Şimdi Ara

Apartmanda Beslenebilecek Köpekler Nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
30.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hectoor kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba.Aslında her köpek apartmanda yaşayabilir yeterki onun ihtiyaçlarını karşılayın.Ama her cinsinde ihtiyaçları farklıdır.İşiniz sabah 9 akşam 6 gibi ise ve haftasonları sizinse önereceğim cins Pug olur.Havlamayı sevmez küçüktür ama Şivava ve diğer terrier ler kadar inatçı ve eğitilemez değillerdir.Kısa tüyleri vardır buda tüy dökme sorununu ortadan kaldırır.Sabah ve akşam yürüyüş yaptırıp evde bir alan belirlerseniz hayatınıza çok güzel eşlik ederler.Onun dışında Golden Retriever cinsi köpekler belkide dünyanın en uyumlu köpekleridir.Fakat tüy dökme ve büyük olması sizin için sorun çıkarır mı ? Ve Golden Retrieverlar egzersiz ihtiyacı biraz daha fazla olan bir cinsdir bu enerji ihtiyacını karşılayabilir misiniz ?
  • pug,french buldog,english buldog,bull terier,Pembroke Welsh Corgi,shiba uni,king charles,cocker. şivava yı tavsiye etmem biraz fazla havlıyolar misafir gelince.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusex06 -- 12 Nisan 2015; 12:45:21 >
  • Uzun bir süredir çevremden de gördüm ki kesinlikle konu köpeğin ırkından ziyade yetiştirilme tarzıyla ilgili. Eğer sakin yetiştirirseniz, düzgün eğitim verirseniz gerçekten çok sıkıntısı olmuyor. Ancak evin içinde kocaman bit köpeğin dolaşması, masaların üzerine erişebilmesi de yaşayış açısından bir sorun oluşturuyor.
    Bu sebeple kuzenim 2 senedir maltese terrier bakıyor apartmanda. Daha komşularının köpek beslediğinden haberi yok neredeyse..
    Yakın bir sürede ben de düşünüyorum. Tercihim de maltese terrier, yorkshire terier veya beagle olacak sanırım.
  • Merhaba, Ben bir hata yaparak evde bakmak için Pointer aldım. Av köpeği günde 2 kere uzun uzun gezdirmeme rağmen evde bazen çıldırıyor ve resmen depar atıyor evin içinde. Heryeri kokluyor ve çok havlıyor. Ortalıkta terlik kumanda telefon vs unutursanda yok ediyor resmen! Ama yinede çok seviyorum keratayı..
  • Hectoor kullanıcısına yanıt
    Yorkshire havlayan köpek sevmiyorum onları.Egosu tavan yani köpekte kendini beğenmiş...beagleda av köpeği evde pek olmaz gibi...maltese olabilir...ben bulldog düşünüyorum taci istiyorum taci :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • King charles besleyen var mı yardım almak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüy dökmeyen ırklara bakın miniature schnauzer mesela. vaktim olsa alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 29 Mayıs 2015; 23:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.