim. Evet 3 kuruş fazla olsun ama güzel olsun mantığı
    ALkatek Güvenlik Sistemleri
    Volkan Kartal
    0532 626 77 12Apartman İçin Kamera, Seçeneklerden hangisi? Tavsiye Lütfen




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.